Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz csako #14171 üzenetére

"Van ott is csak nem a "buta" Chrome-ot kell használni, hanem a "tökéletes" Firefox-ot ;]"
    Remélem, mindez csak irónia volt, és nem gondoltad komolyan, még ha ki is húztad. ;] A jelenlegi Firefox-változatoknál még egy Internet Explorer 9 is jobb (IE10 meg végképp), pedig én aztán nagyon nem szoktam dicsérni az IE-t, de mostanság a FF teljesítménye katasztrófa. Ha például valaki webfejlesztget, akkor az többek közt a JavaScriptes animációknál nagyon sokszor találkozhat vele, hogy botrány a teljesítménye. Azt a böngészőt csupán két extension miatt használom, meg webfejlesztgetős tesztelés céljára.

Szóval azért kapsz egy facepalmot, jó?! :DD

facepalm

Amúgy ja, közben szerkesztettem a hsz.-t, az van, amit írtál anonimként, elég fura, hogy a főkönyvtárba kell navigálni, majd az alkönyvtárba ahhoz, hogy megjelenjen a zip - de jogos, amit spammer mond, hogy miért nincs alkönyvtárra vonatkozó letölthetőség; hát "evvan".

=====================

(#14172) spammer :
    vissza kell navigálni a főkönyvtárba, majd megint az alkönyvtárba, úgy már lesz, csak tényleg az egészet tölti le neked... én sem értem igazán, akkó' má' alkönyvtárra miért nincs ilyen lehetőség. Hát ez van, gondolom a teljes projektet lehet letölteni, vagy semmit, vagy egyenként a fájlokat... De azért valljuk be, nem egy olyan nagy dolog a mai sávszélességek mellett letölteni a komplett csomagot, ami jelen esetben 11,6 MB, és kimazsolázni azt, ami neked kell... ;]

Egyébként nem értem, magával a manifest.json fájllal nálatok miért volt baja, nálam a 27-esnél befogadta elsőre, igaz, csak 28-asnál működnének az újítások, de most nincs kedvem emiatt felrakni a bétát.
    Hmm, habár most jövök rá, hogy elvileg ez Users/Valaki felhasználónévhez kötött könyvtárban van, tehát feltételezem, felrakhatnám egy külön erre létrehozott felhasználónak csak tesztcéllal!
    Nem is rossz ötlet, lehet nemsokára kipróbálom. :DDD Jól elötletelgetek itt magamban. :D

Új hozzászólás Aktív témák