- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5G szintre lépett a Galaxy A0 széria
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gmail nektek megy? Mintha döglődne a szolgáltatás...
-
válasz
Albert.Tamas #11565 üzenetére
Írj a szupportnak. Kérnek majd igazolványt, meg kell válaszolnod pár kérdést, de van esély hogy visszakapd.
-
válasz
Albert.Tamas #11559 üzenetére
Biztonsági e-mail cím esetleg? Nem adtál meg?
-
válasz
NeoPampalini #11560 üzenetére
Igen, de már megy rendben.
-
válasz
viperabácsi #11520 üzenetére
A telefonszám megerősítése nem segít?
-
válasz
viperabácsi #11517 üzenetére
A leggyakoribb ok ilyenkor, hogy elírják. Marad egy szóköz, vagy nem veszik észre és más karaktert gépelnek véletlenül. Telefonos ellenőrzőkóddal mennie kell. Persze csak ha megadtad. Egyéb esetben írj az ügyfélszolgálatnak, akik majd kérnek pár adatot. Olvass vissza, többeknek sikerült így.
-
Én rendszeresen fizetek hirdetések és YT prémium miatt is. Soha semi gondom nem volt a Google fizetési rendszerével. Szóval emiatt nem kell parázni. Később tudod törölni a kártyaadatokat, vagy akár másikat is meg tudsz adni, ami pl. netes kártya, párszáz Ft-ra feltöltve. Így nem nagyon van kockázat...
-
válasz
gyuri860213 #11406 üzenetére
Én vettem. Relatíve aprópénz és jól működik.
-
válasz
gyuri860213 #11404 üzenetére
Nem, ráadásul ilyen célra ezt nem is szerencsés használni.
-
válasz
gyulank #11147 üzenetére
Lehet bővíteni, de fizetős. Ha bevált a platform és nem akarod elveszíteni a leveleket, egy próbát megér. Sajnos lassan minden valamire való szolgáltatás előfizetéses modellre vált...
Esetleg regisztrálj másikat, használd backupnak, vagy nézz körül más szolgáltatóknál, hátha megtetszik valamelyik.
-
Hasít
-
válasz
audiophile2! #11043 üzenetére
Hozz létre szűrőt és kapcsold ki a beszélgetési nézetet. Így ténylegesen elkülönülnek majd.
-
Gmail alkalmazásban alapból működik, ha küldőnek is be van állítva. Más alkalmazásokban aliasként add hozzá és válaszolj arról. Mac-en a Mail app tudja, eMClient szintén, Thunderbird már trükkös, ott létre kell hozni a külön fiókokat, majd az elküldötteknek add meg a Gmail elküldött levelek mappát, így oda kerülnek. Droidon nem tudom, nem vagyok ismerős.
-
válasz
internetezoo #10982 üzenetére
Droid topikban kérdezd, inkább oda való szerintem.
-
-
válasz
SunMount3r #10890 üzenetére
Jobb az angol, bár nekem még nem kellett, csak az Ads fiók miatt. Azt meg mivel fizetős, teljesen másként kezelik.
-
válasz
SunMount3r #10887 üzenetére
Feltettem egy kérdést, mert gyakran a csak a nyilvánvaló marad ki. A kioktató hangnemet pedig legyél kedves mellőzd, segíteni akartam.
Külső alkalmazással is csak ideig-óráig fog menni, mert majd tuti autentikálni kell azt is. Próbáld meg felvenni velük a kapcsolatot, kis időbe telik, de jellemzően segítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OLED monitor topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Call of Duty: Black Ops 6 - Ma indul a Season 2 Reloaded
- További aktív témák...