- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Gyári Intel hűtőt még nem hallottam, de gyári AMD hűtőt már igen. Jelen esetben csak ez jöhetne szóba, de nem ajánlom, mert elég hangos. Egy ismerősömnek ilyen van, és zárt háznál meg lehet azért mellette maradni, de a WhisperRock III-hoz képest nagyon zajos (hát még akkor az Igloo-hoz képest, mert ugye állítólag az még halkabb).
-
Csiszike
tag
Jó, lehet hogy a sugárhajtómű egy kicsit túlzó volt, de már a kezdetektől is hangos volt az Intel hűtőm. Másfél éves volt, amikor tavaly decemberben érzékeny búcsút vettem tőle, és akkor sem tűnt csapágyasnak. Egyébként a gépházat rendesen takarítottam: félévente miszlikbe szed, mindent alaposan leporol. Ennyi üzemidőt (napi 3-4 óra) azért csak illett volna kibírnia neki? Egyébként jól volt rögzítve.
Meg az is lehet, hogy többféle Intel gyári hűtő létezik. Mint említettem, én egy PIII 800-hoz (dobozos) kaptam ezt az egységet. Te milyen procihoz kapott Intel hűtőről vagy jó véleménnyel?
Egyébként egy kiszerelt ventilátorú ócska AT táppal ki is próbáltam, meghallgattam az Intelt és az Igloot is: az utóbbi nyert.
Ja, rögzítés: szegény Intel hűtőm nem a könnyű szerelhetőségéről volt híres, felszerelésével vért izzadtam, egyszer a csavarhúzó is szépen kiugrott abból a rendkívűl nagy mérnöki leleménnyel megtervezett rögzítőkapocsból, és sikerült is szépen végigszántani a cusl2-c deszkán. Mit mondjak, az ütő is megállt bennem. Szerencsére az alaplap túlélte. Szóval egy újabb feketepont a gyári hűtőnek. Az Igloot ezzel szemben 10 mp alatt raktam fel, két ujjal.
Bocs, hogy hosszú voltam.
Aktív témák
- Star Trek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 4
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Fujifilm X
- Milyen légkondit a lakásba?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest