- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Íme az új Android Auto!
- KUGOO S1 Pro elektromos roller teszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Hi mindenki!
Úgy néz ki, hogy a kis honlapkészítős akcióm a végéhez ért, lehet, hogy már egy óra múlva is a kezemben foghatom a jól megérdemelt forintjaimat.... mik jó helyre is kerülnek akár már holnap
Pedált szándékozok ugyanis venni. De milyet? Mivel nem vagyok túl gyakorlott, sőt, és ugye fellépést sem tervezek egyelőre, elég nekem egy egyszerűbb pedál is, segítsetek választani pls. Olyat keresek, amivel itthon, gyakorlásképpen, de mégis jó miőségben szólnak a rockosabb számok, szóval egy olyan pedál kéne, ami lehetőleg minél szélesebb spektrumban állítható, hogy ne kelljen mégsem 5-6 pedált variálnom
A jelöltjeim: (mind BOSS
)
BD-2 BLUES DRIVER
DS-2 DISTORTION
MD-2 TORZÍTÓ
MT-2 METAL ZONE
OD-3 OVERDRIVE
OS-2 OVERDRIVE / DISTORTION
Ja, és még egy apró kérdés: mi a különbség a torzítók és az overdrive-ok között? Előre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Bomba ár! HP EliteBook 9470M - i5-3G I 4GB I 256SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedált szándékozok ugyanis venni. De milyet? Mivel nem vagyok túl gyakorlott, sőt, és ugye fellépést sem tervezek egyelőre, elég nekem egy egyszerűbb pedál is, segítsetek választani pls. Olyat keresek, amivel itthon, gyakorlásképpen, de mégis jó miőségben szólnak a rockosabb számok, szóval egy olyan pedál kéne, ami lehetőleg minél szélesebb spektrumban állítható, hogy ne kelljen mégsem 5-6 pedált variálnom
A jelöltjeim: (mind BOSS
)