- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Csiszike
tag
Hello Leica!
Én egy ilyen hűtő elégedett tulajdonosa vagyok, bár nálam csak egy PIII 800EB-t legyezget.
Ha egy halk hűtőre vágysz, akkor megtaláltad. Nekem eddig a gyári Intel hűtő gondoskodott fent nevezett proci hűsítéséről, meglehetősen hangosan. Bár sokan azt mondják, hogy a gyári, Sanyo Denki ventilátorral szerelt Intel hűtők csendesek, de az Igloohoz képest olyan hangja volt, mint egy sugárhajtóműnek.
A csendes működés mellett további pozítívumai is vannak: gyerekjáték felszerelni, mindenféle bűvészmutatvány és alaplapgyilkolásra is alkalmas szerszám nélkül lehet a helyére rakni. A processzorfoglalathoz ráadásul 2-2 füllel kapaszkodik.
Az általad megnevezett procihoz is elégnek tűnik, a gyártó XP 2600-ig ajánlja. Szerintem azért (vad) tuninghoz kevés lehet. Vagy kipróbálhatod helyette az Igloo 2410-et, annak valamivel nagyobb a légszállítása, mint a 2320-nak. Igaz, ez egy picivel hangosabb (a gyártó szerint ez 26dB-es).
Szóval szerintem nem fogsz csalódni benne (azért egy jó szellős ház nem árt).
És mégvalami: az ára is elég baráti, 3000 Ft-ért mérik.
Üdv -
WN31RD
addikt
Nekem Spire WhisperRock III van (állítólag a FalconRock is hasonló), és elég halk ahhoz képest, hogy AthlonXP-t hűt (egyébként 2000+-ra húzott 1800+-osat). A gyártó honlapja szerint 26.5 dB-es, nem tudom, ez hogyan viszonyul a GlacialTech-féle 25 dB-hez.
Én meg vagyok elégedve a WhisperRock-kal.
Teljes terhelés mellett zárt házban 43°C a proci hőmérséklete, ami szerintem jó, úgyhogy valószínűleg beépítek majd egy potmétert a hűtő vezetékébe, hogy pár foknyi hőmérsékletemelkedés árán még halkabb legyen.
Aktív témák
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Scum
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest