- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezen az oldalon nektek is azt írja a jelenleg friss stabil (legalábbis build szerint az) Chrome (10.0.648.151), hogy
"A szervezet tanúsítványa érvénytelen
Nem sikerült a kérés, mert a szerver tanúsítványa érvénytelen.
MEG IS DÖGÖLHETSZ, AKKOR SEM FOGOM MEGNYITNI."
?
Jó persze az utsó sort csak én írtam oda, de a lényeg érthető.
Korábbi verziókban legalább volt egy továbblépési lehetőség ennek ellenére is, most mi történt?(Haverom 9.x verziójú Chrome-jával (igaz, az Linux-os) megy még mindig.)
Egyébként miért ekkora fos a Chrome tanúsítvány-kezelése? Szigorúan veszi, ha egy oldalnak nem elismert vagy valamilyen szempontból kérdéses a tanúsítványának megbízhatósága, de ha a júzer úgy dönt, hogy ő igenis szeretné elfogadni, akkor miért nem hajlandó a kivételek közé adni (mint mondjuk FF-ban)?
A fenti oldalt rendszeresen látogatom, és amíg legalább ezt a lehetőséget megkaptam, rohadtul idegesítő volt, hogy mindig a továbblépés gombra kellett kattintani. Igen frusztráló, hogy az én döntésemet (eldöntöttem, hogy az "érvénytelen" minősítésű tanúsítványt is elfogadom) felül akarja bírálni folyamatosan egy böngésző...Ja, és Windows alatt hiába exportálom a tanúsítványt, majd adom hozzá kézzel (importálom) az elfogadott tanúsítványokhoz, sz@rik rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest