- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
-
Szabi®
addikt
Poor Child . . . " te vagy az, aki hülyeségeket beszél olyan dolgokról," Mármint írok nem ?
Majd ha kijössz az only write módból, akkor látni fogod miről beszél másik fél. Egyébként közben kaptam egy privit, hogy neked 5 ember nem tudta elmagyarázni mi az hogy "természetes". Aztán verted tovább a tam-tamot, hogy mi az hogy "természetes". Biztos a magas tudásod az oka. Ki googliztad már ? "szakértő úr" -
azbest
félisten
igencsak tájékozatlan vagy, ha azt hiszed, hogy nem vadkapitalizmus van kínában már több évtizede. Míg nyugaton kommunista eszmékkel kampányolnak és azt hirdetik az egyetemeken, hogy mindenkinek ugyananyni jár mindenből, teljesítménytől függetlenül, alanyi jogon
Csak ott is azon buknak el, hogy van aki egyenlőbb és több jár, ahogy a keleti blokkban mi már megtanultuk, de kezdjük megint elfelejteni, hogy néphülyítés az ami jár, a hatalom és a lóvé viszont központosított a politikában.
-
Szabi®
addikt
Látod ezért jó hogy itt vagy, köztünk vagy, és tudsz segíteni ha gond van. Márpedig azt senki nem kérheti rajtad számon, hogy miért nem vagy jelen az összes hírszekció kommenterdejében . . .Mert jelen vagy.
Egyébként ahogy néztem már a fórumozási szokásaidat, úgy az elmúlt 6 évből, nem szeretsz kimondottan egyetérteni, de tényleg még azokkal sem, akik tonnányi írásos érvet vittek.Mindegy én örülök a segítőkészségednek, sokat tanultam eddig is.
-
Szabi®
addikt
Dehogy sorolom fel, isten ments. Olvass vissza. Hát látod mik azok, amikre konkrétan írtam is, hogy nem értek vele egyet.
Nem, mert én elhiszem hogy attól hogy az apple kivonult oroszból, még a tehetősebbek akkor is megveszik, ha drágább. Szürke importból itthon is vesznek telefont. ott meg csak azzal lehet. Ott sem mindenki szegény. 100 milliós ország . . .Eddig sem két telefont adott ott el az apple . . .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Chrome
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózatokról alaposan
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest