Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
dante3
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Látom nem csak engem cseszeget ez a szemét!

Azért hagyott nekem 5 HP-t!

-
ROBERTOH
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Akkor ne foglalkozzatok vele. Ne is támadjatok rá. Ha meg továbbra is piszkál titeket, akkor szóljatok nekem, és én is megpiszkálom őt!

-
ROBERTOH
őstag
Szerintem ti élvezitek a vele való viaskodást, különben nem írnátok neki...

-
törölt tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Nem tudom, én megírtam neki, hogy vegye le a klán ellen a kiírást, és ha annyira akarja írja ki azokat akikkel baja van.
Viszont ha azok visszatámadják, akkor ne is emeljen kifogást majd, hogy egy klán akadályozza a fejlődésben. -
Flash Gordon
senior tag
Ebből asszem egyértelműen kiderül, az egyel korábbi post om után kaptam az utolsót...

Mindenesetre ez sem igaz, hogy elsőre ezt írtam volna, akkor csak annyit mondtam, hogy örülne-e ha klánomból levernék ugyanúgy, ahogy ő engem, arra válaszolt hogy ne oktassam ki, meg az egész klánt szétveri, stb. nna akkor írtam a másodikat, amiben többek között ez volt, de ezt is említettem már itt
-
Flash Gordon
senior tag
És amilyen pszichó, asszem a fórumunkra is reg. elt és olvasgatja, legalább is lenne rá egy fogadásom

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Szerintem ezt a Nibit nemigen lehet megállítani, minden rajta van a karilapján, kb. pszichopata jellem vagy csak agyonfrusztrált és itt kompenzál...
, meg ugy-e a 2. szerveren be is jött ez a modor neki, amint hallom 
-
törölt tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
lopd le az üzenetről a képet mindenképpen.
ha nem javul a helyzet jelenteni fogom, mivel támadni nem igazán szeretném.
..vagy ha már mindenképpen muszáj, akkor szeretném legalizálni. -
Flash Gordon
senior tag
Megindult az írói vénája is, ilyeneket kaptam az imént
:
"Rengeteget zsákmányolt....
Ez zsákmány:
Csata jelentés 16.10.2007 20:58:17
Név Találatok Életerõ
Niebelung 412 411
batt001 52 177
Gyõztes: Niebelung
Niebelung zsákmánya: 8.167
Mind így fogtok járni!!
Sok sikert! "
+ ez
"Ez a kockás duma nagyon gyenge.A karakterleírásomról meg csak annyit hogy nem üres duma,ellentétben a te fenyegetõzéseiddel.De erre majd a többi haverod is rá fog jönni,és nem fogják megköszönni neked.
Minden jót! "
Mellesleg egy árva szóval sem fenyegettem
-
törölt tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
szóltam neki, hogy amint túllép a 3szint különbségen és úgy támad klántagot, támadni fogom, vmint hogy vegye le a kiírást, mivel a klán nem támadja (egyenlőre), mivel ő fenyegetett meg minket, így nem hinném hogy a szabály megvédi, de azért mielőtt támadok nyitok neki egy topikot.
-
Flash Gordon
senior tag
Nna ez volt délelőtt:

írtam neki hogy a magafajta kocka prémes is ráfázhat
, meg hogy vegye már le az ostoba dumáját a karilapról, ami rólunk szól, mert senki sem támadja 
erre most megen betámadott és persze levert
, meg persze ő is beszólt, hogy direkt szereti leverni a "nagypofámat" 
különbent kezd elhúzni jócskán
, rengeteg zsét akaszt, asszem benne van a top 20ban ...ja, hát jól elvagyunk.... 
-
-
törölt tag
Egyébként hihetetlen répa lett a piac...kiraksz valamit 12ezerért, nem viszi el senki, kiteszem 18ezerért, és elviszik.
Meg a 'sugos...conflict' cuccok 33-s szinten a legjobbak, mert az 5-s sebzés mellett 16-t adnak a képzettségre, meg a sallang.....de mégsem viszik el sokszor.
-
törölt tag
válasz
Vigneau
üzenetére
Term. mivel szinthatáron belül van így amugy is összeakaszkodunk az xp miatt, nem kirívóan, de vele többször találkozom (meg van még pár gladiátor), ma is verekedtünk és megvertem.
Meg a mai nap is hozott mosolyt, mert ugye ez volt tegnap az 5 szint különbséggel:
és ma újra, hasonló eredménnyel (még a szintlépésem előtt vmikor):

...vusznt a páncél értékem kezd vészesen alacsony lenni, valszeg be kell áldoznom egy kis sebzést 
-
Flash Gordon
senior tag
Ma megint megkóstolt Niebelung
2 szinttel feljebbről, újfent beszopta
, mert nem volt elég élete...ritka konok fajta 
-
róland
veterán
Melyik expedíción lehet lemez hevedert szerezni? Mert ezt a megbízást adta a kocsm,áros, s a vegyesboltban bizony nem jó üzlet az ilyen.
-
Zewa
senior tag
CsocsesZ!
Nah érdekes volt ez az aukció... egy fegyora pályáztam ami hát.. rohadt jó! Söt még annál is jó de végül ne licitáltam emrt sajnáltam az a 63K-t.....
Érdekes gyerek eza realm15 nevű kölök meg veszia fegyot 63K ért+ a köv. licitáláson máég licitálgat fejlesztésekre....
A piacon 4,5K ért vettem egy Rayols csukát +4es keépzetséggel.. Kell vkinek?
Ha valaki lát a boltban valami frankó fegyot nekem az pls szoljon (pl beasthammers max lvl 32)
-
Flash Gordon
senior tag
Nemtom ki volt (bár gyanítom
), de valaki eléggé ráijeszthetett Niebelungra, mert ma egész nap csend volt 
-
Vigneau
félisten
2 taggal is találkoztam most az Arénában, akik feladták az accountjukat. Ezek szerint egyesek megunták a dolgot...
-
dante3
addikt
Kell valakinek sárga púder, van két fölös: 3 és 4 képzettség? Mindegyiket úgy szereztem!
-
ROBERTOH
őstag
Én most az első helyre gyúrok, az 5. már megvan.

-
törölt tag
válasz
Polacheck
üzenetére
Az első arénában szvsz egyáltalán nem érdemes az arénát nézni, mert tele van pakolva gyenge 'bot' karakterrel.
A második nem tudom hogy állhat, amikor én elkezdtem akkor volt esély el jutni az elejére, ott a 14. helyig mentem mikor a szintlépés átrakott a harmadik arénába, ott már eljutottam az elejére, a mostani-nál megint lesz esély, jelenleg vagyok a 41. de csak akkor fogok elindulni ha már 38-39. szint közelében leszek...addig nem is erőlködöm. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Hát, megpróbálok mostantól csak olyannal harcolni, aki nálam kissebb szintű, úgy nem jár érte fejlődés. Hátha így kihúzom...
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Haladok szépen felfelé az 1-9 arénában, éppen a 900. helyen állok. Ami szomorú, hogy szerintem hamarabb fogok szintet lépni, mint elérni az elejéig, mert kapok fejlődést a harcokért

-
törölt tag
Meg kérdezz itt is, és biztos hogy lesz válasz.
-
róland
veterán
Most regisztráltam.
Valaki tudna egy sorozat linket adni a hasznos információkról?
-
törölt tag
'reggelt

5-s szintkülönbség, és megvédtem magam. -
Bögre
aktív tag
válasz
Vigneau
üzenetére
most néztem hogy van lehetőség [L:www.moneybookers.com]moneybookers[/L] -en keresztüli prémium fizetésre is.
Ez végülis egy virtuális pénztárca, egyszerű netes utalással utalhatsz a MB. Budapesti CIB bankfiókjába, az összeg pedig megjelenik a MB. accountodon. Onnan meg már egy pillanat alatt lehet fizetni vele. A baj vele csak az, hogy 12hónapos prémiumot lehet váltani ezzel a módszerrel.
-
Bögre
aktív tag
23:50 kor én is áldozatul estem ennek a Niebelung -kölöknek.
Azóta még nem jelentkezett, de ha fog akkor feflujom magam és prémes leszek....
-
Flash Gordon
senior tag
Mondjuk idáig ha akart, akkor sem tudott volna kihívni, mert folyamatosan arénáztam

-
Flash Gordon
senior tag
Látnotok kéne, az aukción a 11 kajából 7 re licitált a Nibikénk

Nagyon elszánta magát...
-
Flash Gordon
senior tag
Érdemes elolvasni Nibi karakterleírását...

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
ROBERTOH
üzenetére
Lekötelezel
, nem értem, de tényleg az ilyen játék vonzza a keménykedő egyedeket
Ott a toplistában biztos több az ilyen eset
, sajnos asszem levette a srác, hogy nem prémiumos a klán, és azért van ekkora arca, ahogy nézem, nehéz elbánni egy prémiumos taggal akár egy nem prémiumos klánnak is, mert ugye zúzásnak minősül ha többen támadják, ellenben ő simán végigverheti a klánt akár többször is... 
-
ROBERTOH
őstag
Látom kell egy kis nyugtató Niebelung-nak, mindjárt gondoskodok róla

Flash Gordon: köszi! Csak részben az én érdemem, sokat dobott az előző kari tulaj prémiuma a fejlődésen

-
Zewa
senior tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
"Hiba volt!
" Annyit irtam neki vissza ha prémes meg előz könnyedén, ha nem prémes akkro közel sem oylan könnyű e ha beér akkor csak sajnálni tudom mert akkro egy kib@szott kocka.
Olyan mitn a csotány... -
Flash Gordon
senior tag
Megint attakolt Nibi,
persze levert
, eddig 3 attak, még esedékes kettő... 
-
Zewa
senior tag
Miden esetre azért én is beélerugtam a 200HPjába egyet

-
Thrawn
félisten
válasz
Flash Gordon
üzenetére
§5 Zúzás
I Definíció/korlátozás
24 órán belül 5 támadásnál több ugyanarra a karakterre zúzásnak minösül. Ez nem engedélyezett.II Kivételes esetek
Abban az esetben, ha a karaktert egy másik karakter vagy egy klán folytonos napi támadásokkal meggátolja a játékban vagy a fejlödésben, a karakter(ek) büntethetöek. A kihágás megállapitása mindenkor a Game Operator feladata. -
Flash Gordon
senior tag
Miért kéne titkosnak maradnia? Tudom nem az én tisztem a téma, de lehetne akár nyílt szövetség is belőle...

-
ROBERTOH
őstag
Sziasztok!
Most nézegettem a toplistás karaktereket, és akkor botlottam bele a PH!_Gladiatus nevű egyesületbe. Egyből arra gondoltam, hogy a PH csak prohardver lehet, úgyhogy meg is néztem az egyesület leírását, és tényleg.
Egyből rákerestem itt a ph-n a gladiatusra, és meg is találtalak titeket! Legyetek üdvözölve! 
Én "bmisi" néven tolom. Nyugi, kaptam a karit, és már nincs rajta prémium több mint 1 hónapja ;) Ha kell valami infó, esetleg segítség, akkor szóljatok! ;)
Üdv! -
Thrawn
félisten
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Az már zúzásnak számít nem? Inkább meg kellene vele egyezni, hogy reggeljen a PH!-ra és akkor bevesszük

-
Flash Gordon
senior tag
-
Vigneau
félisten
Misimókus (kagyula?
) Centurio lett, gratula neki. 
-
Vigneau
félisten
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Meg kell hagyni, elég fejlett 20-as létére. De talán hamarosan én is prémes leszek - csak legyen magyar SMS-es, vagy telefonos fizetési módszer -, akkor majd figyelek az ilyen üde percekre.

-
törölt tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Ha elfajulnak a dolgok, akkor arra vigyázzatok hogy ne tudjon szabálytalanságba belekergetni.
-
Flash Gordon
senior tag
Ez a Niebelung megen kihívott, most beszopta a nagyobb szintje és sebzése ellenére

Mondtam hogy "ez a magadfajta kockákkal is megesik", rögtön válaszolt is :
"Meglátjuk ki nevet a végén!
"Úgy látszik komolyan gondolja...
pedig írtam neki előtte, hogy a téma részemről lezárva 
-
Vigneau
félisten
Avicularia nem PH!-s? Mintha rémlene a neve, csak klánon kívüli... No, majd utánanézek.
Közben kaptam egy feladatot a Kocsmárostól: hívj ki egy ellenfelet az Arénában. Minden szempontból csak egy potenciális áldozatot találtam, akit 1 pontra le is vertem. A neve Kyera - mit ad Isten, Nynfas tag. Ha gondotok lenne a jövőben emiatt, akkor elnézést kérek. Én már készülök lenkileg...

-
törölt tag
Nekem nem írt semmi húzósat, azt mondta betámadott a licit miatt, aztán rátámadtunk.
Megdumáltuk hogy felesleges lenne ezért balhézni.
Most megint morcos mert Just letámadta.
Sztem hagyni kell, valszeg legközelebb már nem fog támadni, vagy ha igen akkor lehet verni.
De ha egy mód van rá akkor szvsz, ahogy eddig is, békéljünk
-
Flash Gordon
senior tag
Komolyan mondom érdemes lenne egy ilyen öntelt kockát huzamosabb ideig trenírozni, hátha visszavenne a modorából, meg ha tényleg ez a mániája, akkor egy idő után úgy-is ránkszáll a prémes cuccaival...

Új hozzászólás Aktív témák

- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, meg ha olvasgatja a fórumot, akkor más is ...
Mindenesetre nekem meg azt írta, hogy megunt 

, isten ments egy pszichopatától... 

Egy párszor bejött 

, az éjjeli 7 db kajalicitjét mind elvittem a srácnak, ma reggel néztem és érdekes módon senki sem licitált rám, én voltam a legjobban meglepődve