- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- iPhone topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
A legfrissebb chrome-m van, a 61. verzió. Nekem nem a leggyorsabb ez, eddig mintha gyorsabb lett volna a chrome. De nem is ez a problémám, hanem az, hogyha egy angol honlapon vagyok s rámegyek a jobb egér,s "Fordítás magyar nyelvre", lefordítja, de eddig úgy volt, hogy ahova az egeret rávittem ott kiírta az eredeti szöveget is, így ellenőriztem ,hogy mennyire fordít esetleg gázul a fordító.
De most hiába viszem egy lefordított oldalon az egeret bármilyen szövegrészre nem ugrik fel semmi, hogy mi volt az eredeti írás!
Ez nagyon nagy hátrány, mert így állandóan vissza kell mennem a teljes oldalas eredeti nyelvre hogy megnézzem, miről fordította azt a szöveget amit végül kiír magyarra. Tudja valaki, hogy melyik az az utolsó chrome verzió aminél még így működött a fordítás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 2026.07.23-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez nagyon nagy hátrány, mert így állandóan vissza kell mennem a teljes oldalas eredeti nyelvre hogy megnézzem, miről fordította azt a szöveget amit végül kiír magyarra. Tudja valaki, hogy melyik az az utolsó chrome verzió aminél még így működött a fordítás?