Keresés

Aktív témák

• WN31RD

addikt

válasz karyo #23 üzenetére

Gyári Intel hűtőt még nem hallottam, de gyári AMD hűtőt már igen. Jelen esetben csak ez jöhetne szóba, de nem ajánlom, mert elég hangos. Egy ismerősömnek ilyen van, és zárt háznál meg lehet azért mellette maradni, de a WhisperRock III-hoz képest nagyon zajos (hát még akkor az Igloo-hoz képest, mert ugye állítólag az még halkabb).

• Csiszike

tag

válasz karyo #23 üzenetére

Jó, lehet hogy a sugárhajtómű egy kicsit túlzó volt, de már a kezdetektől is hangos volt az Intel hűtőm. Másfél éves volt, amikor tavaly decemberben érzékeny búcsút vettem tőle, és akkor sem tűnt csapágyasnak. Egyébként a gépházat rendesen takarítottam: félévente miszlikbe szed, mindent alaposan leporol. Ennyi üzemidőt (napi 3-4 óra) azért csak illett volna kibírnia neki? Egyébként jól volt rögzítve.

Meg az is lehet, hogy többféle Intel gyári hűtő létezik. Mint említettem, én egy PIII 800-hoz (dobozos) kaptam ezt az egységet. Te milyen procihoz kapott Intel hűtőről vagy jó véleménnyel?

Egyébként egy kiszerelt ventilátorú ócska AT táppal ki is próbáltam, meghallgattam az Intelt és az Igloot is: az utóbbi nyert.

Ja, rögzítés: szegény Intel hűtőm nem a könnyű szerelhetőségéről volt híres, felszerelésével vért izzadtam, egyszer a csavarhúzó is szépen kiugrott abból a rendkívűl nagy mérnöki leleménnyel megtervezett rögzítőkapocsból, és sikerült is szépen végigszántani a cusl2-c deszkán. Mit mondjak, az ütő is megállt bennem. Szerencsére az alaplap túlélte. Szóval egy újabb feketepont a gyári hűtőnek. Az Igloot ezzel szemben 10 mp alatt raktam fel, két ujjal.

Bocs, hogy hosszú voltam.

Aktív témák