Hirdetés
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
modflow
üzenetére
Nem lehet regisztrálni pontokban eltérő címet.
Sz arra jó, hogy a családnak, hivatalnak, vásárlásra látszólag különböző címeket adsz meg, és a beérkező leveleket ezek alapján tudod szűrni.
Ingyenes alias címek ezek.
Ha elfogadja a szolgáltató, akkor megadhatsz pelda.akarmi+szolgáltao@gmail.com címet is.
A+jel után bármit beirtatsz, az is a tied lesz, ezzel is tudod szűrni a leveleket, egyben megtudod esetleg honnan szivárgott ki a címed. -
modflow
veterán
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Van egy email címem, ami: pelda.akarmi@gmail.com
Már több olyan levelet is kaptam, amiben azt láttam, hogy a címzett: peldaakarmi@gmail.com
Csodálkoztam, hogy én mégis miért kapom meg más mail-jét.
Erre most ezt olvasom:
A pontok nem számítanak a Gmail-címekben
Ön akkor is megkapja az e-maileket, ha a levélíráskor a feladó véletlenül pontokat tesz az e-mail-címbe. Ha például az Ön címe tothlaszlo@gmail.com, akkor az e-mail-cím pontokat tartalmazó verziói is Önhöz tartoznak:
toth.laszlo@gmail.com to.th.lasz.lo@gmail.com t.o.t.h.l.a.s.z.l.o@gmail.comMivan???
Akkor ha valaki beregisztrált apeldaakarmi@gmail.com-ra, akkor megkapja az összes levelemet?

-
Szecska26
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok e megoldást a végleges tiltásra egy adott email címre. Mert ugye alapból hiába tiltom le, berakja a spam mappába a levelet. -
válasz
SunMount3r
üzenetére
Jobb az angol, bár nekem még nem kellett, csak az Ads fiók miatt. Azt meg mivel fizetős, teljesen másként kezelik.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Az utóbbi időben többször is volt olyan kampány, hogy biztonságosabbá akarták tenni a fiókot. Ekkor nekem rendszeresen letiltották a pop3/smtp hozzáférést. Ilyenkor mindenféle másodlagos azonosítás bekapcsolását is erőltették.
Furcsállom, hogy Ti ilyenbe nem futottatok bele.
...vagy esetleg egyszer mégis végig lett egy ilyen kattintva és a volt főnök neve is bekerült..
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
TigerCat
üzenetére
Sorry, nem akartam kioktató lenni
, csak azt hittem ez triviális abból, amit leírtam (mint amennyire triviális baromság ez a biztonsági kérdés). Senki más ten tehet erről, csak a Google és köszi.A magyar support-juk milyen, vagy mindenképpen érdemesebb angolul?
(#10888) Nikaré : Amióta létrehoztam (már több éve) kb. semmilyen aktivitás nem volt a levező programon kívül. Azzal viszont rendszeresen fogadunk/küldünk leveleket. Nem is értem miért kellene, hogy legyen más, ezt direkt csak a g-mail miatt csináltuk.
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Feltettem egy kérdést, mert gyakran a csak a nyilvánvaló marad ki. A kioktató hangnemet pedig legyél kedves mellőzd, segíteni akartam.
Külső alkalmazással is csak ideig-óráig fog menni, mert majd tuti autentikálni kell azt is. Próbáld meg felvenni velük a kapcsolatot, kis időbe telik, de jellemzően segítenek.
-
Nikaré
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Hello!
Úgy emlékszem, hogy alap esetben a gmail fiók 3 hónap inaktivitás után leállítja a fiókot.
Az, hogy egy másik levelező program kezeli erre már passzolok mert az több lenne mint tipp. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
TigerCat
üzenetére
Szerinted itt volnék és kérdezném ezt, ha ő tudná? De miért is tudná, minek is tudná. A hsz.-emből azért ki lehet következtetni, hogy a fiókot nem ő, hanem én hoztam létre neki és, mint írtam soha nem állítottam be ilyen (és másikat sem) biztonsági kérdést. Olyan, mintha a Google szórakozna velem.
Amúgy meg ilyen hülye kérdést is nehéz kitalálni, nem hogy a választ, egy 65 év feletti személyről beszélünk és "ki volt az első főnöke?!"
-
nagyonjjo
tag
Üdv!
Mivel nem találok témát neki!
Gondoltam megkérdezem,hogy hova tünt google keresőben a tárolt változat? Pár hónapja még volt,de már nem találom sehogysem.
Jofogáson rendeltem meg 1 terméket,amit ph-s cég is hírdet.
És eleddig nagyon úgy néz ki,hogy fel kell jelentenem őket.
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Lehet láma kérdés, de anyukád nem tudja a választ?
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Nem csak G-mail-el, hanem az egész Google fiókkal kapcsolatos probléma:
Van egy fiók, amibe nem léptem be már vagy egy éve, mert ez csak a mail cím miatt lett létrehozva anyukámnak. Csak egy levelezőprogramba van beállítva ez a mail cím, onnan továbbra is be tud jelentkezni a program a gépemről, fogadni és küldeni is tudok vele levelet (Thunderbird). Most próbáltam viszont "manuálisan" bejelentkezni a fiókba a Chrome-ból és se a Google-be, se a G-mail-be nem enged be, a jelszó stimmel, de utána ezt a képernyőt dobja fel:
Én soha nem adtam meg ilyen biztonsági kérdést, úgyhogy nyilván a választ sem tudom rá. Nem is értem hogy dobhatja akkor ezt fel? A "Try another way"-re kattintva csak ugyan ezt a képernyőt dobja fel. Mit lehetne tenni, hogy be tudjak jelentkezni? Nagyon nem szeretném elveszíteni ezt a fiókot (e-mail címet), mert az ismerősei közül mind ezt ismerik. Írjak a Google support-nak, vagy mit kellene?Köszi!
-
Sanyi.mTs
addikt
van minimális kor, amit be kell tölteni, hogy gmail fiókot létre lehessen hozni? azt olvastam, hogy 16 éves koráig kell szülő felügyelet Mo-n.
van valamilyen aktivitás figyelő? azaz van bizonyos idő, amíg ha nem nézek be a gmail fiókomba, akkor utána letilt/töröl? (mint pl. freemailnél)
-
Snoop-y
veterán
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
A gyereknek csináltam egy ilyen felügyelt gyerek fiókot a gmailben. Viszont a telefonjára nem engedi felvenni a fiókot. Tudjátok, hogy mit kell esetleg átállítani, hogy fel lehessen venni telefonon a fiókot?
-
Tikakukac
titán
válasz
Snoop-y
üzenetére
Mindent úgy csináltam ahogy az írás is meg a józan ész is kéri. Csak auth errorral eldobálta mindig. Beállítottam a g-suite fiókra a kétlépcsőst és arra egy eszköz azonosítót, azt a jelszót vertem bele a sima belépési helyett és sipp-supp, már ömlenek is ide-oda a mailek azóta.
Meg ne kérdezd miért csinálta vagy csinálja ezt, régen feladtam a harcot a 2 hetente átmaszkolt Google felületek és beállítások miatt. Az egy hete megcsinált tutorial másra ma már nagyjából használhatatlan. Nem értem.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Ha azt szeretned amit irtam akkor elobb be kell allitani gsuite oldalon, hogy lekerdezhesd a fiokod (IMAP-ot engedelyezni kell)
Reszletes liras itt -
Tikakukac
titán
Halihó guruk.
G Suite céges mail címet akarnék betolni a privát címre. Aliasként lenne használva, kellene azzal a névvel vissza is küldeni mailt.
Elvben ez nem komoly dolog, gyakorlatban nekem megbukott minden próbálkozás szerver elérés miatt. Ötletek?
-
nfsu17
veterán
válasz
lewis999
üzenetére
Ha nem vagy online, akkor hogy nézed meg a levelet, ami online jön?
Tehát ott vagy az erdő közepén, nincs neted, de jön az sms, hogy email jött. Mit kezdesz vele? Felhívod a titkárnőd, hogy olvassa el? Futsz be a városba, ahol már online vagy és elolvasod?
Engem csak ez a része érdekelne. -
lewis999
csendes tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
....és ezek tulajdonképen mik?
Mert az hogy leellenőrzi (10 percenként megnézi van e levelem az nem jó mert ugye akkor is online kellene lennem hozzá) amit ugye nem tudok...
-
lewis999
csendes tag
válasz
gyulaszu
üzenetére
Keresgéltem a neten, találtam olyan lehetőséget, hogy a calendar segítségével lehetett kérni értesítést (nem teljesen tiszta, hogy mit kellett csinálni pontosan valami szerkesztővel és hogy hol is van ez?), de már a mobil beállításokat sem találom a a calendar beállít
-
lewis999
csendes tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Macdroid, azt hol találom?
-
gyulaszu
senior tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Én teljesen úgy értettem, hogy a szolgáltató kellene küldjön sms-t, ha kapott egy e-mailt..
-
lewis999
csendes tag
Üdv!
Tud valaki olyan email címet szolgáltatót (free-t) ahol lehet sms értesítést kapni email érkezésről? -
lewis999
csendes tag
Hali Mindenkinek!
Lenne egy ősrégi gondom, nem találtam hozzászólást
Sms értesítést szeretnék kapni bizonyos emailokról...
Találtam megoldást rá, de vagy én vagyok nagyon málna, de nem sikerül...már ott elakadtam hogy a naptárban be kell állítani a mobilszámom, mert azt a helyet nem találom...mármint ahol be kellene írni a telószámot...
Tudna valaki segíteni?
Köszönöm előre is !!!!
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Most már fel tudom venni a fő telefont, miután ezt a fajtaellenőrzési módot töröltem, mikorra eljutok, hogy küldjön értesítést a telefonra ezt írja:
Hű, de kínos
Úgy tűnik, hiba történt. Megpróbálja újra?
Update:
Megoldódott, csak úgy látszik szívatott egy kissé a gmail
-
zsoltzsolt
addikt
Szerintem elsőre rossz fórumba írtam, így felteszem ittisa kérdést.
Szóval a gmail fiókban be van állítva, hogy "Bejelentkezés a telefon segítségével":
Két telefon van évek óta beállítva, de most a fő telefonomra azt írja, hogy offline és nem küld rá bejelentkezési üzenetet, vagyis, amikor rákérdez, be akarok-e jelentkezni? igen - nem
Miért offline az egyik telefon a fiókban és ezt hogyan tudnám megszüntetni?
Most meg ezt írja, mikor újra be szeretném állítani ezt a belépési módot, a jelszó beírása után:
429. Ez egy hiba.
A szerver nem tudja feldolgozni a kérelmet, mert helytelenül formázott. Ne próbálja újra. Ez az összes információnk.
-
chungee
addikt
Napot!
Új funkció van, az "Ütemezve küldés"
Kérdésem az lenne hogy a címzett látja/láthatja hogy az email ütemezve küldtem neki
-
AssAssynn
addikt
Sziasztok.
Biztos nem én vagyok az egyetlen, akinek pár napja megjelent egy újfajta helyesírás ellenőrzés a gmail levél írásakor. Sehol máshol, csak ott. Különféle böngészőkből is tesztelve. Nem a böngésző ellenőrzője, és érdekes módon a gmail helyesírás ellenőrzője is ki van kapcsolva elméletben. Ha levélíráskor a függőleges "..."-nál rámegyek a helyesírásra, akkor előhoz egy menüt, de ha azt bezárom, akkor kezd el aláhúzni pirossal mindent. Elég rosszul is működik, ez a legnagyobb problémám vele. A javaslata egy külön kis fülben jelenik meg, mellette egy x-el, ha eddig nem lettem volna teljesen pontos.
Nálatok is így van ez, mit lehet ellene tenni? Rendkívül bosszantó. -
törölt tag
No, nem lett jobb. Ez van.
-
mdk01
addikt
Sziasztok,
A korábbi emailes mizériámmal küzdök még, de talán megvan a probléma.
Van egy tárhely előfizetésem az ezen a tárhelyen lévő fiókokat(5db) kezeli a gmail.Ezekből a fiókokból az egyikre érkező leveleket nem rakja a gmail a "Beérkezett" üzenetek közé, de még a neki létrehozott címkében sincsenek benne, csak úgy találom meg ezeket a leveleket, ha az "Összes" levélekre kattintok.
Ugyanúgy van elvileg beállítva mint a többi, vagy nem tudom hol keressem a hibát.
Köszönöm -
Google levelezés automatikus mentése
A fiókban tudjátok kérni, pl. kéthavi időzítéssel. Érdemes végignézni mi van benne, levelezésnél a címkékre figyeljetek! Így nem kell stresszelni, hogy mi lesz a régi levelekkel, mert a gépen tömörítve meglesz az összes.
Exportálhatja a Google-fiókjában lévő tartalmait, ha biztonsági másolatot szeretne készíteni róluk, vagy a Google-on kívüli szolgáltatásban szeretné őket felhasználni.
-
totron
addikt
Az archiválás nem terjed ki az elküldött mailek mappájára. Ez nem tudom miért van így és nem is tetszik.
-
törölt tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Köszi. Sajnos, semmivel nem biztatóbb, de akkor legalább nem ő a hülye. Mert nagyságrendileg 5-6000 levelet csak úgy kitörölni nem egyszerű. Én ezért használom már a kezdetektől az IMAP-ot. Viszonylag nagy tárhely kell neki, de legalább megvannak a levelek.
Viszont most eszembe jutott, megnézem a .mozilla mappát, hátha ott van a tároló fájl, csak valami gebasz. -
Krystal_s
addikt
válasz
üzenetére
Szia, nekem pár hete egyik címemnél tűnt el az összes levél. Minden. Kimenők, bejövők, kukából, csak a Spamok maradtak meg. Kb 10 év levelei (több 100) vesztek el. Az utolsó 1 elküldött maradt meg. Nem lépett be senki más, csak én használom webes felületen... A neten nagyon sokan panaszkodnak ilyenre, szóval igenis létezik ilyen probléma, hogy ok nélkül eltűnnek levelek a Gmailből. Régebben egy másik fiókomnál is volt ilyen eset. Kb 20-szor írtam nekik, ahol csak tudtam, de semmi nem történt.
ui: ..és igen, aki véletlenül töröl bármilyen módon is, akkor még a kukában ott maradnának a levelek. Én nem nyomtam félre semmit, de a kuka is teljesen üres lett, pedig ott is voltak levelek.
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Thunderbird, Ubuntu.
Webes felület volt ez első, amit megnéztem. Sajna, ott sincs. Van rengeteg törölt is, de azok mind úgy is maradnak (aukciós jelzések).(#10835) TigerCat
Erre még ránézek.Nekem is gyanús, hogy valamit ő k.rt el. Az a rossz, hogy a tipikus dilettáns, digitális analfabéta, aki ha valami gebasz van, megijed és össze-vissza kattintgat, utólag meg aztán fogalma sincs, mit csinált, el sem tudja mondani.
-
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Plusz az összes levél címkét is nézze meg, hátha archiválta...
-
válasz
üzenetére
1. Outlook-ban a törölt elemek mappa is üres? (Mert ha igen, akkor valaki szándékosan törölt, hisz ha Outlook-ban kitörölsz egy levelet, az elsőre a Törölt elemek mappába kerül, ezt a mappát még külön kell kiüríteni a végleges törléshez...)
Lépjetek be a webes felületen a gmail-be, hátha ott még megvannak a levelek.
Erre csak akkor van esély, ha a megfelelő gmail beállításokban úgy volt/van konfigolva, hogy mindig maradjon meg egy példány a levélből ill. ha az Outlook is úgy volt/van beállítva, hogy a levelek letöltését követően 14 nap múlva ne törölje le a szerverről is a levelet...Mivel eddig nem volt gond ill. amit írtál, hajlok afelé, hogy a hiányzó levelek törölve lettek szándékosan vagy "véletlenül", de mint írtam, egy próbát megér bekukkantani a weben gmail fiókba, mert ha ott megvannak a levelek, akkor újra letölthetőek.
-
törölt tag
Üdv! Tudtok most valami tömeges levél eltűnős gebaszról a Gmail-lel kapcsolatban? Kollégám POP-osan használja és tegnap szembesült azzal, hogy valamikor 2015-től idén április 20. környékéig minden levele eltűnt.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Használjátok a Google Calendart?
Tudnátok abban légyszi segíteni, hogy hogyan kellene egy naptárt létrehozni/beállítani, amiben csak a szülinapokat tárolom? köszi
-
gyulaszu
senior tag
Tudtok ajánlani Gmail kezelésére app-ot, ami elérhető Google nélküli android készüléken? Huawei/honor AppGalery-vel.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tegyel fel egy uj chrome-ot es nezd meg azzal. Ha azon jo akkor a regi tuzroka a hibas.
-
-
Snoop-y
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hat ezt nem mondanam biztosra de azert az lassan 3 eves.
Az url-t nem atirni kellene hanem amikor gmailben vagy a jobb sarokban a useredre kattintva latnod kelkene a masik fiokot. Ha arra kattintasz uj ablakban meg kellene nyilnia.
-
Winner_hun
félisten
Nem segít ha átírom az URL-t. Pontosabban de, mert amiből átlépek abba visszaenged, de másik fiókba nem.
56-os firefox, lehet ez a baja? -
Winner_hun
félisten
-
Snoop-y
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Veletlenul nem elmentett linkekkel hasznalod a fiokokat? Ezt Chrome-ban mindenkepp de lehet mar mas browserben is tudja kezelni a gmail.
Ha a gmail user menubol nyitod meg a masik email fiokodat akkor nyitott linkben u/2 lesz es akar mindket fiokod nyitva lehet egyszerre is.
Vagy akkor kapod ezt a hibat mikor gmail bol kijelentkezel aztan masikkal siman be?
-
Winner_hun
félisten
Sérült tartalom hiba
A(z) https://mail.google.com/mail/u/0/ oldal hálózati protokollsértést tapasztalt, amely nem javítható.
A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg, mert az adatátvitel közben hiba történt.
Lépjen kapcsolatba a webhely üzemeltetőjével, és értesítse a problémáról.Kilépek az egyik fiókból, belépek a másikba, erre ezt kapom.
Nagyon unalmas a folyamatos süti meg előzmények törése. Nincs erre valami más megoldás? -
dmc
aktív tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám hogy ha elindítom a gmailt szépen be is tölt csak ha levelet akarok írni és csatolni akarok hozzá bármit azt mondja a Windows hogy leáll ás megoldást keres a problémára.
Valaki találkozott már ilyennel?
A böngésző a Mozilla az operációs rendszer az win7 es.
Köszönöm előre is a válaszokat.
A böngésző az újra lett telepítve már -
agyhalal
aktív tag
Sziasztok!
Tud segíteni valaki korhatár miatt letiltott Google fiókkal kapcsolatban?
Az a gondom, hogy korábban létrehoztam a lányomnak egy fiókot, de nem a valós születési dátumot adtam meg, viszont felvettem őt a Family Linkbe, felügyelt tagként.
Ma megcsináltam a többiek fiókját is, de itt már valós dátumokkal (az első esetben azt hiszem még nem volt elérhető nálunk a Family Link és emiatt adhattam meg fals dátumot). Ugyanúgy behúztam őket Family Linkbe felügyelt tagként és gondoltam, akkor már legyen minden egységes és pontos, ezért beállítottam a lányom valós születési dátumát, de ekkor letiltották a fiókját.
Van lehetőség arra, hogy a valós születési dátummal ismét aktívvá tudjam tenni a fiókot, továbbra is felügyelt tagként? -
asanci
csendes tag
válasz
gyulaszu
üzenetére
Köszönöm a tippeket Snoop-y és gyulaszu. Úgy néz ki, sikerült megoldani, legalábbis a próba fájlokkal. A gond kettős volt: először a mentett csv állomány hibás ékezetes karaktereit kell egy kis trükkel átkonvertálni valódi ékezetes szövegnek. Nem kell a minden mező kitöltéssel kínlódni, nincs rá szükség. A szövegből az oszlopokat elő kell állítani és az exportált fájlból a szükséges oszlopokat az eredeti gmailos template fájl első sorának megfelelő oszlopaiba (ez a lényeg!) kell oszloponként külön-külön bemásolni. Az importálandó fájl elő sorának egyezni kell a gmail template fájl első sorával (ezek az oszlopcímek). Mentés természetesen csv formátumba. Ha a szükséges adatokat a megfelelő oszlopcím alá másoltuk, akkor a gmail címjegyzékben megfelelő helyen (mezőben) jelenik meg. További szép napokat!
-
asanci
csendes tag
válasz
Snoop-y
üzenetére
Ezt a minden mezőt kitölteni javaslatot valóban nem próbáltam, csak a kitöltött mezőkkel próbáltam export fájlt előállítani (csv). Az meg ugye tele van vesszőkkel, egyéb írásjelekkel stb. Mondjuk ezeket exel-be beolvasva sajnos nem tudom külön-külön oszlopokra szétbontani, minden az első sorban, 1 mezőben van.
Közben kipróbáltam 1 kamu contact minden lehetséges mező kitöltésével, de nem lehet (vagy nem tudom) a tartalmat külön.külön adatmezőkre (oszlopokra) bontani a csv fájlban -
Snoop-y
veterán
válasz
asanci
üzenetére
Na akkor megegyszer

Elso lepes:
Gmailben csinalsz egy contactot kitoltesz mindent amit lehet anyja neve dns minta minden mezot amit tudsz hozzaadsz --------> Export Ekkor lesz egy fileod amit ha megnyitsz ugy kell kineznie annak amit beimportalsz.Masodik lepes:
Freemailbol anyamkinyjabol barhonnan csinalsz egy exportot majd megnyitod es kiszeded belole amit kell es beilleszted a Gmail templatebe amit az egyes lepesben kinyertel. -
Snoop-y
veterán
Csinalj egy contactot gmail-ben es azt exportald.
Ez a file lesz a template. A masik fileodnak amit importalsz hasonloan kell kineznie. -
asanci
csendes tag
válasz
Dluinet
üzenetére
Ha jól olvasgattam, 2-3 éve(?) változott (megújult) a Gmail (is), a régebbivel talán még ment. Önmagában a csv fájl, mint kiterjesztés nem határozza meg a tartalmi formátumot, nem beszélve az esetleges ékezetes betű hibákról.
Hátha lesz valakinek friss, sikeres infója. -
mdk01
addikt
Sziazstok,
Tudnátok abban segíteni, hogy bizonyos leveleket, miért csak az "Összes levél" mappába látok?
A beérkezettbe is jönnek, de amit csak az "Összes levél"-nél látok azoknak a küldő fogadó szervere(?) pl. a gmail.com, vagy a btinternet.com.
Elvileg nem archiváltak és nem elnémított beszélgetés.
Egyéb ötlet?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ubuntu Linux
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Parfüm topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, csak azt hittem ez triviális abból, amit leírtam (mint amennyire triviális baromság ez a biztonsági kérdés). Senki más ten tehet erről, csak a Google és köszi.

(De szvsz Te sem mondod azt, hogy ez "csak így" megtörténhetet...