Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Magisk
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok.
Nálam valami baj van a chrome böngészővel január óta, eddig hallogattam most már felteszem itt a kérdésem videót is megosztom hátha tudja valaki hogy ez micsoda mert szavakat nem találok rá, kénytelen vagyok azóta Firefox-ot használni mert ilyen hiba van nálam amit nem is tudok értelmezni: [link]
Görgetés közben jön elő ez a hiba és ahogy görgetek az egérrel abbahagyja aztán újra görgetek és megint igy ugrál a tartalom és ezt szinte az egész facebook kezdőlapon csinálja, még egy érdekesség hogy csak a facebook weboldalán történik ez, más weboldalon nem.
Chrome a legújabb verzióját használom, alapértelmezett beállításokkal semmi extra nincs feltelepítve amitől meghülyülne.
Minden szükséges driver naprakész állapotban van.Valaki tapasztalt hasonlót, esetleg van erre megoldás? Mert én már nagyon régóta chromes vagyok és hiányzik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest