Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• benedekco

addikt

válasz Goose-T #40768 üzenetére

Ez vicces :DDD

Más.
    Helyre raktam ezt a Harley Bentont. Kapott két bund a bund reszelővel, majd minden bundon végig mentem 600, 1200, 2000-es vászonnal. Százszór jobb lett. Ja és a nyakon is engedtem, mert nagyon rezegtek a húrok, most már jó. Aztán új húrszett (nem feltétlenül kellett volna, de eltéptem egyet és sokkal könnyebb úgy csiszolni hogy nincsenek fent a húrok) majd intonáció. Első ilyen komolyabb melóm.
    Majd játszottam rajra egy órát, irdatlan hangja van. Qrva jó szól. Aztán elővettem a Fender stratot, hogy milyen is az. ÁÁÁ összehasonlíthatatlan. Isten volt rajta játszani ez után a HB után. Hiába na, ócsó a HB, csak qrva jó pickupok vannak benne. Hangolókulcsok azonnali cserére szorulnak, a híd meg mozog mint a jóisten (mind két része). Csak úgy ippeg bele lettek téve a vasak, a csavarokkal semmit nem lehet állítani mert elforog a testben. Intonációs csavarok egyike másika meg volt szorulva és nem jól állt, azaz mozgási pont lehetett volna. Mindegy a lényeg hogy már be van állítva, hangolni ne kelljen mert az kín. Ellenben egy nyújtás már nem olyan érzés mintha reszelőn lennének a húrok. A hangja meg tényleg jó.
    Ebből még az lehet a vége, hogy veszek egy üreges PRS-t :D
    Ezt meg biztosan eladom.

Száraz szappant reszeltem a nut-ba, gondoltam kipróbálom. Az szerintetek jó megoldás? A sztratomon múlkor sima fehér gyertyát reszeltem bele. Az baromi sokat segített, azóta nem sűrűn kell hangolni. De gondoltam most megnézem mit tud a szappan.

Új hozzászólás Aktív témák