- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
patomi
őstag
Igen a prociban van, (Sandy 1333mhz) (ivy 1600mhz) kezeli a ramokat. E felett pedig tuningról beszélünk.
De az alaplaphoz nézzük a kompatibilitást. Egyébként, ahogy észreveszem eléggé kevés kompatibilitási probléma van. Leginkább a feszültségre kell figyelni, mert intel nem szereti az 1,65V-os ramokat, illetve a mem vezérlő. -
zoli58
tag
-
patomi
őstag
Szerintem, ha közte van akkor mennie kell. Én is G.Skill-t vettem (2x4gb 2133mhz,z77x-ud3h lappal) gond nélkül megy. De ugyan így van a corsair-nál is ilyen oldal.
Az ares, ripjaws nagy eséllyel ugyan azt a chippet tartalmazza (egyforma paraméterekkel persze) csak másképp néz ki. (rá kérdeztem fórumon) -
HSM
félisten
Nálam a nagytesója dolgozik, szuper kis lap, meg vagyok vele elégedve.
Én annyit mondanék, az alaplap szerintem nem a legjobb módja a házventilátorok szabályzásának, nálam a manuális módszer, azaz a hagyományos 3-eres ventik valamint potméterekkel beállítás a bevált megoldás. -
panses
aktív tag
Üdv ilyen lapom van! Tervezz bele a vásárlásba PWM-es ventiket is! A három tűs Arctic cooling ventijeimet maxon pörgette és jónapot
Lecseréltem négy tűsekre és azokat vezérli korrektül. Persze azóta volt néhány újabb bios, lehet, hogy már működne de már nincsenek meg a régiek. Egyébként a második csatin kívül mindet használom, tehát a kérdésest is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- YouTube
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Canon EOS DSLR topic
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest