Hirdetés
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
köszi! ez már kezd akkor tisztulni. bár azt nem tudom még, hogy mennyire lesz rá szükségem a közeljövőben, de érdekes elképzelés. ha másért nem, akkor azért lenne királyság, mert így egyre inkább a platformfüggetlenség felé terelik a piacot, az meg jó azoknak, akik nem windowst használnak (és ide kell érteni a mobil felhasználókat, mert ott is hódít ugye a webkites böngészőmotor). bár én többek közt mondjuk azért nem használok nagyon böngszőből gmail-t, mert két fiókom van, és akkor folyton ki és ba kell jelentkezni, az meg macerás, ráadásul az egyik fiókomhoz van beállítva az igoogle meg minden egyéb is, így azt hagyom belépve általában.
Fecow: köszi neked is a választ!
(én is belefutottam már párszor ilyen "lemaradésba"
)
mondjuk se docs-t, de moffline gmail-t nem használok, szóval így kapásból nem tudom, de majd megnézem a dolgot.
wave-re én is regisztrálva vagyok egy ideje, de nálam elég nyögvenyelősen megy a dolog, pedig chromiumból lépnék be. de elég lassú, meg instabil még. bár persze még kevés ismerősöm is van, akivel lehetne használni. igazából nekem tetszene a koncepció, de csak akkor, ha elég univerzálisra tudnák csinálni. ezzel meg az a baj, hogy a konkurens cégek nem fogják csak úgy átvenni, hogy legyen átjárhatóság mondjuk a gmail (wave) és hotmail felhasználók közt, hogy csak egy példát mondjak. illetve ugyanez IM fronton, ahol még nagyobb a káosz jelenleg a protokollokkal. az tetszik benne többek közt nagyon amúgy, hogy végre végre az egész email jellegű üzenetküldést is user azonosítás alapokra helyeznék, amivel (talán) megszűnne az ismeretlen (kamu) címekről a vakvilágba szórt üzenetek száma.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Parfüm topik
- Projektor topic
- Hardcore café
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(én is belefutottam már párszor ilyen "lemaradésba"
)