- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
A külön boltokkal az a baj, hogy ha egy fejlesztő csak oda tölti fel az appot, akkor muszáj azt is használni. Szóval kimondottan sok előnye van a zárt rendszernek. Nem így is megfelel, hanem így jobban mefelel(t) nekem. De neked is: ok, neked jobb ha nem zárt. de ne magyarázd már meg,. hogy nekem is jobb.
-
joey04
titán
Nem erről beszéltem. Ahogy bővül a rendszer (tologatható ikonok, aod, fókusz mód, testreszabható cc, összetett háttérképek, optimalizáét töltés, stb) évről évre egyre több a bug, a dadogás, és szarabb az üzemidő. Ez tapasztalat. Na én ezekről lemondanék, csak legyen olyan a rendszer, mint régen volt. Androidon ebben a témában még most is több a gond, de ios-en is egyre több.
-
Reggie0
félisten
Persze. Es vannak akik nem latnak benne erteket, de megis hasznaljak. Itt most igazabol az az elsodleges vita targya, hogy paran meg akarjak magyarazni, hogy ha valaki megveszi az iphone-t akkor biztosan orul a zartsagnak vagy biztosan orul a lightning-nak es azert vette meg a telefont. De a valos kep ennel sokkal arnyaltabb, az apple fanokon kivul van egy rakat racionalis vasarlo is, csak ok nem olyan hangosak. Ellenben az usb-c kerdest eldontottek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest