Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
just
aktív tag
Én is lenulláztam ezt a Niebelung srácot. Szegény srác h próbál fenyegetőzni:-\
-
Thrawn
félisten
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Nekem csak ennyit írt:
Ez a bérgyilkosság nagy hiba volt!
Lehet prémes a srác azért ilyen kemény. Mindegy, nem érdekes.
Úgy tűnik új rajongóm akadt Avicularia néven (lvl30 szintén)...
-
törölt tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
igazi kocka

Az ő keresztje ha 8 nap alatt volt a 20szint. -
Flash Gordon
senior tag
Már válaszolt is rá:
"Én pedig nem szeretem a kioktatást!
Ha harc hát legyen harc!
Végül is ez egy ilyen játék.
Sok sikert,még hallasz rólam!
" 
-
Flash Gordon
senior tag
Írtam neki, hogy a kajámra többen rálicitáltak, és csak nem hagyhattam veszni a sok zsetont, és ha ezért még lever, akkor mit szólna ha vele is megtenné valaki a klánomból...erre most ezt válaszolta:
Szevasz!
Ha ez kérdés volt,akkor a válaszom hogy nem örülnék neki.
Ha fenyegetés volt akkor a klánod meg fogja emlegetni ezt a napot amikor ellenségévé tett.
(és hogy ez nem üres duma,egy adat:8 nap alatt értem el a 20.szintet.Szerinted hány nap kell hogy szarrá verjem az egész klánodat?)
Minden jót!mire én:
"Kíváncsi vagyok vajon hogy sikerülne elérned valamit is, ha naponta 10 en lenulláznának?!
Tehát a nagyképű dumát hagyd meg másoknak...nem szeretném, ha elfajulna a dolog, pusztán a te érdekedben mondom, most kaptál egy figyelmeztetést és kvittek vagyunk, ez így korrekt.
Üdv és további jó hentet
"Nincs híjján az önbizalomnak a srác...

-
Thrawn
félisten
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Egy pillanat... Kész.
-
Flash Gordon
senior tag
Valaki 0 ázza le légyszi Niebelung ot, nemelég hogy rámlicitált (kajáért) még le is vert utána (mert visszalicitáltam), sajnos én kevés vagyok egyenlőre hozzá, előre is köszi

-
törölt tag
válasz
Vigneau
üzenetére
Én régebben vertem akár óriási szintkülönbséggel, nyitottam is róla egy topikot régebben, ahol ezt előre be is jelentettem
Két harcost sikerült is leszoktatnom róla, aztán még többen is beálltak rendet csapni a kajázók között.
Most már jópár szintre visszatekintve nem is foglalkozok ezzel, akkoriban bosszantott csak.
-
Vigneau
félisten
Ilyen sem volt még. 2 Kalózt kell megcsípni, erre már a 3. Áruló jön egymás után a Kikötőben. Bezzeg, amikor ők kellenének, akkor egy sincs a környéken...

-
törölt tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére

Én csak akkor vertem be nagy szintkülönbséggel tölük, amikor állt a bál. -
Flash Gordon
senior tag
válasz
üzenetére
Nna nem voltam a gép előtt... és mégis csak innen fúj a szél...írtam a srácnak, hogy elég nehéz lehetett eljutni a 30 as szintjéig, ha végig 10 szinttel alacsonyabbakat vert, ráadásul ha egy kanyi gold sem esett érte
, erre válaszolt persze:"Ezt a klántársaiddal is megbeszélted? Mert ez nálatok bevett szokás, tõlük tanultam, nem is olyan régen. Vagy ez csak a ti kiváltságotok? :XD "
Visszaírtam hogy szokások terén inkább Ricsit interjúvolja, mert ő náluk a nagy szakértő, zúzás miatti bann stb.

-
smiti
veterán
na végre nekem is csurrant normálisabb zsákmány
Győztes: smiti
smiti zsákmánya: 2.912
-
kagyula
aktív tag
Még lehet hogy kis hal vagyok, de nem kaptam verést nimfáéktól. Bár mondjuk lehet hogy a karkterem neve miatt, szvsz nem túl férfias tett leverni Misimókus-t. Bezzeg ha KILLER-nek hívnának...
-
ChromeX
addikt
hol találok fiatal szolgákat? vagy ez a küldi is felejtős nem hinném hogy olyan sokan lennének

-
Thrawn
félisten
Hihi
Pedig erősebb a srác és 2 szinttel feljebb van. Gondolom ezt hívják úgy hogy pech
-
Vigneau
félisten
Azért örömmel látom, hogy nem sokkal vagyok gyengébb nála. Hej, ha sikerülne a prémem, meglennének az első célpontok. Egyelőre rubint már lehet venni Forintra - ez nem érintett meg. De jó előjele annak, hogy hamarosan nálunk is talán lesz rá lehetőség SMS-ben prémiumot venni. Engem az expedíciók miatt vonz ez a dolog nagyon.
-
törölt tag
válasz
Vigneau
üzenetére
lehet azért mert Ricsi-t letíltották ha minden igaz...majd nézem hogy fejlődik-e vagy stagnál..
-
Thrawn
félisten
válasz
Vigneau
üzenetére
Nálam is, úgy látszik robin84 is megelégszik napi egy veréssel. Igaz 6 szint van köztünk

-
Vigneau
félisten
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Nálam egyelőre csend honol - Nynfas tag sehol. De nem akarom elkiabálni...
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
üzenetére
Nagyon lekötelezel
, de nem szeretnék minden csip-csup dolog miatt bosszút állni , pláne ha ezt álltalában te hajtod végre
, így elég nehéz haladnod és sok ellenséged is lesz
, szóval minden tiszteletem a tiéd
, de ahogy mondani szoktad egy támadás még lehet bármi, ha többször csinálják, akkor kell szólni, ezt is most csak a ninfás tendencia miatt írtam 
-
törölt tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
oks-oks, megvertem közben, csak hogy tudjam mondani hogy miért verem meg 4szer.
...mivel köztünk még xp-s szint van, így egy verés az lehet akármi. -
törölt tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
lopj a csatáról egy képet mielőtt törlöd...elég csak az időpont, a részvevők, és az eredmény.
-
Flash Gordon
senior tag

-
Flash Gordon
senior tag
Ezek állandóan kóstolgatnak minket?...most kapott el toncsi66 a nynfas stb. ből, a maga 30 szintjével... cirkat 11 szintkülönbséggel

-
Vigneau
félisten
Nocsak, mit találtam: expedíció során felbukkanó ellenfelek.
-
törölt tag
válasz
Vigneau
üzenetére
igyekszem

köszi
sajna a prémesek így is elhúznak (Lacej pl. mint gyorsvonat zúgott el mellettem)
De ma jó napom volt, délután nem nagyon voltam itthon, és nem jött egy támadás sem, pedig kicsit átvariáltam a cuccaimat, és most elvileg pocsékban van képzettségpontom.
28-s Rayols gyűrűt tudok majd passzintani, 6képzettséggel megpakolva..most is elmegyek, de majd holnap reggel le tudjuk vkivel cserélni.
A következő cucc már később lesz sajna (37-s szintet kell látni hozzá) -
Vigneau
félisten
válasz
kagyula
üzenetére
Igen, korábban írtam, hogy 3-nál több aktív rangot nem tudok adni - program adta korlát.
A rangod egyébként "félig-meddig" megmaradt, hiszen nézd csak meg a leírásunkban. Jelenleg ott tudom respektálni az elért szinteteket. De amint eléred a Centurio-t, visszakapod a jogokat.
Hacsak b-type (alias Redmonk) nem fejlődik tovább ilyen írdatlan sebességgel. Még jó, hogy a következő rang még 90k-ra van...
b-type: Grat a 100000.
megszerzett becsületpontodhoz.

-
törölt tag
válasz
ChromeX
üzenetére
Az csak akkor bosszantó, ha a következő küldetéssorozat úgy kezdődik, hogy vadássz 4 árulót

Egyszer már megpróbáltam kiszámolni, hogy hogyan milyen időközönként indítja a küldetéseket, de aztán hagytam a frászba,...mert ha úgy érzem akkor úgy is lemondom.
Van amelyikkel jól lehet haladni, van amelyikkel lassabban..ez ilyen.
-
törölt tag
válasz
ChromeX
üzenetére
felejtős.
szerk: nem annyira bődületesen felejtős mint 4áruló, és nem annyira simán felejtős mint 4hárpia, de felejtős kategória.
Szvsz tuti bezuhan 1-2hárpia, és talán még egy áruló is.
4darabot talán farkasból vállalnék be.
A farkas után a testőr még esélyes (de a farkas sokkal-sokkal jobb), majd a barbár és kalóz, utána jön a medúza, aztán a disznó, utánuk következik a hárpia és végül az áruló.
Remélem nem hagytam ki semmit. -
ChromeX
addikt
helo mennyi esélyem van arra hogy találok 4 medúzát? gyakori kis állat vagy felejtős a küldetés?

-
törölt tag
vupsz, Ricsi lehet pihehőre megy:
-jelentették -
Vigneau
félisten
Voga... Nem is gondoltam volna, hogy Közületek kellhet valakinek. Nem tartottam olyan jónak a képességei alapján. Ezek szerint tévedtem.
No, majd kompenzálom a kiadásaid a szokott módon (25 arany) holnap - néhány levetett, de jó áron eladható cuccomról lenne szó. Szerintem már kicsik Neked is, de a piacra tökéletesek. Csak nem illik ennyire megvágni egy Barátot...

-
Vigneau
félisten
Nálam eddig egyelőre nyugi volt. Viszont lassan megyek lapátolni. Reggelre szerintem nekem is lesz pár kellemetlen csatám...

Más:
Szeretném felhívni az új tagok figyelmét a fizetendő adományokra, amit leírásunk is taglal. Akinek nem inge, az - természetesen - ne vegye magára.
-
Thrawn
félisten
Úgy nézem valaki végigment rajtuk, elég sok 5% alatti HP-s van köztük

-
Zewa
senior tag
Öff.. engem is lezuztak Iceman meg TheCreator 1+2 szer. az almult 17h ban..
Nem sokkal elősebbek csak 3lvl és az alatt fejlödtek..
Ha van vmi akkro madj irok

-
törölt tag
Viszont egyvalamire figyeljetek/ünk szvsz, ha ők megtámadnak...pláne ha ilyen szintkülönbség van, akkor ne töröljétek a csatajelentést, vagy gyors lopjátok le a képet.
Csak hogy egyszerű legyen érvelni ha vita alakul ki.
-
törölt tag
Nálam semmi, full semmi.
De jó az ha beírjátok, mert akkor kiderül ha van valami fű alatt.
Iceman-t azért betámadom, mert ha neki belefért akkora szintkülönbség, akkor belefér az enyém is. -
just
aktív tag
PantherG klánjából betámadott egy TheCreator nevű srác, nemhiszem h pont előtte voltam az arénában mivel ő 28-as...mind1 azóta már valaki leverte a hp-ját.
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
az asszonyt hívják így?
egyébként melyik szerveren? -
törölt tag
Na vagyok, történt valami?

1/2nyúlgerinc betámadott, de kivédtem bőven, ez még belefér egy sima csatába. -
Thrawn
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
ööö kit?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
elkiabáltam
valaki leverhetné nekem balgolyot mert folyamatosan ver és mindíg leszed
-
törölt tag
én sajna eddig sem voltam, és még nem leszek egy darabig (kb. 11-ig), ha bármi van utána tudok lépni csak.
-
Kicsirics77
veterán
semmi gond eddig mert engem még ma nem bántottak de nem akarom ezt elkiabálni
remélem ez így is marad
-
Zewa
senior tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Hát nemt udom hoyg te hgogy nézed de msot 106 és eddig 9x volt....
Ha meg háború kerül a sor akkor: Életem, végem a Fradié!! izéé karom mondani a PH!_Gladiatus-é

-
Flash Gordon
senior tag
Azt néztem hogy az egyesületi honlap nézettsége tegnapról mára a duplájára nőtt...

-
törölt tag
'reggelt

Egyenlőre csend van, de azért sztem nem árt ha készülünk, azaz ha buff ital van akkor azt nem eladni, sőt esetleg beszerezni, esetleg berizikózni aukción egy 8órás buff italt, kaja tartalékol..ilyesmi. -
Hun'reeth
őstag
Látom megy a háború.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én meg összefutottam egy expedíción egy olyan ürgével, hogy az csuda. A két gyűrű kivételével az összes cucca Chealoths a hp-ja 2534
de levertem. Pedig magasabb szintű volt mint én. Ilyet még nem is láttam. -
Flash Gordon
senior tag
Valszeg most a két főkolompos fűti a többieket...

-
törölt tag
Holnapig fegyverszünet van
, aztán meglátjuk hogy mi lesz. -
Flash Gordon
senior tag
frakk00 nak csak az életét szedtem le, alig maradt neki valami

-
törölt tag
Álljunk le, lehet hogy elrendeződik.

-
Flash Gordon
senior tag
Tuller-t megcsináltam én is

-
törölt tag
Schtyby már lépett, csatázott is, szal alakulóban van a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák

- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mert én is betámadom ha visszaértem az expedícióról

megszerzett becsületpontodhoz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)