- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
persil #32099 üzenetére
Nekem SD invader+Line6 toneportnál noisegate nélkül esélytelen lenne sok highgain preset, többnyire visszaveszek a bemenetből is és a gain sincs maxra tekerve, mondjuk erősítőmodelenként/efektenként változik, de highgainnél gyakorlatilag kell a noisegate. (Mondjuk a pickupot én bütyköltem bele, úgyhogy műszaki hiba sincs kizárva, nem vagyok elektroműszerész
)
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
persil #32096 üzenetére
Nekem VOX Amplug AC30 van. Az is zajos. Van sistergős alapzaja ugyanúgy. Ez az egy zavar engem is. De már találtam megoldás, hogy valahogy kevésbé legyen zajos és úgy egész használható, de így sem vagyok 100% elégedett, de ahhoz képest,hogy ilyen kis szar, tök jó. Gondolkodtam már, hogy veszek egy ilyen olcsó Mojo -t, hogy annak van-e alapzaja. Pedig a VOX-om még made in japan.
gain 4
tone 4
volume 8Nekem így elviselhető.
-
bigrob
őstag
válasz
persil #32091 üzenetére
Erölködő nem volt zajos? Ki köllene próbálni, hogy mi van ha egy noise gatet rákötsz és a noise gate-be dugod az Amplugot, ha úgy levágja akkor a gitár a zajos. (szerintem)
Ezért nem veszünk újonnan gitárt, megvárjuk amíg valaki megveszi, kicseréli a szedőket és féláron továbbadja.
-
Eastman
addikt
válasz
persil #20948 üzenetére
Bajnak nem baj; úgy nevezik, hogy ritmusgitáros.
Dobossal meg a bézistával kell összedolgozni, SzatriJános meg hadd tekerjen elöl. Lásd Malcolm Young.
-
-
Eastman
addikt
válasz
persil #20929 üzenetére
Eddie Van Halen Smithsonian guitar lesson 2015. Jó az öreg a háznál.
-
brickm
őstag
válasz
persil #20854 üzenetére
Attól függ. Ha jensen hangszóróst veszel, azok elég jó érzékenységgel bírnak, elég hangosak. Próbaterembe 10/10en biztos elküldi a dobot nyaralni.
Úgy látom ennek egy analóg szimulátor előfoka van. Van egy olyan cuccom bontva, rákötöttem egy TDA IC-re, 10wattot tud max leadni ha mindent odatekerek....rányomtam a 4x12" -es ládára és állatjóhangja van...viszont azzal már kicsit halk, nem bírja kihajtani. Na ellenben a 212-es, az biztos kibírja. -
brickm
őstag
válasz
persil #20343 üzenetére
Talán valamire jó lehet:
[link]
5ezerért nem sok, nem is várnék tőle színtiszta hangzást, max gyenge érzékenységgel meg nulla sustainnel, de ha nem szempont, akkor jó lehet.
Én az MXR és a digitech zajzárakat használom, azok nagyon jók.a pengetőm meg teknősbékás dunlop. Abból is a mm-es.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest