Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sgergi
üzenetére
Házibuliban illik jó kis összeválogatt számokat berakni, amik tuti jók
A YouTube playlistje is jó, ahogy Phvhun említette, mondjuk meglepően hülye korlátja szerintem az, hogy 200 számot lehet maximum berakni egy playlistbe (én nem egyszer ütköztem a korlátba, és akkor létre kellett hoznom egy következő listát, a következő sorszámmal). Nem nagyon értem a korlátozás okát, lényegében a lejátszólista csak egy összegyűjtött lista a különböző azonosítójú feltöltött zenékről, szóval nem tudom, miért lenne probléma, ha akár többezer zeném lenne egy listában összegyűjtve, plusz terhelést nem ró a Google szervereire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A YouTube playlistje is jó, ahogy Phvhun említette, mondjuk meglepően hülye korlátja szerintem az, hogy 200 számot lehet maximum berakni egy playlistbe (én nem egyszer ütköztem a korlátba, és akkor létre kellett hoznom egy következő listát, a következő sorszámmal). Nem nagyon értem a korlátozás okát, lényegében a lejátszólista csak egy összegyűjtött lista a különböző azonosítójú feltöltött zenékről, szóval nem tudom, miért lenne probléma, ha akár többezer zeném lenne egy listában összegyűjtve, plusz terhelést nem ró a Google szervereire.