Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bluetooth-headsetekről általában
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok. Többször is feltűnt nekem. A böngésző önálló döntéseket hajt végre. Pontosabban töröl egész könyvtárakat a könyvjelzőkből. Persze könyvjelző backup-ból vissza hozom/hoztam sokszor, de már idegesít ez a bug vagy mi. Valaki járt már így rajtam kívül vagy a hibát nálam keressem? De hol? Mi lehet az okozója és hogyan tudom kiküszöbölni? Nagyon jól jönne néhány hasznos tanács. Nagyon sok munkám és rengeteg eltelt időm eredményei a könyvjelzők. Egyszer ne vegyem észre hogy törölődött és azt sem fogom tudni, mit és honnan kell újra keressek. Nem akarok belegondolni, mert bemálnázok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest