- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Lehet félreérthető voltam. Nem azzal van a bajom, hogy nem tudom mi fán terem a Google Chrome féle web apps (pláne nem az, hogy mi a különbség közte és az extension között), hanem az hogy hol vannak az új designos tab ikonok, miért nem tűnik el az omnibox, hol vannak a web app beállítási lehetőségek, hogy akkor a jobb OS integrációt most meg se említsem (gondolom azért ahhoz valamennyire a szolgáltatást is fel kell készíteni, bár ebben nem vagyok biztos). Ez így nagyon kevés, gyakorlatilag kiadták bétába, úgy hogy kevesebbet tud mint a 2-3 hónapja a dev channel-re kiadott verzió, arról nem beszélve , hogy a web store még mindig sehol..., ez így nagyon kevés.

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest