Hirdetés
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Van ott is csak nem a "buta" Chrome-ot kell használni, hanem a "tökéletes" Firefox-ot
"
Remélem, mindez csak irónia volt, és nem gondoltad komolyan, még ha ki is húztad.
A jelenlegi Firefox-változatoknál még egy Internet Explorer 9 is jobb (IE10 meg végképp), pedig én aztán nagyon nem szoktam dicsérni az IE-t, de mostanság a FF teljesítménye katasztrófa. Ha például valaki webfejlesztget, akkor az többek közt a JavaScriptes animációknál nagyon sokszor találkozhat vele, hogy botrány a teljesítménye. Azt a böngészőt csupán két extension miatt használom, meg webfejlesztgetős tesztelés céljára.Szóval azért kapsz egy facepalmot, jó?!

Amúgy ja, közben szerkesztettem a hsz.-t, az van, amit írtál anonimként, elég fura, hogy a főkönyvtárba kell navigálni, majd az alkönyvtárba ahhoz, hogy megjelenjen a zip - de jogos, amit spammer mond, hogy miért nincs alkönyvtárra vonatkozó letölthetőség; hát "evvan".
=====================
(#14172) spammer :
vissza kell navigálni a főkönyvtárba, majd megint az alkönyvtárba, úgy már lesz, csak tényleg az egészet tölti le neked... én sem értem igazán, akkó' má' alkönyvtárra miért nincs ilyen lehetőség. Hát ez van, gondolom a teljes projektet lehet letölteni, vagy semmit, vagy egyenként a fájlokat... De azért valljuk be, nem egy olyan nagy dolog a mai sávszélességek mellett letölteni a komplett csomagot, ami jelen esetben 11,6 MB, és kimazsolázni azt, ami neked kell...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként nem értem, magával a manifest.json fájllal nálatok miért volt baja, nálam a 27-esnél befogadta elsőre, igaz, csak 28-asnál működnének az újítások, de most nincs kedvem emiatt felrakni a bétát.
Hmm, habár most jövök rá, hogy elvileg ez Users/Valaki felhasználónévhez kötött könyvtárban van, tehát feltételezem, felrakhatnám egy külön erre létrehozott felhasználónak csak tesztcéllal!
Nem is rossz ötlet, lehet nemsokára kipróbálom.
Jól elötletelgetek itt magamban. 
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
"
Jól elötletelgetek itt magamban.