Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo91
aktív tag
sziasztok,
Lehet hogy off és nem feltétlen ide kapcsolódik, akkor elnézést.
Lehetséges chrome-nál olyan, hogy korábban amit megnyitottam lapot, (már nem elérhető) böngészési előzményekben megvan, esetleg valahogy megtudom nyitni? Bármi mód arra, hogy már nem élőt korábbról megnyitni?
probléma: egyik álláskereső portál elég hülyén csinálja, mert jelentkezel oké... de ha lekerül az állás utánna már nem tudod mégis a hírdetés szövege mit takart
ez így gáz, és interjúra jó lenne tudni, hogy mégis mire jelentkeztem mit szeretnének 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez így gáz, és interjúra jó lenne tudni, hogy mégis mire jelentkeztem mit szeretnének