Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• attires

tag

válasz Balinov #346 üzenetére

Szia!

Nekem bevált .
    Mint már 2x írtam a flint routerrel igy lehet beállítani [link] (Padavannal könyebb volt).

A különböző eszközök (ha már megvan az előfizetés) beállításán végigvisz az Adguard oldal.

Az oldalon létre lehet hozni szervereket (beállítani mit hogyan blokkoljanak), valamit eszközöket amik a virtuális szerverekhez csatlakoznak.

Pl. létrehozol egy felnőtt és egy gyerek szervert, attól függően hogy pl. a telefonodon mit szeretnél blokkolni és csatlakoztatod a telefont ahhoz a szerverhez.

Van Family előfizetés is (lifetime) 40USD/lifetime/9 user [link].

Ez többet "tud" blokkolni, de minden egyes eszközre (routerre nem lehet) telepíteni kell.
    Mivel helyben fut jobban meríti a telefont, de asztali gépekre/laptopra kitűnő opció lehet.

Harmadik opció (ingyenes) az Adguard home [link] . Az opkg install adguardhome paranccsal lehet telepíteni (kizárólag külső merevlemezre mert tönkreteszi a sok írás a flash-t. Nekem sikerült tönkretenni így az AC-2100-at 5 hónap alatt).

A YouTube-on mindegyikről rengeteg videó van.

"Konkrétan hogy állítottad be? :R" ezt most nagyon hosszú lenne leírni (egyszerűbb megnézni egy videót, de a lényeg hogy az AdGuard oldal generál neked egy azonosítót és azt írod be a különböző eszközbe (de ott le is írja részletesen). pl.

207579969-42b4dc12-3109-4ed1-bd8e-c47d704df796.png

Új hozzászólás Aktív témák