Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Értem én,az a vicc hogy a dobozára 1.5volt van írva valamint az XMP is abba rakja...
A memóvezérlőt hogy érdemes hozzá igazítani,tehát ha jól látom a Vtt fesz az amit csak 1.15voltig ajánlott állítani
Most ha 1.65voltos RAMom van akkor mit kell hozzáigazítani hogy stabil legyen a rendszer?
-
zsoika
addikt
A ram élete végéig vagy nekem?
Megkérdeztem egy ismerőst akinek számtechboltja van ő pedig az importőrt ...5év gari van és nem kell számla (legalábbis nekem) felküldi postán és kb. 4hónap múlva Taiwanból jön az új.
Elvileg.
Megyek, elviszem a memóriát a boltba és indul a posta....karácsonykor vagy jövőre leírom mi lett belőle!! -
zsoika
addikt
Igen
gondoltam de nem vagyok egy BIOS zsonglőr ...vagy ezeket a dual bios miatt nem lehet nagyon elállítani?
Jól jönne egy prof fórumtárs aki keni-vágja a BIOS beállítást és fel tudok hívni telefonon "belőni" a konfigomat.
PRIVÁT ÜZENETBEN megadhatná a tel.számát akinek lesz 5 perce rám. -
zoli58
tag
Hali,
Köszi, igen, néztem ezt is, pont a g.skill-t. Itt meg olyan sok van fent, hogy kétségem támadt, hogy vajon mind tesztelték-e? vagy (és ez általában is elmondható?) hogy egy sorozaton belül, mondjuk Corsair Vengeance DDR3-1600 CL9 egyforma mind típusszámtól függetlenül?
Látok pl. g-skill ares sorozatút, jó alacsony, olcsó viszonylag. Vajon mi az esély rá?
Gondolom a g.skill nem vállal arra garanciát, hogy biztosan kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest