Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LonGleY

    veterán

    Ahoy! Keresem az Opera utáni életet. Lenne is pár kérdésem... Örvendeznék, ha végül mindegyik pontra reflektálnátok! Köszi! :]

    1. Nemrég találtam egy olyan Youtube letöltő kiegészítőt Chrome alá, ami egy pici linket adott hozzá a videó alá, amellyel több méretben és formátumban engedte lekapni az anyagokat mindenféle here-hurca nélkül. Melyik lehetett ez, vagy - ha már kirotálták a Store-ból - tudok-e hasonlót javasolni?

    2. A Chromium-nak van egy pár átirata, ezek közül nekem eddig a CoolNovo volt a legszimpatikusabb. Van róla vagy egyéb társáról tapasztalatotok?

    3. Jó mouse gesture kiegészítő is kerestetik. Az Opera v12-ben a legjobb a beállíthatóság: ott pl. úgy van nálam, hogy jobbra húzással új lapot nyitok, balrával pedig zárok. Ha a nyitást egy linkről indítom, akkor a linket nyitja új lapra a háttérben. Ez a linkes dolog pótolható vajon bármilyen 3rd party megoldással? Nem szeretek emiatt a CTRL-hoz nyúlni, és az egér középső gombja is Enterre van belőve, így a middle mouse-os megoldás nem játszik.

    4. Ha már létezik egy Chrome alá belőtt fiókom, az
    - hogyan átkopírozható egy másik Google account alá, illetve
    - hogyan takarítható, hogy a Chrome beállítások nulláról induljanak (tehát a felszinkronizált dolgok is takarodjanak)?

    5. Milyen alapvető kiegészítőket javasoltok még? Amit biztosan alkalmazni fogok: Adblock, Facebook Unseen, LastPass

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák