- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
"Én a Chromenak igazából a méretét sem értem, meg azts em, hogy mi a francnak települ az appdataba és egyáltalán ott minek tart meg 2 buildet?"
Pedig nem olyan bonyolult. Azért települ az Appdataba, hogy az UAC-os Windows-ok ne blokkolhassák többek közt az automatikus frissítést. Azt nem tudom, hogy miért nem lehet egyéni könyvtárat megadni neki, de talán emögött is van valami tervezési elv (pl. csak egy tipp, az Appdata alapvetően rejtve van a felhasználó elől, más programok is tárolnak ott információt maguknak, így adva van, hogy ezt a könyvtárat alapvetően a userek nem piszkálják, és egy jól működő rendszernél megtalálható és valószínűleg bármiféle hibamentes, és alapvetően mindig egy felhasználóhoz tartozik, így egy megosztott gépen is kisebb az esélye, hogy a felhasználók elrontják egymásnak). A két példány is az automatikus frissítés miatt van. Ha valami hiba történne az új verzió letöltése/telepítésekor még mindig simán vissza tud állni a régi verzióra. A nagyobb méretet teljesen pontosan nem tudom, de gondolom ilyenek is belejátszanak mint sandboxolt integrált flash, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest