Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Jól csinálod, majd növekszik az.

A -nagyon rövid- az 30perc igen. -
Flash Gordon
senior tag
Nna itt egy képecske

-
dante3
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Kár, így mit kezdjek vele?

-
dante3
addikt
Van egy receptem, de nem tudom betenni az egyesület könyvtárába! Miért? Azt látom, hogy 5/5 van bent, talán többet nem is lehet betenni? Amúgy a Fürgeség áldása.

-
törölt tag
válasz
Vigneau
üzenetére
az aukció 5.xxperc és 7.xxperc órás hosszban váltakozik, érdemes mindig venni vmi apróságot, és akkor a csomagnál kiírja mikor került hozzád....azaz mikor volt vége az aukciónak, a -Nagyon Rövid- eltaláláshoz már ott kell lenni, ha megvan az már fél siker egy jó cuccnál...azaz legalább van esélyed akkora összeget letenni ami nincs mindenkinél felszabadítva akkor.

-
Vigneau
félisten
Egy apró kérdés. Nálatok is 06:00 és 18:00 a fordulópont az aukción? Azaz ekkor vált nagyon rövidből nagyon hosszúra? Mert ha igen, akkor 05:30 - 06:00, valamint 17:30 - 18:00 közötti időszakban a legkisebb a vállalt rizikó.
-
Vigneau
félisten
válasz
üzenetére
motyi a Blood_and_Honour [B.H.] csapatból már kétszer nekem esett 20 percen belül és - gondolom - csodálkozik, hogy egyszer sem tudott legyőzni, pedig - szerintem is - erősebb. Nem sokon múlott, az már igaz. Az esetleges "terrorhullámtól" tartva szeretném felhívni a szíves figyelmed rá.
Amint látom, már fel is erősítette magát a következő támadáshoz. Én meg javában még expedíción vagyok - tápolás lehetősége így kizárva. Ezt egyébként sem értettem, hogy más elfoglaltságok mellett miként tudnak megtámadni... -
Vigneau
félisten
Igazán nincs mit. Közben Bat001 is Centurio-vá vált.

Más: a rangokról jutott eszembe. Eddig a Római Légiók - ez nálam szakmai ártalom
- mintájára kaptátok a rangokat. Azonban megtaláltam a főbb gladiátor típusokat. Amennyiben ez jobban tetszene, akkor akár át is állhatunk rá, ha úgy látjátok jónak. Természetesen a ponthatárok változatlanok maradnak. -
just
aktív tag
Az aukcióhoz nem igen értek, de ha biztosra akarsz menni akkor egy 20-30ezer aranyat rádobhatsz az utolsó pillanatban
Én mindig tudom gyakorlásra költeni az aranyam, és ha marad 1-2ezer nálam az nem vészes, de ha félsz h lenyúlnak belőle akkor dobd be a szövetség kasszájába

-
Bögre
aktív tag
szép napot! mennyi arannyal érdemes aukcióba fogni 15 -ös szinten?
és mennyit érdemes magamnál tartani, és ha ne tartsak sokat magamnál akkor hol?
(elég sok kérdés lett, bocsika
) 
-
törölt tag
azé' megvolt

még mielőt felléptem volna a 30-39-s arénába.
-
Vigneau
félisten
A szerver 1-en vár még valaki a beléptetésre? Mert ha igen, akkor van egy ürülő hely - pada1-é -, mivel Ő eléggé el van havazva egy ideig és nem ér rá a gladiátorával foglalkozni. Viszont addig nem teszem ki, amíg nem jelentkezik a helyére valaki. Nincs kedvem egy szabad hely miatt figyelmetlen, nem PH!-s jelentkezők elutasításával kínlódni.
-
nagylevi
csendes tag
22 Expediciós pontom ment rá mire találtam egy szökevényt

-
smiti
veterán
Bedobtam egy kis aprópénzt a közös kasszába

-
Vigneau
félisten
Tegnap segítettem egy srácnak megcsinálni a szövetségük leírását. A rejtett toborzási szándék viszont nem semmi. No meg a szokásos tolerancia azzal szemben, aki segít éppen...

-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
ez most sexhirdetés?

-
nagylevi
csendes tag
Ejj a mindenit! Szopat a szökevény!! Már ráment vagy 16 EP-m és még egy mindig kell!! Már megnéztem minden lehetséges helyen de sehol sincs. Az elsőt elsőre megtaláltam ez meg szopat! Ha minden jól megy akkor holnapra benne leszek az aréna top 1000-be.
Ha valaki tud eladó cuccot amit én is láthatok 12-es szint akkor szóljon már, most még van valamennyi pénzem!!!
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
oké mackó, én is akarok

-
kagyula
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Misimokus
-
nagylevi
csendes tag
Sziasztok!
Az illetékesekhez fordulnék!
tesóm (Nagy Attila) is be szeretne lépni a klánba ő is a kettes szerveren tolja hozzám hasonló szinten van, szal ha van hely akkor esetleg...
fedőneve: rallymax és igen van neki is PH tagsága
THX
-
kagyula
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Server 1.
-
kagyula
aktív tag
Tisztelt Főgladiátorok! Lesz é valamikor a közeljövőben tagfelvétel, egy 10-es szintű harcos számára? Vagy gyakoroljak még bőszen?
-
-
-
törölt tag
válasz
Vigneau
üzenetére
Igen, de eleinte lófütyi

A sima kék cuccok azok általában uolyanok mint a zöldek, ami -of...- ott viszont valamelyik tulajdonság (vagy mind) meg van növelve.
De most még nem igen jók semmire.
Leginkább csak arra hogy óriási bizonytalanságot okozzanak a harcosban, mert némelyik értékük nagyon frankó.
pl. én levettem a Rayols páncélomat, mert a jelenlegi kék 1000páncélt ad, feltornásztam a páncélomat 3500 körülire, cserébe le kellett engedjem a sebzésem. Jelenleg elérhetném a 4000-5000 páncélt, de nem tudom megéri-e.
Az arénában van a vérnyúl srác, na az megvert a magas karizmájával, visszatámadtam és akkor is megvert.
..és alattam van egy szinttel...és ahogy nézem elég sikeres az arénában is.
Szal nehéz, most megint ott van az életerőm 1300-nál, de azzal hogy csak három fordulót ütünk, hiába marad meg 1000 életerőm, mégis képes kidobni a másikat győztesnek, jóval magasabb a páncélom és jóval több életerőm megmarad a csata végére, és mégis a másiknak adja a győzelmet. Néha csak nézek.
Szal egyenlőre a kékekkel nem kell fogalalkozni, kevés van ami igazán használható, ami meg igen az kicsit megborítja a karaktert..
Ha lenne egy 50-60-s sebzésű fegyverem semmi bajom nem lenne, de így rossz 100 alá engedni a sebzést.
Meg most pénzt kell gyűjtenem, mert lemaradásom van...szinte szurkolok hogy ne jöjjenek jó cuccoka az aukción, mert nem bírnám.
Egy jó aukcióhoz minimum 30-40.000 arany kell.
Megéri, de annyi kell, az igazán jó cuccokat csak azzal van esély elvinni. -
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére

-
Thrawn
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Muhaha

ps: písz

-
Zewa
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
LOOOOOL
Egyedi
De amugy tettszik. 
-
Bögre
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére

-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
arculatváltás nem röhög senki mert leverem az arénába

-
Bögre
aktív tag
a felszerelések, amik csökkentik valamelyik képességem, mire jók?
én nem látom értelmét
-
nagylevi
csendes tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Valami pajzs vagy mellvért majd jól fog jönni mert kb 500 a páncélom és az már kezd gyenge lenni ahogy itt szétnézek! a fegyverem az anyira nem gáz mert 13-19 ig sebez szal az még vagy egy szintlépésig elég lesz
-
nagylevi
csendes tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Oké! Most még az anyagi helyzetem párhuzamot von a valósággal de majd ha lesz egy kis zsém és a gladiátorom se lesz abrikteres akkor szólok! Egyébként ha a 11es szintű gladiátoromra rárakok egy 32es szintű mellvértet akkor nem fog összetörni a lelkivilága? Vagy nem lehet akármilyen szintű cuccokat rápakolni?
-
törölt tag
válasz
nagylevi
üzenetére
Nem tom, egyszer nyitottam egy topikot a fórumukon, hogy megkérdezzem, de senki nem tudott rá érdemben válaszolni.
ugye egy-két küldetésben megemlíti vmelyik küldetést adó figura kb. így, hogy ha Arthur szemölcse mellé Arthur bal szemöldökét használod, úgy hogy Arthur jobb mellbimbaját is magadon hordod,....akkor sokkal jobb leszel.
Én összeraktam magam full Uróthiens cuccokból, de nem történt semmi látványos...az a tulajdonságod is csak akkor fogja az egeket verdesni, ha az alapstat megfelelően fel van gyakorlatozva. Különben blokkolja a maximum értéken. -
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
V@zze, erre nem is gondoltam

-
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ha látsz 28-as cumót (mellvért), akkor lenne egy átadni való cuccom. Páncélban rosszabb, mint a Tied, viszont 6-os sebzése van - ex Redmonk cucc. De van 21-es és 23-as sisakom is. Szólj, ha érdekel valamelyik.
-
törölt tag
válasz
nagylevi
üzenetére
azért nem mert sztem nem arénában hívtad ki, hanem toplistából.
Elsőnek be kell kerülni a legjobb 5 közé.
Én most pl. a 6. helyen csücsülök a mészárosok arénájában:
és nem hívhatom ki az elsőt, csak ha még egyet előrelépek,...más kérdés hogy nem akarok, ahoz ez még kevés pénz.
-
nagylevi
csendes tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Hát jah, engem is izgat a kérdés! Nem mintha most le akarnám gyűrni az elsőt( ahhoz még kurva sok sportszeletet meg kéne ennem) csak az előző (1-9 szint) csoportba legyűrtem "oszt" semmi, pedig jól jött volna az a 1700 arany, na de mind1!
Most vettem egy "puskát" belekerűlt vagy 8000 aranyamba mire kihoztam abból a retech aukciósházból és rohadtul nem érte meg(oda se megyek többet) inkább nézelődök a piacon!
Azt nem mondom hogy szóljatok ha valaki gyepál beneteket mert én vagyok a leggyengébb a társaságba szal ha valami tömegverekedés féle van kialakulóba akkor én esetleg tudok a hátsó sorból k**va anyázni!

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
"se több se kevesebb nem leszel vele"
No no, a jackpotot nem véletlenül tették bele a játékba, ugyanis nemkevés zsetonhoz lehet általa jutni... a kérdés jogos, van értelme firtatni, különben sem szeretnék hülyén meghalni...
Szerintem összefügg a becsületpontjaiddal is a jackpot kapás talán, hiába vered le, ha kevesebb a becsületpontod nem kapod meg a jackpotot, javítson ki aki tudja
-
Kicsirics77
veterán
válasz
nagylevi
üzenetére
az egyesületben rámész az egyesület épületére és ott lehet adózni
receptek az előbb került taglalásra és mindenkire hat az áldás
viszont az egyesület pénzéből vonja le az aktiválási díjat mivel a könyvtárban van
ne firtasd az első helyet fölös se több se kevesebb nem leszel vele max ha valakinek nem tetszik akkor 1 ütéssel lever aztán meg csak pislogsz
mindenki csinálja a dolgát szépen a saját szintjén és gyarapodjon -
nagylevi
csendes tag
válasz
üzenetére
Na sziasztok, mától én is tagja vagyok a csapatnak!
1-2 kérdés: -Az adót hogy tudom befizetni???
-Bár még csak 11. szinten vagyok, de mire lesznek majd jók a receptek?
-Hogy tudok az első helyre kerülni az arénában (jackpot) ugyanis az előző csoportba megvertem az elsőt de se a jackpotot se a helyezését nem kaptam meg, ez miért volt?előre is köszi!
PH foreva

-
Flash Gordon
senior tag
Apropó, nincs valakinek egy kb 200 as pajzsa megőrzésre?
kezdek karcsú lenni páncélzatban asszem, a többi 10 es már 400 feletti cuccban jár nagyrészt... 
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
"sőt most nézem hogy nem is jelzi a lökés álltal +1 Alkat pontot ami pedig nálam aktiválva van az időszakos csetresszel, pedig mielőtt bejött volna a klános recept, látszott a +1 alkat kiírás a karilapon..." visszaszívva, látszik

-
törölt tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
nekem bónuszon keresztül Alkat:+128
akkor nekem ennyit adna a recept?
-
Flash Gordon
senior tag
Tudom, de pont azt mondtam, hogy nem lehet a cuccaimbol +44.... csak életerő +20 bónuszom van és egy időszakos +1 Alkat erősítő buff, akárhogy is nézem ez sehogysem +44 bónusz Alkat ból , csak a recept hatása kell legyen ez a buff...sőt most nézem hogy nem is jelzi a lökés álltal +1 Alkat pontot ami pedig nálam aktiválva van az időszakos csetresszel, pedig mielőtt bejött volna a klános recept, látszott a +1 alkat kiírás a karilapon...
-
törölt tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Nem, sztem nem lett aktíválva...sztem most az van hogy a betevéstől számított ideig (ami most pörög le) nem lehet aktíválni.
Úgy emlékszem hogy mikor legutóbb vmelyik aktíválva volt, akkor kitett egy kis ikont (olyat mintha meginnál/ennél egy időleges erősítést). -
Thrawn
félisten
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Ha valaki nagyon rádszáll, írd be a nevét ide
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A szövetségesekre pedig tessék vigyázni
-
Flash Gordon
senior tag
Szerintem nem von le semmit, csak jelzi mennyibe került amikor megvetted, de a hatása kiíródik, pl. a mostaninak az életerőm alatt ad bónusz 44 et, csak valahogy az életerőmön ez nem látszik, le vagyok kicsit verve és nem lett több a recepttől...

-
Thrawn
félisten
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Mindenkire. Elég ritkán használunk receptet, mondjuk ehhez össze kéne hangolni a csapatot hogy jó sokan legyünk bent mikor aktiváljuk őket. A mostani csak azért aktív mert most tettem be a könyvtárunkba és ilyenkor automatikusan aktiválódik. Ilyenkor aranyat nem von le.
b-type: az egyesületi vagyonból vonja le, de csak 42 arany hogy biztosak legyünk benne
Új hozzászólás Aktív témák

- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Köszönöm a gyors elbírálást, üdv a tagoknak, és akkor most megkínálnék mindenkit a belépőpálinkámból…
kezdek karcsú lenni páncélzatban asszem, a többi 10 es már 400 feletti cuccban jár nagyrészt...