- iPhone topik
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Mobil flották
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemdan
senior tag
Sziasztok!
2 napja olyan problémám áll fenn, hogy szinte minden weboldal tetején megjelenik egy fehér kocka, ami vagy bead valami reklámot(általában ugyanarra az oldalra mutat), vagy csak úgy üresen marad. Feltehetőleg feltelepült valami és az csinálja, de az istenért sem tudom kiirtani onnan. Már végignéztem a telepített programok listáját, de semmi fölösleges nincs benne, illetve a Chrome alkalmazásai, pluginjai között sincs semmi. Már 2x újratelepítettem a Chrome-ot, de miútán bejelentkezek a fiókomba egyből megjelenik. A legjobb az egészben, hogy ha más gépről lépek be akkor is ugyanúgy ott van. A fiókomat törölni csak ezért nem akarom..
Mi lehet ez?

Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest