Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
Kedves Gladiátortársaim, elsősorban PH! Gladiátus társaim. Nem könnyű feladatot vettem a nyakamba, főleg úgy, hogy időhiányban szenvedek. Elkzedtem a honlapunk készitését. Ha van köztetek olyan, aki ért a HTML szerkesztéshez, amatőr szint bőven elegendő, kérlek irjatok. Dolgozzunk össze és legyen egy jó lapunk. Jelenleg még csak háttérrel rendelkezik az oldal: [link]
Várom a segitő ''kezek''-et!
Üdv: Henker2 -
törölt tag
néztem is, eleinte nem is volt fejlesztett cuccod.
Múltkor is rádnéztem hogy hogy állsz, és akkor már volt.
Jó dolog, pénz is áll a házhoz, meg olcsóbb is mint a bolt, ..bár a boltban meg néha ritka jó dolgokat lehet venni.
Az aukciós ház is érdekel, sajna mostanában nincs sok időm, de majd bepályázok vmi jó cuccot onnan is.. -
törölt tag
Sztem a nagy szövetségeknek van leginkább jóságuk...mert visszatartó erő lehet ha van a szövetségében magas szintű.
Ezt kifejtem, mert elég zavaros (fáradt vagyok mint ló)
Szal én úgy csinálom hogy kilistáztam a toplistából magamnak a 6 szintű karaktereket, azok közül is azokat akik viszonylag gyengék, és őket arénázom ha van időm (az arénalistánál nekem többet ér a TP).
Viszont akik egy szövetséghez tartoznak azokat megnéztem, és ha van 8-9 szintű akkor töröltem az arcot a halállistámról.
Viszont ahol gyengék voltak a tagok, akkor még azok közül is beválasztottam párat.
Szal szerintem a nagy szövetség sokkal jobb mint alakítani egyet kicsinek.
Piacolni nem egyszerű, kicsit zagyva a rendszer, én hogy ne kelljen lapozgatni állandóan. Rákeresek a tárgyra név szerint megadva, ott kilástázom ár szerint, és belövöm egy jó árra az én eladni szánt cuccomat.
Venni is szinte csak a piacon....eleinte fejlesztett cuccot, később már sztem jobban megéri csak az alapot venni, és beleilleszteni a fejlesztést (pl. +14 páncél..stb)
A kocsmárosnál sztem érdemesebb a nehéz küldetéseket választani, mivel jó soká tart...valszeg hamarabb elfogy az expedíciós pont (ha olyanok a küldetések..ölj meg 3őrt mondjuk).
Kajákat is kell venni, buff piákat is érdemes neccesebb arénázáshoz..a TP mindenek felett
..és a szövetségbe pénzt adni..jattolok is most 300aranyat..
szerk: látom fejlődtünk is
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Még az előbb bepróbáltam a templomot, gyengébb volt tulajdonságok alapján de 1 ütéssel győzőtt
.
Most bepróbálom a barbár falut, itt is kb. hasonló erőviszony van, meglátjuk, hátha most szerencsém lesz.
Rákerestem a szövetségre, de valamiért nem dobta ki
mod: siker lenyomtam a barbárt és megvan az ezüst erekje!
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Na, beregeltem én is, nem tünik olyan rossznak a játék,egy csatát már sikerült nyernem
.
A játékosom neve Sh1ft1. Itt a toborzó link vagy micsoda: [link]
Ez mire is jó? Pénzt kapok, ha valaki ráklikkel?
Még 1 kérdés a kocsmáros azt mondja: találj egy Ezüst erekje-t. Olyat hol lehet találni?
[Szerkesztve] -
smiti
veterán
Na végre ez is megesett!Hátulról mellbe támadtak lovászfiúskodás közben, egy nállam erősebb és én győztem
-
Vigneau
félisten
Elérkezettnek látom az időt arra, hogy rendszerezzük kissé a PH!-s csoportosulás tagjait. Mivel nem mindenkinek egyezik meg a neve a PH!-n és a Gladiatus-on, erre külön ki fogok térni - ahol csak egy név van feltüntetve, ott nincs eltérés. A cél, hogy megtaláljuk egymást, valamint lehetőleg szerint elkerüljük a szerencsétlen eseteket: pl. betámadni a fórumtagot. A nickek a feltűnési sorrend alapján kerülnek rendszerezésre. Íme:
PH! / Gladiatus nick
Vigneau
smiti
Henker2
Thrawn / Sunfire
rolko
Avicularia
b-type / Redmonk
Kicsirics77
Bögre
Zewa
Hun'reeth
bAtt001 / batt001
A lista majd folyamatosan frissülni fog, ahogy egyre több információ áll a rendelkezésemre. -
Zewa
senior tag
válasz
Kicsirics77 #219 üzenetére
Szia Papi!
Én is szvesen csatlakoznék a PH szövetséghez!( lvl 3-60% 14 15 13 10 10 P 124 S 3-4)
Ill #220 Vigneau üzenetére válaszolva
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77 #219 üzenetére
Helyes, köszönet is érte. Már csak 1 hely kiadó.
Ha a meglévő tagok között valaki majd affinitást érez új szövetség alapítására - az esetleges helyszűke miatt - támogatni fogom. -
Kicsirics77
veterán
Immár én is erősítem a csapatot és szponzorálom a szövetséget hála a Vezérünknek és Mentorunknak
-
Zewa
senior tag
1 kérdés ha kihivok vkit aki mondjuk 1000 hellyel elobb van és legyözöm akkor feljebb kerülök?
-
-
bAtt001
addikt
válasz
Kicsirics77 #211 üzenetére
Nemtom h hogyn csináltam de én nyertem a templomban
szerencsés vok de naon. jó játék csak kezdem azt gondolni h azok akik fizetnek is érte azok jó nagy előnyben vannak sokkal több pénzük marad meg a rubint is kapnak szal elvok vele de nem hiszem h sokra viszem a játékban
de próbálkozok
-
Kicsirics77
veterán
minnyá rádkeresek
az ősi templomban meg le fognak verni ezt most borítékolom neked mert sztem nálad még mindenki erősebb
nekem sem teccet eleinte de a topik gazda rábeszélt
hála és köszönet nekije ezé
na szal egyenlőre csak azzal foglakozz hogy mit mond a kocsmáros és azt csináld meg
ha van szabadidőd akkor nyomás sz**t lapátolni azzal keresel 1 kis pénzt
ha van messengered akkor privibe dobd ide az azonosítód és kérdezhetsz bátran -
bAtt001
addikt
válasz
Kicsirics77 #209 üzenetére
batt001 néven van a gladiátor. Most éppen elküldtem az ősi templomba csak úgy kiváncsíságbólh mi ez egyáltalán. aztán megnézem milyen feladatokat ad a kocsmáros először nem teccett a játék ed most valahogy naon megteccett. Nem győzöm kivárni h leteljen az idő amikor is visszajön a dicső és bátor harcosom
-
Kicsirics77
veterán
hát igen így elég esélytelen de ha sikerül elérnem az 5-ös szintet akkor megalapítom a második PH!_Gladiatus szövetséget és beléphetsz
remélem senkinek nem lessz ellene kifogása
én minden éjszakára az istállóba küldöm a harcost és ha van üres idő amikor a kocsmáros nem ad feladatot akkor is a sz**t lapátolm
milyen néven van gladiátorod?
legközelebb jelezd ha valaki betámadott és ha tudok akkor segítek neked
remélem nem én vertelek le ha igen akkor elnézést
ha segítség kell sztem itt bárki segít neked
a ház alapítást meg ide fogom berakni elsőnek -
bAtt001
addikt
Még csak most kezdtem el a gladiátoromat és lenne pár kérdésem. A legfontosabb h kihívtak páran párbajra de mikor nézem az összesítőt látom h semmi esélyem nem volt ellenük mert fullra tábolt gladiátorok voltak. Így esélytelen a küzdelem de majd belejövök.
ja és ha minden nap berakom istállóba éjszakára azt lehet? mert hát elég drágák a fegyók ahogy láttam. Meg még azt akarom kérdezni h a rubint csak valódi pénzért lehet venni és mire jó? ty
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Kicsirics77 #206 üzenetére
De balf... vagyok! Kösz.
-
Hun'reeth
őstag
Az arénában csak néz szerint lehet kihívni valakit?
Úgy mindíg ugrik 10 arany.
-
Kicsirics77
veterán
4-es szint
-
Henker2
addikt
gergely nevezetű 7-es szintű csávó lecsapott rám és győzött!
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
En is Gladizok ~ 3napja ( 15,5ezredik körül járok)
Szivesen lennéka PH! szövetség tagja, ah lesz hely
/lvl3 12 13 11 10 10 P 124/ [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Windows 11
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Wheel Stand Pro - GT /PRO /EX /FX + Thrustmaster T150
- Chario Hyper 1 Mk2 audiofil hangfalpár
- keresek Rx 6700xt..6800..6800xt mai átvétellel,szombathely--kőszeg--sopron átvétellel
- GARANCIÁS FULL WHITE GAMING PC 16GB DDR5 RAM, RYZEN 5 7600X , RTX 4060 8GB, 1TB NVME SSD, 4TB HDD
- Technics SA-202 vintage sztereó receiver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest