- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
"Én a Chromenak igazából a méretét sem értem, meg azts em, hogy mi a francnak települ az appdataba és egyáltalán ott minek tart meg 2 buildet?"
Pedig nem olyan bonyolult. Azért települ az Appdataba, hogy az UAC-os Windows-ok ne blokkolhassák többek közt az automatikus frissítést. Azt nem tudom, hogy miért nem lehet egyéni könyvtárat megadni neki, de talán emögött is van valami tervezési elv (pl. csak egy tipp, az Appdata alapvetően rejtve van a felhasználó elől, más programok is tárolnak ott információt maguknak, így adva van, hogy ezt a könyvtárat alapvetően a userek nem piszkálják, és egy jól működő rendszernél megtalálható és valószínűleg bármiféle hibamentes, és alapvetően mindig egy felhasználóhoz tartozik, így egy megosztott gépen is kisebb az esélye, hogy a felhasználók elrontják egymásnak). A két példány is az automatikus frissítés miatt van. Ha valami hiba történne az új verzió letöltése/telepítésekor még mindig simán vissza tud állni a régi verzióra. A nagyobb méretet teljesen pontosan nem tudom, de gondolom ilyenek is belejátszanak mint sandboxolt integrált flash, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Overwatch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Death Stranding 2: On the Beach - Felbukkant a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest