- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
picur220
veterán
Lehet már valamilyen módon BT-n fájlt fogadni/küldeni, és ez benne lesz az android 2.1-ben?
-
picur220
veterán
válasz
Konflikt #672 üzenetére
Portraitben is van akadozás? Ott mennyire használható a bill?
Azt írták a tesztben, hogy a Tattoonak elég jó rezisztív kijelzője van és jól reagál az ujjal való érintésekre, ami a spica videókban annyira nem látszik. (nem tudom, ezek mennyire relevánsak, de csak ezekhez tudok viszonyítani)
2.0 beta már van Spicára, én azért azt nem kockáztatnám meg. -
-
picur220
veterán
válasz
fixedgear #668 üzenetére
Én azt hallottam, hogy a gépelés akad fektetett nézetben, de a videók alapján nem zavaró. Nem tudom, megy-e a multitouch, mert egy videón sem láttam.
Vacillálok a Tattoo meg a Spica között, a Tattoo sokkal jobban vonz, mivel stabilabb, meg Sense UI-s, egyetlen hátránya a rezisztív kijelző, meg az, hogy csak 2,8"-os. -
picur220
veterán
válasz
fixedgear #662 üzenetére
Ezeket a kínai dolgokat nem igazán preferálom, bármi baja van, semmit sem tudsz kezdeni, nincs alkatrész hozzá, meg semmilyen támogatottság. Vagy ez nem ilyen?
Nekem nem volt iPhoneom, de próbáltam, meg ipod touchot is, és sokkal jobb, mint az android szvsz!Érezhető a különbség. Pl egy 3GS sehol sem hajlandó megakadni, netezés közben amíg töltődött az oldal is simán lehet vele scrollozni, nem akad egyáltalán, mint az Android.(Sztem még az is elviselhető, de már egy Arena nem)
-
picur220
veterán
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem.
1. A BT-fájlküldés megoldott már az Androidon? Fájlfogadás?
2. HTC Tattoo-ja van/volt innen valakinek? Tetszik, csak egyetlen hátránya a kisebb felbontású kijelző, így most nem tudom... Igaz, hogy a naviprogik nem akarnak rá felmenni?
3. Acer Liquid milyen? Mondjuk Herohoz képest?Köszi a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- sziku69: Szólánc.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest