- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Lehet félreérthető voltam. Nem azzal van a bajom, hogy nem tudom mi fán terem a Google Chrome féle web apps (pláne nem az, hogy mi a különbség közte és az extension között), hanem az hogy hol vannak az új designos tab ikonok, miért nem tűnik el az omnibox, hol vannak a web app beállítási lehetőségek, hogy akkor a jobb OS integrációt most meg se említsem (gondolom azért ahhoz valamennyire a szolgáltatást is fel kell készíteni, bár ebben nem vagyok biztos). Ez így nagyon kevés, gyakorlatilag kiadták bétába, úgy hogy kevesebbet tud mint a 2-3 hónapja a dev channel-re kiadott verzió, arról nem beszélve , hogy a web store még mindig sehol..., ez így nagyon kevés.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest