- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Csiszike
tag
Jó, lehet hogy a sugárhajtómű egy kicsit túlzó volt, de már a kezdetektől is hangos volt az Intel hűtőm. Másfél éves volt, amikor tavaly decemberben érzékeny búcsút vettem tőle, és akkor sem tűnt csapágyasnak. Egyébként a gépházat rendesen takarítottam: félévente miszlikbe szed, mindent alaposan leporol. Ennyi üzemidőt (napi 3-4 óra) azért csak illett volna kibírnia neki? Egyébként jól volt rögzítve.
Meg az is lehet, hogy többféle Intel gyári hűtő létezik. Mint említettem, én egy PIII 800-hoz (dobozos) kaptam ezt az egységet. Te milyen procihoz kapott Intel hűtőről vagy jó véleménnyel?
Egyébként egy kiszerelt ventilátorú ócska AT táppal ki is próbáltam, meghallgattam az Intelt és az Igloot is: az utóbbi nyert.
Ja, rögzítés: szegény Intel hűtőm nem a könnyű szerelhetőségéről volt híres, felszerelésével vért izzadtam, egyszer a csavarhúzó is szépen kiugrott abból a rendkívűl nagy mérnöki leleménnyel megtervezett rögzítőkapocsból, és sikerült is szépen végigszántani a cusl2-c deszkán. Mit mondjak, az ütő is megállt bennem. Szerencsére az alaplap túlélte. Szóval egy újabb feketepont a gyári hűtőnek. Az Igloot ezzel szemben 10 mp alatt raktam fel, két ujjal.
Bocs, hogy hosszú voltam. -
Csiszike
tag
Hello Leica!
Én egy ilyen hűtő elégedett tulajdonosa vagyok, bár nálam csak egy PIII 800EB-t legyezget.
Ha egy halk hűtőre vágysz, akkor megtaláltad. Nekem eddig a gyári Intel hűtő gondoskodott fent nevezett proci hűsítéséről, meglehetősen hangosan. Bár sokan azt mondják, hogy a gyári, Sanyo Denki ventilátorral szerelt Intel hűtők csendesek, de az Igloohoz képest olyan hangja volt, mint egy sugárhajtóműnek.
A csendes működés mellett további pozítívumai is vannak: gyerekjáték felszerelni, mindenféle bűvészmutatvány és alaplapgyilkolásra is alkalmas szerszám nélkül lehet a helyére rakni. A processzorfoglalathoz ráadásul 2-2 füllel kapaszkodik.
Az általad megnevezett procihoz is elégnek tűnik, a gyártó XP 2600-ig ajánlja. Szerintem azért (vad) tuninghoz kevés lehet. Vagy kipróbálhatod helyette az Igloo 2410-et, annak valamivel nagyobb a légszállítása, mint a 2320-nak. Igaz, ez egy picivel hangosabb (a gyártó szerint ez 26dB-es).
Szóval szerintem nem fogsz csalódni benne (azért egy jó szellős ház nem árt).
És mégvalami: az ára is elég baráti, 3000 Ft-ért mérik.
Üdv
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged