Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Hi mindenki!
Úgy néz ki, hogy a kis honlapkészítős akcióm a végéhez ért, lehet, hogy már egy óra múlva is a kezemben foghatom a jól megérdemelt forintjaimat.... mik jó helyre is kerülnek akár már holnap
Pedált szándékozok ugyanis venni. De milyet? Mivel nem vagyok túl gyakorlott, sőt, és ugye fellépést sem tervezek egyelőre, elég nekem egy egyszerűbb pedál is, segítsetek választani pls. Olyat keresek, amivel itthon, gyakorlásképpen, de mégis jó miőségben szólnak a rockosabb számok, szóval egy olyan pedál kéne, ami lehetőleg minél szélesebb spektrumban állítható, hogy ne kelljen mégsem 5-6 pedált variálnom
A jelöltjeim: (mind BOSS
)
BD-2 BLUES DRIVER
DS-2 DISTORTION
MD-2 TORZÍTÓ
MT-2 METAL ZONE
OD-3 OVERDRIVE
OS-2 OVERDRIVE / DISTORTION
Ja, és még egy apró kérdés: mi a különbség a torzítók és az overdrive-ok között? Előre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- INTEL 1700-as alaplapok
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- Eladó Xiaomi 15T Pro Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedált szándékozok ugyanis venni. De milyet? Mivel nem vagyok túl gyakorlott, sőt, és ugye fellépést sem tervezek egyelőre, elég nekem egy egyszerűbb pedál is, segítsetek választani pls. Olyat keresek, amivel itthon, gyakorlásképpen, de mégis jó miőségben szólnak a rockosabb számok, szóval egy olyan pedál kéne, ami lehetőleg minél szélesebb spektrumban állítható, hogy ne kelljen mégsem 5-6 pedált variálnom
A jelöltjeim: (mind BOSS
)