Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Goose-T
üzenetére
Ez vicces
Más.
Helyre raktam ezt a Harley Bentont. Kapott két bund a bund reszelővel, majd minden bundon végig mentem 600, 1200, 2000-es vászonnal. Százszór jobb lett. Ja és a nyakon is engedtem, mert nagyon rezegtek a húrok, most már jó. Aztán új húrszett (nem feltétlenül kellett volna, de eltéptem egyet és sokkal könnyebb úgy csiszolni hogy nincsenek fent a húrok) majd intonáció. Első ilyen komolyabb melóm.
Majd játszottam rajra egy órát, irdatlan hangja van. Qrva jó szól. Aztán elővettem a Fender stratot, hogy milyen is az. ÁÁÁ összehasonlíthatatlan. Isten volt rajta játszani ez után a HB után. Hiába na, ócsó a HB, csak qrva jó pickupok vannak benne. Hangolókulcsok azonnali cserére szorulnak, a híd meg mozog mint a jóisten (mind két része). Csak úgy ippeg bele lettek téve a vasak, a csavarokkal semmit nem lehet állítani mert elforog a testben. Intonációs csavarok egyike másika meg volt szorulva és nem jól állt, azaz mozgási pont lehetett volna. Mindegy a lényeg hogy már be van állítva, hangolni ne kelljen mert az kín. Ellenben egy nyújtás már nem olyan érzés mintha reszelőn lennének a húrok. A hangja meg tényleg jó.
Ebből még az lehet a vége, hogy veszek egy üreges PRS-t
Ezt meg biztosan eladom.Száraz szappant reszeltem a nut-ba, gondoltam kipróbálom. Az szerintetek jó megoldás? A sztratomon múlkor sima fehér gyertyát reszeltem bele. Az baromi sokat segített, azóta nem sűrűn kell hangolni. De gondoltam most megnézem mit tud a szappan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest