Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wednesday
üzenetére
Ne vidd vissza, nem bíznék meg abban aki beállította húrcsere nélkül. Nekem eddig hangszerész nem vállalta a beállítást húrcsere nélkül. Pedig zöldfülű koromban én is bepróbáltam ezt. Egyszerűen nem vállalták el és kész.
A gyári húrt amúgy is érdemes lecserélni valamire. Én pl rakattam volna fel egy alap daddariot azt csá.
Van a másik probléma, az amikor hangszerész üveghang alapján állítja be az oktávot. Hát ez egy szintén marhaság, saját tapasztalatom az, hogy az olcsó gitárokon ez hiba, mert lefogásnál rohadtúl el fog mászni és lefogott állapotban kellene beállítani, hiszen nem üveghangon játszol hanem lefogva. Ez az elmélet erőltetése a gyakorlattal szemben. Mert elméletileg a gyakorlat ugyanaz mint az elmélet, gyakorlatilag viszont nem.
Szerintem húrcsere és állítsd be te az intonációt. Vagy vidd el valaki máshoz és tegyenek fel neked egy új húrszettet.Ja igen, ahogy Goose-T is írja, nem fogólaphoz nyomod, hanem a bundhoz érinted hozzá a húrt. Nem kell nyomni erővel, épp csak annyira, hogy ne zörögjön már. (zörgés jöhet máshonnan is, pl feljebb elhelyezkedő bundokról is, de az most más kérdés).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest