- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
Parson #31759 üzenetére
Mac-hez ugyan nem értek, de pl. régebbi windows 7-en egy ideje gyakran előfordul hasonló dolog.
Ugye a weboldal hitelesítéséhez tanúsítványláncokat használnak, amik a gépen vannak tárolva.
Jelenleg nálam a ph. például így néz ki: ISRG Root X1 -> R3 -> prohardver.hu
(Ezt az url melletti kis lakat -> azon belül másik kis lakat -> ablak legalján lehet megtalálni).A tanúsítványláncnak van egy lejárati ideje, így előfordulhat egy gépen a tanúsítványlánc lejár, és nem frissül fel, holott a weboldal amit megszeretnénk látogatni, friss láncot használ.
Ezt orvosolni úgy lehet normál esetben, hogy
a) levadászol valami gyanús oldalról egy tanúsítványláncot
b) felkeresed az oldalt egy olyan gépen ahol működik, és ott lemented a tanúsítványt.Valahogy ez a módszer működik macos alatt is, de ahogy látom, már sikerült megoldást találni.
-
Parson
addikt
válasz
Parson #31758 üzenetére
Megoldás: ahogy feltételeztem, a DSM saját tanusitványát kellett csak frissiteni (persze ehhez kellett az iPadOS alól a hozzáférés), és voila, probléma megszünt. (De ehhez nekem is jobban utána kellett olvasni.)
Leszögezném, hogy nem véletlenül irtam, hogy a browserváltás nem opció. Akinek opció, annak az, nekem itt fölöslegesen nem részletezendö okok miatt egyáltalán nem az -> ergo végeredményben a problémamegoldás kell, és nem pedig sutba vágni a meglévö megoldásokat és kapásból mindent cserélni (Safari alatt is ugyanez a hiba volt) csak azért mert felmerült hirtelen vmi nehézség...
-
mikk2000
őstag
válasz
Parson #31750 üzenetére
Nekem biztonságosnak írja az oldalt (PC), ott a https és a lakat is. Hogy te mit csinálsz hogy semmilyen OS alatt nem látod biztonságosnak azt nem tudom. Ha más oldalakkal is hasonló gond van, akkor valami nagy fertőzés lehet nálad kezdve a routereddel.
Nálam okés: [link]
-
Sk8erPeter
nagyúr
Próbáld meg, hogy leállítod a szinkronizálást teljesen, majd később újból bejelentkezel.
===
(#6167) Speeedfire : háde ez nem is plugin.
===
(#6170) hunfatal:
asszem lassan ez is mehetne aláírásba, kíváncsi vagyok, hányszor fogjuk még ezt leírni!===
(#6168) Tibii91
"Imádom a hosszú szakmai válaszaidat."
Höh, mintha némi cinizmust éreznék.Hánemteccik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest