Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SidCorky
üzenetére
Azaz igazság, hogy attól még mozog picit az a híd. De meg lehet húzni a rugókat, vagy betenni még egy pár rugót oda, az is segít. Nekem pl a híd le volt ültetve teljesen a testre, tehát semmit nem tudtam feszíteni a húrokon ha rátenyereltem a hídra se, persze hallottad hogy történik valami, elhangolódott tőle, de úgy zeneileg nem tudtál nyújtani a hangon, azaz mozgolódott annyit, hogy elhangolódjon hamar. Még az intonáció is jobb lett ékelés után.
Illetve van aki szereti a rugók zaját van aki nem, én pl raktam szigszalagot a rugók köré, hogy ne zizegjenek. Van aki viszont kiveszi őket ékelés után. Szerintem maga a rugó is adhat át rezonanciát. Passz, nem tudom kinek lehet igaza.re: #43558 prokxy
Nem kell tartani tőle. Olcsó hangszeren jó próbálgatni dolgokat. De ha nem akarsz vele szarakodni, vagy tartasz tőle, akkor ne kezdj bele az ékelésbe. Csak felejtsd ezt el egy időre, próbáld ki, játssz vele. Aztán lehet majd fél év múlva vagy lehet egy év múlva beleveted magad az ékelésbe, vagy esetleg választ egy komolyabb gitárra, ki tudja
re: #43559 consono
Squier azért nem egy kategória egy Fenderrel. Legfőképp a Squier belépője. CV még hagyján, de egy Bullet azért eléggé pocsékul tartja a hangolást. Ezeknél érdemes ékelni. Szerintem a bullet nem is jön lebegő híddal, hanem le van ültetve.re: #43560 Berreh
A hangszínt meg tudja változtatni, valaki jobb szereti kiékelve és általában azt mondják, hogy jobb a sustain az ékelés hatására. Nekem is úgy tűnik, hogy ékelés után akusztikusan hangosabb lett a hangszer, persze bedugva már kevéssé érződik... mondhatni, nem hallom, hogy változott volna, de érzetre így is más, a hasamnál jobban érzem a gitárból kijövő rezgést.
Igaz én bent hagytam és jól meghúztam a rugókat mielőtt betettem volna a fadarabot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen notebookot vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs