- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
pethYeti
üzenetére
nemhiszem régebbi buid-ekkel is előjött 10.6 véglegessel is , a javított build-k 10.7néven utánna pedig 10.61 RC no ez nálam kivágta a biztosítékot legalább a Chrome nem hoz nyilvánosságra hibás build-eket , hanem kidob egy aránylag stabilat.
Ráadásul egy kis marketing dolog ahogy leszerződött a Bing-el és az AVG-vel , szerintem mégjobban lehúzza pedig egy nagymultú cégről van szó mégis kevés a piaci részesedése.
Ott van a Chrome mindentéren elismerésem feléjük néhány év allatt berobbant a köztudatba és már most jobb a piacon felhasználói szinten. Úgy oda voltak hogy az operával hogy biztonságossabb keveseb rés van mint akármelyik más böngészőn , utánna pedig jött a fekete leves , hiszen mindenki megilyedt annak idelyén a Chrome-tól hogy adatpkat gyűjt a felhasználó böngészési szokásairól, nolámcsak mióta figyelmesebben tekintgetem a Chrome-t észrevettem hogy azért nem gyenge a káros oldal blokklása , operának szinte nulla hiába hogy ott a fent említett AVG link scanner. A Google suggestion-t meg végleg elfelejtik tudom ( magyaroperán is voltak próbálkozások de azért az nem az igazi )Nem vagyok Anti Operás nagyon szeretem , szerettem de a mai felálás mellett MOST
nonszensz
ÜDV F34R
Új hozzászólás Aktív témák
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest