Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
-
totron
addikt
Spambe érkezett mailre van-e értelme válaszolni - valós személy részére - kimegy egyáltalán vagy saját magával levelezik olyankor az ember? Érdemes új mailt kezdeni?
-
Jumbo
tag
Sziasztok!
Androidon a Gmail levelek háromszor jelennek meg az értesítési sávban.
Mit kellene másképp beállítanom?Előre is köszönöm!
-
nfsu17
veterán
válasz
smallcurrant
üzenetére
a címtárban létrehozol egy új címkét: pl. haverok
adott nevet hozzárendelsz ehhez a címkéhez. akár többet is.
a levél címzésekor elkezded beírni, hogy "haver" és már ott is vannak a nevek -
smallcurrant
tag
Sziasztok!
Hogyan, hol tudok létrehozni címlistát, hogy ne kelljen mindig begépelni x nevet?
Jó lenne, ha csak rákattintanék a listámra és egyből hozzárendelné a neveket és nekem csak a szöveg megírásával kellene foglalkoznom.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Mit jelent a megbökés? Mi történik ha ráklikkelek? -
Csatravi
senior tag
válasz
Snoop-y
üzenetére
"ok arra kivancsiak leginkabb ami a levelekben van."
Na itt a bibi. Senkinek nincs joga más személyes leveleit elolvasni ! Bűncselekmény ! És még az sem lehet indok hogy ingyenes. Jelen esetben a fiók gazda és a csoport tagjain kívül minden hozzáférés bűncselekmény.
"....minel jobban meg akarjak neheziteni azt, hogy valaki csak ugy feltorje mas fiokjat."
Egy normális jelszó és ha kell egy ellenőrző kérdés tökéletesen elég erre.
" Egyik naprol a masikra ismeretlen bongeszobol kulonbozo eszkozokrol kezdtel el belepkedni ugy, hogy nincs 2FA beallitva rajta "
Hát egy csoport létrehozásakor szép is lenne ha nem különböző gépekről, és helyszínekről történne a belépés. A csoport lényege talán ez lenne, hogy egy helyre terelje be azokat akik akár több ezer km-re vannak egymástól.
Más szolgáltatónál nem volt probléma mikor a világ túlsó feléről küldtem a levelet.
Amúgy mivel minden belépést loggolnak így láthatta volna az automata kémszolgálat hogy ugyanazzal a géppel szoftverrel és ugyanazon helyszínről próbáltak meg belépni ahonnan többször is beengedett már és mégis elutasított És nem akkor utasított el amikor 3 bejelentkezés után egy másik helyszínről másik géppel történt a bejelentkezés hanem azután miután visszatértem az eredeti már többször hasznát gép/szoft/hely pároshoz.És jön a furcsaság. Ma megpróbáltuk telefonon keresztül. Böngésző, majd gmail és úgy beengedett a fiókba. Nem regisztráltuk be a telefont eddig. És mégis beengedett de a PC-ről se normál se inkognitó módban nem. Mivel számomra nem megoldás a telefonos elérés így még mindig ott a kérdés, hogy miért nem megy PC-ről ? Ma is 3 próbálkozás után ezt dobta fel a PC-n [kép]
-
Snoop-y
veterán
válasz
Csatravi
üzenetére
Ha az ingyenes gmail-t hasznalod akkor eleve tobbet turkalnak a levelezesben felesleges a sok hokuszpokusz ok arra kivancsiak leginkabb ami a levelekben van.
Nezd az o szemszogukbol. Rengeteg account van a rendszerben minel jobban meg akarjak neheziteni azt, hogy valaki csak ugy feltorje mas fiokjat. Az egyik faktor az pont az, hogy van informacio arrol, hogy milyen geprol/bongeszobol hasznalod. Te gyakorlatilag azt szimulaltad mintha elloptak volna az accountot:
Letrehoztak az accot (valoszinuleg a cegnel nem ugy hasznaltak ahogy te)
Egyik naprol a masikra ismeretlen bongeszobol kulonbozo eszkozokrol kezdtel el belepkedni ugy, hogy nincs 2FA beallitva rajta. Ez jo, hogy kiverte a biztit nincs mit rajta csodalkozni. -
Csatravi
senior tag
válasz
Snoop-y
üzenetére
A fiókba azután léphetett be ( ha belépett) hogy jeleztem, hogy napok óta nem tudok belépni. Azt hogy a fiókba vagy a magába csoportban ellenőrzött az nem tudom. Jelszó nem lett változtatva az az eredeti. Amúgy tök mindegy hogy inkognitó módban vagyok vagy cache és cookie törlés minden böngésző kilépésnél megtörténik így sem úgy sem marad nyoma a böngészésnek így hiába kutakodik a google ezen adatok után. Miért is lenne jó hogy minden belépési adat és többi információ állandóan ott fityegne a tárolóban ? Ha már egyszer ennyire a biztonságot kéri számon akkor eleve ez lenne a biztonságos.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Csatravi
üzenetére
"Mindig inkognitó módban van a gép így elég furcsa lenne ha ezért problémázna"
Pedig pont ezert problemazik. Epp most futottal ossze az algoritmussal van ilyen

Jelszot valtoztattal anno? Igen latom ez egy sima gmail-es cim. Amit mondott az csak ugy lehetseges, hogy belepett a fiokba. Ha ez igy van akar ezert is problemazhat.
-
Csatravi
senior tag
válasz
Snoop-y
üzenetére
Mindig inkognitó módban van a gép így elég furcsa lenne ha ezért problémázna. Főként hogy eleinte minden akadékoskodás nélkül beengedett.
Mikor nem engedett be akkor viszont ezt dobta fel.
[kép]
A szerencsétlen állandóan a mobilt meg a tabletet erőlteti.
Nincs, PC van !
Hogy milyen fiók ? Szerintem sima gmail.com-os. A szervezővel felvettem a kapcsolatot és ránézett a fiókra és ő mondta, hogy látja a sikertelen belépési kísérleteket . -
Snoop-y
veterán
válasz
Csatravi
üzenetére
Mivel nem irtal konkret hibauzenetet igy nem volt teljesen vilagos mi a problema.
Tehat azt irta, hogy rossz a jelszo vagy csak azt, hogy gyanus es tovabbi azonositast kert? (utobbit koszonheted az inkognito modnak)
"A jelszót nem változtatta meg senki. Az email csoportgazda utánanézett és látja a sikertelen csatlakozási kísérleteket. Látja a helyet is és arról a környékről csak én vagyok így nagy biztonsággal mondhatjuk azt hogy kizárt a más belépése és a jelszó módosítás."
Ez egy G suite account (sajat domaines) ? Mert sima gmail.com -os cimeknel a group owner nem lat semmit a te accountodrol...
-
Csatravi
senior tag
válasz
Snoop-y
üzenetére
Az, hogy látom más levelét az azért lehet mert gondolom egy csoportba raktak bele. Az hogy nem ismerem eléggé az is biztos lehet. És hogy miért. Régebben volt hozzá szerencsém de nem sokáig mert rájöttem hogy a világ egyik legmocskosabb cége működtetti (face a másik). Vicc kategória az mikor valaki a biztonságról papol közben szétlopkodja az adatainkat és folyamatosan a levelezésben turkál. Régebben számítógépes futtatható programkódokat kellett volna küldenünk de állandóan visszadobálta. Becsomagolva visszadobálta. Állandóan mókolni kellett, hogy a címzett megkapja. Meguntuk és kértük a felhasználót, hogy adjon egy másik szolgaltatói címet mert nem bohóckodunk tovább. Váltottak és nincs gond. Untuk már hogy reggel bejelentkeztem a laptopról majd a hónom alá csapva 3 óra múlva már 150km-el arrébb jelentkeztem volna be akkor már akadékoskodott.Ugyanarról a gépről aminek se a szoftvere se a MAC address címe nem változott. Miért kell nekem ahhoz telefon, hogy emailt tudjak használni ? Főleg úgy hogy nem használom a telefont internetezésre. Ha már annyit turkál a cég az adataink között akkor az azonosítás telefon nélkül is megoldható. Hisz egy account létrehozásánál már csak az alsógatya színét nem kérik el. (még !)
A telefonszám elkérése nem ezért kell. Gondolom ezt tudod. Vagy nem ?
Főképp mert mobilszámról beszélünk. Az hogy az emberek többsége sok mindent felad a kényelme érdekében és önként és dalolva adja át adatait bizonyos cégeknek az legyen az ő bajuk. Az agymosás sikeresen működik látva azt hogy sokan elhiszik, hogy nincs élet az említett cégek nélkül. Nem mindenki akar részt venni ebben az össznépi játékban.
1988-ban került az első számítógép a tulajdonomba így sok mindennel találkoztam már.
Érzek annyit magamban, hogy nyugodtan mondhassak véleményt ezekről a cégekről vagy az általuk üzemeltetett kém szoftvereikről.
Ami a válaszokat illeti."Siman csak blokkolt mert tobb eszkozrol es/vagy inkognito modban jelentkeztel be csak elnezted a hibauzenetet "
A böngészőt mindig inkognitó módban használom. Nem volt ebből probléma a bejelentkezésnél míg beengedett, és nem néztem el semmiféle üzenetet."Tenylegesen rossz jelszot hasznaltal x alkalommal es ezert kezdte kerni a fentieket."
Mondjuk úgy, hogy ne nézzük már ennyire hülyének a másikat
"Nem csak te hasznaltad az accountot csak nem tudtal rola es valaki jelszot cserelt."
A jelszót nem változtatta meg senki. Az email csoportgazda utánanézett és látja a sikertelen csatlakozási kísérleteket. Látja a helyet is és arról a környékről csak én vagyok így nagy biztonsággal mondhatjuk azt hogy kizárt a más belépése és a jelszó módosítás. -
G@ben
addikt
Be lehet állítani olyan értesítőt, ami szól, ha megnyitották az elküldött levelem?
Illetve egy már elküldött levélről meg tudom nézni, hogy megérkezett-e hozzájuk? Garanciális ügyben küldtem egy hete két mailt is fél nap eltéréssel, de letagadták, hogy nem ért oda egyik sem és nem tudom, hogy nálam van-e a hiba, náluk, vagy simán csak nem akarnak vele foglalkozni és törölték. -
Snoop-y
veterán
Amugy az osszefoglaloban kiterhetnenk arra is, hogy milyen 2FA lehetosegek vannak es melyiknek mik az elonyei. A telefonost nagyon szeretik az emberek de veszelyes tud lenni egy olyan eszkozzel authentikalni ami egyben hozzafer az accountodhoz is. Elvesztese eseten a fiok konnyen kompromittalhato. Ez ervenyes a google auth es az sms opciokra is.
A jelenlegi lehetosegek kozul pl nalunk a cegnel a yubikey-t favorizaljuk. Ha a kulcsot elveszted abbol nem egyertelmu egyreszt, hogy kie a kulcs illetve azt se tudod megallapitani mit "nyit". Viszont ketto kell belole lehetoleg elkulonitve egymastol.
-
Snoop-y
veterán
válasz
nfsu17
üzenetére
"Ennek ellenére ebben a szituációban én sem csináltam volna másképp"
Elhiszem, mindenesetre 99%, hogy ez a hozzaallas okozta a problemat.
Barmilyen rendszerhez ha kapok hozzaferest akkor az elso lepesek:
- Jelszocsere
- Account beallitasok atnezese emlekezteto/visszaallitas
- 2FAAmugy meg az acc az ove csak nem o hozta letre. Gondolom a titkarno letrehozta az accokat es szepen beleptetett mindenkit a kozos csoportba, hogy ne kelljen a resztvevoknek ezzel szerencsetlenkedni aztan mindenki megkapta a login/jelszo parost.
Az evek alatt a Google rendszerei eleg komplexek lettek (es akkor meg finoman fogalmaztam) szoval tajekoztatas nelkul csak ugy raszabaditani emberkeket eleg meggondolatlan.
Az ingyenes szolgaltatasai mogott 0 elo emberes helpdesk van. Ha valami miatt betalal az algoritmus akkor konnyen szopoagra kerulhetsz. Ezzel sajnos a legtobb felhasznalo nincs tisztaban. Ez nem az ISP-d levelezese, hogyha kizarod magad akkor majd jon Segit Elek a helpdeskrol es megment.
Amilyen konnyu regisztralni ugyanolyan konnyen el is vesztheted az accountod ha figyelmetlen vagy.Lehet, hogy nalam is elgurult a bogyo de nagyon nem szeretem mikor alapbol fikaznak valamit aztan kiderul, hogy nincsen meg a szolgaltatas hasznalatahoz a tapasztalat mert hat ugye manualt a loserek olvasnak csak

Volt szerencsem 1+ millio email accountos rendszereket piszkalni illetve hibakezelest tervezni hozzajuk. Marhara nem egyszeru feladat.
A Gmail 1+ milliard fiokot uzemeltet (es ez meg csak az ingyenes resze) kicsit nagyobb tisztelettel kellene kozeliteni hozza... -
nfsu17
veterán
válasz
Snoop-y
üzenetére
Ha kapok egy accot használatra, akkor miért csináljam meg azokat a beállításokat, amiket azok csinálnak meg, akiknek a sajátjuk (lenne) az acc?
Ez már azt is jelenthetné, hogy eltulajdonítom az accot.
Ráadásul nem használ gmail-t, így honnan tudta volna, hogy ilyen nyűgös a google, hogy _két_ helyről nem enged belépni? És hogy vannak ilyen beállítások?Nekem van saját accom, 2FA, telefszám, biztonsági kódok, stb.
Ennek ellenére ebben a szituációban én sem csináltam volna másképp.
-
Snoop-y
veterán
válasz
nfsu17
üzenetére
Kapott egy accott es elkezdte hasznalni 2 eszkozrol aztan letiltottak. Szerinted mi tortenhetett?
Mivel az accot nem o hozta letre nem forditott figyelmet a fiok visszaallitasi beallitasokra.
mod: az, hogy latta masok levelet az azert van mert hozzaadtak egy gmail grouphoz.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Csatravi
üzenetére
A leirasodbol arra lehet kovetkeztetni, hogy nem vagy tul jartas a G szolgaltatasaiban de rogton hibaztatod.
A kovetkezok tortenhettek:
Nem csak te hasznaltad az accountot csak nem tudtal rola es valaki jelszot cserelt.Siman csak blokkolt mert tobb eszkozrol es/vagy inkognito modban jelentkeztel be csak elnezted a hibauzenetet.
Tenylegesen rossz jelszot hasznaltal x alkalommal es ezert kezdte kerni a fentieket.
Par hiba ami lehetseges:
Megkaptad a fiokot es elkezdted hasznalni jelszocsere 2FA es biztonsagi beallitasok nelkul.
Szoval hjam tudsz uszni

-
válasz
milkabrams
üzenetére
Sajnos bukod valamennyit.
-
Olajka02
aktív tag
válasz
milkabrams
üzenetére
Az én gépemet sem használta senki sem, csak én.
A neten keresztül törtek be.
Észrevétlen. -
Snoop-y
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Ha mazlid van akkor a google account-ba be tudsz majd lepni es ott van olyan opcio, hogy adatok exportja.
-
Csatravi
senior tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Kösz. holnap beszélek velük. Csak az a furcsa hogy ment egészen addig míg egy másik gépen meg nem lett nézve a fiók. Azóta nem megy azon sem amin legelőször lett belépve.
Érthetetlen.
A nagy fiókvédő google, közben meg ők ott garázdálkodnak mindenhol. Na ezért nincs nekem privátban gmail fiókom. -
Csatravi
senior tag
Üdv Mindenkinek !
Az alábbi problémám van. Tanfolyamra járok és a tanfolyami adatokat egy google mail fiókba töltik fel. Azt otthon a megadott belépési név és jelszóval szoktam megnyitni majd az anyagit letölteni. Ez csak PC-n !!! Ezt a fiókot a képző cég készítette számunkra. A telefonon nem használok gmailt igaz a PC-n is csak ezt.
Tegnap a munkahelyen is beléptem és megnéztem az anyagot hogy mi került fel. Tegnap viszont már otthon nem engedett belépni a fiókba és azonosítást kért. De nekem csak az van amit a képző cég mail cím és jelszó párost megadott. Mindenféle módokat kér, de semmivel nem megy mert hogy menne. Már a sok próba miatt nem is engedett. Ma újra enged próbálkozni de hát ugyanaz a felállás. Csak párszor léptem be eddig a fiókba itthonról és egyszer a munkahelyemmen ami ugyanabban a városban van de azóta nem enged be ez az idióta rendszer.
Hogy tudnék belépni a fiókba ? -
milkabrams
őstag
Ha nem kapom vissza mi lesz a driveon tárolt fájlokkal és megvásárolt appokkal?
-
válasz
Snoop-y
üzenetére
"ne felejts el 2FA-t beállítani"
Ehhez kiegészítésül csak annyit, hogy a menekülési utakról se feledkezzen meg, vagyis helyreállítási email cím, telefonszám és biztonsági kódok.
Ez valószínű a nagy többségnél evidencia, de én nem törődöm módon ezeket mellőztem és a telefonom meghibásodása után a hard resetkor a Google Hitelesítő elvesztette minden adatát és a telefonom Mi fiókját sem tudtam aktiválni.
Nagyon-nagyon nehezen sikerült visszaszerezni a fiókomat, hiába tudtam a hozzá tartozó jelszót.
(Okulásként írtam, hogy senki se feledkezzen meg a biztonsági opciókról, ha kétfaktorosra áll át.) -
Snoop-y
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Imadkozz, hogy csak annyi legyen, hogy megtortek. Ekkor van eselyed visszakapni a fiokot.
Ha valami csoda folytan visszakapod akkor ne felejts el 2FA-t beallitani rajta.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
milkabrams
üzenetére
visszaállítással és a megadott link-en próbálkoztál már?
-
milkabrams
őstag
"Már egy hónapja nálatok van a tönkrement merevlemezem, 5 nap használatra 30 nap gari elég gáz, kezdjetek vele valamit"
Ezt írtam az Extteme Digitalnak.
Küdtem a főnökömnek pár pffice fájlt és képet. Blokadával pedig telefonon is tiltok minden reklámot, a google reklámokat is. -
Snoop-y
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Hat probalj visszaemlekezni. Ok nelkul nem igazan szoktak ilyet csinalni.
-
Olajka02
aktív tag
válasz
milkabrams
üzenetére
Vagy törték a géped és valaki megváltoztatta, így kizárt a saját fiókodból.
Mielőbb jelents a googlinak.
Nekem az Origin fiókommal történt hasonló.... -
Snoop-y
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Doubt

-
válasz
milkabrams
üzenetére
2-faktoros volt? Nem használta valaki más is esetleg spammelni? Tiltott tartalom megosztása? Stb. Fusd át, hogy mit lehet és mit nem...
-
milkabrams
őstag
Ma reggel azzal fogadott a gmail, hogy le van tiltva a fiókom, mégis miért? [kép] Semmi előzméby nem volt a dolognak.
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Keresőbe beírod:
label: archive -
Szabikaa20
őstag
Sziasztok!
Hol találom a Gmail applikáción belül az archivált leveleket? iOS-ról használom.Köszi! -
Olajka02
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Lehetséges egy Gmail fiók teljes levelezését átmenteni (migrálni) egy másik Gmail fiókba.
Ha igen, akkor hogyan?
Tud nekem valaki tanácsot adni?
Előre is köszönöm a segítséget és ha nagyon triviális a kérdés akkor bocs!Üdv: Olaj
-
tknof1871
őstag
Üdv! Van egy emailem ami mellé azt írja "6 napja érkezett. Válaszol rá?". Ez miért van így ennél és miért nincs így az összes többi emailemnél?
-
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Remelem jo helyen teszem fel a kerdesem.
Szamitogepen es telon is be vagyok jelentkezve de a szamitogepen ha megnyitom a google naptart nem latom a telon levo naptar beirasokat. Mit kell beallitani, hogy lassam?
( samu s10e a telo ott a samu naptart hasznalom de azt szinkronizaltam a telon levo google naptarral de a gepen nem latok semmit )Koszi
sfefe -
gergo5991
őstag
sziasztok, van megoldás arra, ha 211 000 emailt akarok csoportostul kitörölni, kijelölöm az összeset majd törlöm, és mindig hibába ütközik a művelet és nem engedi törölni.
-
SkyLaci
őstag
Sziasztok.
Lehet egy Google fikhoz új email címet adni, úgy hogy a régi is megmaradjon?
Feleségemnek házasságkötés következtében megváltozott a neve, és ezt jó lenne lekövetni az email címmel is anélkül hogy új fiókot nyitna. -
szucstom
őstag
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Illetve nem is nekem rendszergizdának, hanem az egyszeri júzernek, aki volt olyan okos, és a céges mobilján beállította a gmail, ami ütközik a szabályainkkal. Ez jó rég megtörtént már, csak most került napvilágra egy másik hiba folytán. Természetesen a júzer nem emlékszik a bejelentkezési jelszavára, így (az ő jelenlétében) új jelszót kérni, amihez kért e-mail címet. Abban a mailben csak egy biztonsági kód volt, amit hiába írtam be a helyreállításnál, azt dobta vissza folyton a google, hogy nem tudja ellenőrizni a fiók valódiságát. <- Ezt mi okozhatja? (a másodlagos mail a freemail-hez tartozik).
-
Sanyi.mTs
addikt
-
repvez
addikt
válasz
TigerCat
üzenetére
Igen az emailben egy naptármeghivó volt, de azt nem tudom, ez menynire éritni a gmail fiokomat, mivel ahhoz, hogy törölni tudjam rá kellett kattintanom, de szándékosan nem fogadtam el semmit,
Az emaileim között más változást nem láttam, az email cimet, most szüröre tettem, hogy törölje az onnan érkező emaileket egyből.
Meg beállitottam a kétlépcsős bejelentkezést és megváltoztattam a jelszót is, remélem ez már kellöen segit az ujjabb eseteket kivédeni, mert nem szeretném ha uj emailt kellene csinálni ilyen miatt -
nfsu17
veterán
válasz
repvez
üzenetére
a google profil alatt meg lehet nézni, hogy ki és mikor jelentkezett be és milyen eszközről.
érdemes lenne csekkolni.
ha minden gép (win, mobil, tablet) ismerős, akkor az első körben jót jelent.
másodkörben meg azért változtass jelszót.
de ekkor ki fog léptetni minden bejelentkezésből. -
repvez
addikt
üdv!
Segitség kellene,
Pár napja kaptam egy emailt, nem nyitottam meg, mert nem ismertem ,hogy kitöl jött, de tegnap óta szinte minden napra beállitott egy értesitést a google naptáramba.
Hogy tudom a feladót blockolni ? és hogy tudok jobban védezekzni ilyenek ellen?
Meg ha a naptáramat modositotta akkor az azt jelenti, hogy feltörte a fiokomat? vagy csak valamilyen más modszerrel hozzácsatolta? Mert Iphonos reklámokat kaptam orosz betükkel irva.VPN telepitése segithetne a dolgon?
Még sose használtam ilyet, befolyásol valamit a netezési szokásaimba? az elmentett oldalak ugyan ugy megjelennek és a többi dolgaimat ahova be vagyok jelentkezve , azok is müködnek azután is? -
-szabi-
addikt
válasz
TigerCat
üzenetére
Hi
Sikerült végre beállítani a google csoportok -ra levéltovábbítást.
Szóval a googlegroups a következő módon kap visszaigazoló kódot.
Beállítások / Jogosultságok / Alapvető engedélyek / Hozzászólás : Bárki az interneten
Ezután kell aktiválni az átirányítást gmail felületén.
Megérkezik a visszaigazoló kód amivel érvényesíteni lehet a továbbítást.
Mivel ez zárt csoport utána visszaállítottam: Csoport összes tagja
Innentől működik.üdv
szabi -
Weareus
addikt
Sziasztok. Androidos mobiltelefonon használom a gmailt. Elküldtem két üzenetet, de csak a kimenő postafiókban van, nem küldte el. Miért? (Van netem). Hogy lehetne most elküldeni? Köszi.
-
Közben megoldódott a feladó képének a kérdése. Csinltam külön kontaktot csak a feladó email címével (ha telefonszám mellé tettem, nem volt jó) és oda raktam képet. Ekkor sem jelenítette meg, de ha töröltem az lkalmazást, majd újra felraktam, már mutatja
Két kérdés még:
1. Ha megnyitom az appot, elkezd egyből szinkronizálni, ami nem is volna ban, de értesítésben is mutatja, így olyan, mintha épp volna olvastalan mailem, persze,ha lehúzom az értesítést, egyből látszik,hogy csak szinkronizál: [link]
Nem lehet ezt eltüntetni? Elltűnik magától is, de minek jelenik meg? Csinálja a háttérben...
2. Ha törlök egy levelet az éeresítésben, ott lesz a visszavonás is, de azt szintén nem lehet-e kikapcsolni? Nem akarom, hogy vissza tudjam vonni, azért törlöm: [link]
-
mdk01
addikt
válasz
Oldman2
üzenetére
Igen, én vissza szoktam állítani olvasatlanra csak kollégámnak nehezen megy. :U
Meg ugye ha olvasatlan egy levél bem lehet tudni valóban olvasatlan vagy már egy visszaállított olvasatlan, ergo mindig mindenki visszaállítaná és csak olvasatlan üzenetek lennének.
Na mindegy majd valahogy lesz, legfeljebb az amit írtál, az járhatónak tűnik. Köszi -
Nincs, viszont vissza lehet állítani olvasatlan állapotúra. Egy kattintás az egész (üzenetenként).
Viszont egy tipp: Ha Archíváltok minden ténylegesen feldolgozott üzenetet, akkor nem az olvasatlan állapot lesz a lényeg, hanem hogy ott van-e az Inbox-ban vagy nincs. Ha ott van, akkor van vele teendő, ha nincs, már feldolgozott. -
-szabi-
addikt
Hi
Azért erre az időre reménykedtem megoldásban.
Semmi ötlet a google csoport (@googlegroups) email címre miért nem érkezik meg a gmail átirányítást visszaigazoló kód?üdv
-
mdk01
addikt
Sziasztok,
A kollégámmal közösen használunk egy gmail címet és az a problémám, hogy ha valamelyikünk elolvassa az új olvasatlan email-t akkor a másikunk már nem látja olvasatlannak tehát átsiklik esetleg egy fontos üzin ami rá is tartozna.
Outlok-ban tudom, hogy lehetett olyat, hogy a levél olvasatlan maradjon ha megnyitom, de itt gmail-ben nem lehet?
Köszönöm -
-szabi-
addikt
Hi
Segítséget kérnék, mert nem boldogulok.
Összes bejövő levelet szeretném átirányítani oly módon, hogy az eredeti levelek maradnának a bejövők között.
Ami a problémát okozza, hogy minden kollégáknak kellene egy továbbítás ez kb 30 email cím.
Néztem a gmail súgót, de erre nem találtam segítséget.
Először azt próbáltam, hogy a címtárba felvettem mindenkit.
Sajnos nem találtam olyan lehetőséget az átirányítás menüben, hogy a címtárban szereplők email címeire továbbítson.Következő megoldásnak azt gondoltam, hogy létrehoztam egy google csoportot ami ahová megint felvettem mindenkit csakúgy mint a címtárban.
Google csoport létrehozott egy @googlegroups.com végű email címet.
Ettől azt vártam, hogy az ide érkező leveleket a csoport összes tagja megkapja.
Ezt a @googlegroups.com címet megadtam átirányításnak.
Itt viszont megint elakadtam mert az ellenőrző kód nem jön meg, így aktiválni nem tudtam.Egyesével mindenkit felvenni és a megküldött ellenőrző kódot egyeztetni módszer lenne az utolsó, de ezt kerülni szeretném.
Kérdésem az, hogy tudnám megoldani ha a fentebbi módszerekkel nem sikerült?
Vagy mit kellene másképp csinálnom a fentebbi módszerekben?
Előre is köszi.üdv
szabi -
válasz
TigerCat
üzenetére
Manuálisan hol adod hozzá? A kontaktokban már rég hozzá van adva a kép

merlin201: Megtettem, nincs változás.

Mát mindenhol mutatja a képet, értesítésekben is, csak az app bejövő levelek főmappájában nem, ahol a képet is linkeltem.
Most kültem egy mailt képpel beágyazva (nem csatolva), visszaküldték, szintén beágyaztak egy képet és nem mutatja az app. weben mutatja a gmail. appban nem, csak a kép neve és ennyi. Mindent bekapcsoltam,hogy töltse le a képeket meg minden. Ez így nagyon nem lesz jó

-
-
Sziasztok!
Most kezdtem el használni a gmail appot, mert az előző program, amivel nagyon meg voltam elégedve, egy pár frissítés óta nagyon eszi az akkut.
Szóval két problémám van:
1. A küldő képe miért nem jelenik meg? A felső kettő más kliensben megjelenik, ha itt gmailben rámegyek, akkor is ott van a kép, csak a listában nem mutatja. Hol kell elmenteni, hogy lássa a képeket?
2. Ha jön e-mail, záróképernyőn csak törölni és válaszolni lehet, olvasottnak megjelölni nem. Ezt nem lehet valahogy megoldani?
-
nfsu17
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
-
nfsu17
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
-
fireman123
őstag
Sziasztok,
A google kétlépcsős azonosítást használom és az emailjeimet outlook 2016-al letöltöm. A dolog működött rendesen, de most jelszavat kellett változtatnom és az outlooknek nem tetszik valami, hiába írom be az új jelszavat, nem tölti le a leveleket. Gondolom a kétlépcsős azonosítással van gondja, talán 1 éve már volt ilyen problémám szintén jelszó váltáskor, de nem emlékszem hogyan sikerült megoldani.
Egész délután ezt guglizom már, de nem jutottam előrébb, tudna valaki segíteni, hogyan lehet elfogadtatni az outlookkal az új jelszót 2FA esetén? ....milyen lépéseket (és hol) kell ehhez megtenni?
Arra még emlékszem, hogy vannak google biztonsági kódjaim (ezek meg is vannak) és ezek közül kell az egyiket felhasználni, de nem tudom, hogy hol és hogyan.

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest