Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
cowboy_bebop #339 üzenetére
Lehet, hogy nem is megy
A virtu-t a lucid oldaláról kell leszedni, mert az már okésabban megy.
[link] a középső kell nekünkTovábba fel kell venni a listára a játékot.
Én kivettem a pipát a hyperformance alol a Race driver Grid esetében, anélkül jobban mentA pötty a D alatt, akkor a diszkrét vga dolgozik, és az integrált besegít neki, ha egyáltalán
Ha az I alatt, akkor a Integrált és a diszkrlét besegít neki, valóban, mert kipróbáltam, hogy a diszkrét nem volt benne, és a grid ugyan játszhatóan futott, de pocsék volt a képminőség.
Szóval jól működik, Ezt a hyperFormance dolgot nem értem még, ekkor nekem akadt a játék, ha kivettem a pipát rnendbe jött !
Nagy kérdés, hogy a Virtual Vsync az hogy válik be, én bekapcsolva hagytam, magán a panelen, és a játékban is, a panelen mind a 2 zöld nekem !
Csak a játék listán vettem ki a GRID esetében !
De midnen játéknál próbálni kell, hogy hogyan jó.
Ugyan kapsz egy kezdeti "adatbázist "-de függhet a vga-tól is hogy melyik a jó beállítás és magától a game-tól is !Egy biztos, ha a I nél van az X, hyperformance nincs bepipálva, akkor kevesebbet fogyaszt a rendszer és kevésbé is melegszik mintha a D nél van a pötty !
-
Core2duo6600
veterán
válasz
cowboy_bebop #337 üzenetére
Be kell menni a biosba és be kell állítani neki, hogy a first display az IGFX vagy valami ilyesmi.
Majd reboot, monitor átdug, és akkor már meg fog jelenni !Az előfordul, hogy időnként a dvi portra teszio a képet a dsub helyett, de a windows + p és már a dsub on van, ez az inten driver hibája már tudnak róla, remélhetőleg javítani fogják.
-
válasz
cowboy_bebop #318 üzenetére
Aha. Köszi, de akkor magam inkább megvárom a végleges verziót.
Addig pedig Te szépen teszteled nekünk! -
válasz
cowboy_bebop #316 üzenetére
És lehet tudni mit javítanak abban az új beta bioszban?
-
Core2duo6600
veterán
válasz
cowboy_bebop #308 üzenetére
Nálam is ez volt, én kivezettem hátra egy előlapi usb csatlakozót, ami usb 2 es.
Nekem is bizonytalanul kezelte.
Nálam még egy KVM Switch is van.Illetőleg el van dugva a könyben lehet a biosban is állítgatni az ehci, xhci-t is, de nekem nem hozta meg a várva várt eredményt !
-
HSM
félisten
válasz
RTFM....
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Dugd másik aljzatba az egeret. Két külön vezérlő van a lapom, aztán szerintem amiatt szórakozik...
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
cowboy_bebop #280 üzenetére
Giga GTX 670-nel tökéletesen megy.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
cowboy_bebop #277 üzenetére
Sosem értettem ezt a tuning , húzás dolgot.
-
HSM
félisten
válasz
cowboy_bebop #280 üzenetére
"Az is egy teljesen referencia kártya"
Vagy nem. Lehetnek kevésbé feltűnő eltérések. A másik, meg hogy milyen Asus BIOS? Friss? Gyári egyáltalán vagy módosított? Megbízható forrásból való? Azt meg már végképp nem értem, minek kellett rátenni.
Ez a lap is mint írtad teljesen jól üzemel más kártyákkal. Akkor most mi van, valami mégsem kerek valamivel!
Bár ez itt elég OFF asszem... -
HSM
félisten
válasz
cowboy_bebop #275 üzenetére
Lehet, ez a baj...
-
Core2duo6600
veterán
válasz
cowboy_bebop #275 üzenetére
Miben lett más a Bios csere után a vga ?
(#273) HSM
Hát jól elk***ta az intel a friss drivert a HD 4000 es IGP hez, ugyanis azzal a verzióval ami neked van, hibátlanul mükődik.
Ettől persze nem veszi vissza a radeon fogyasztását a gép, de mindig elindul !
Ez nyilván annak a helyzetnek köszönhető, hogy a radeon megy alapon, mintha csak ő lenne, és közben megy az IGP is, Azt persze nem tudom, hogy az IGP nek nem kellene- e vissza vennie, ha csak az aero van.A mostani állásban, hogy a 2 vga van üzemmben a gép üresjárati fogyasztása 120-140 W közt mozog.
Csak a Radeonnal 75 körül
Nyilván használható lesz ez a virtus megoldás egy olyan vga val, amit erre már felkészítettek !
Addig meg marad a radeon egyedül. -
HSM
félisten
válasz
cowboy_bebop #269 üzenetére
Milyen 5850? Lehet, az 5850-ed BIOS-a nem klappol a laphoz... Azért csodálkozom, mert a kistesó Giga lapban szépen megy a refi 5850...
-
Core2duo6600
veterán
válasz
cowboy_bebop #269 üzenetére
Lehet, nálam is valami ilyesmi lesz, mert az én vga mat meg nem küldi el rendesen aludni, így a 2 vel több a fogyasztás, mint ha csak a radeon van benne !
Intel vga val is látszik a megoldás, az intel oldalán keresgélve a suppot fórumban megtaláltam, hogy ez egy driver bug, márpedig az, hogy ugye több kimenete van a lapnak, és nem mindig ismeri fel helyesen, hogy melyikben van a moni !
Ha fekete a kép, ki kell hózni a monit, majd vissza, ekkor beáll valami és az intel szerint ezután jó lesz, még tanácsolták a korábbi drivert, ill.a win 8 ra való betát
-
S.J.M.
senior tag
válasz
cowboy_bebop #266 üzenetére
Én is hasonlóval szenvedek lsd: #153, remélem sikerül rájönnöd a hibára, eddig nekem nem sikerült.
-
HSM
félisten
válasz
cowboy_bebop #261 üzenetére
Bármi lehet a gond... A procifoglalat is lehet hibás, vagy a lapon a pcie foglalat.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
cowboy_bebop #261 üzenetére
Amúgy ősrégi Asrock lapoknál tömegesen fordult elő ez a sípolós dolog...
-
válasz
cowboy_bebop #257 üzenetére
Jól értem akkor, hogy a vga nélkül minden rendben van?
Gondolom próbáltad ki/be húzni az 5850-et többször is...
Biosz reset után megvolt a "load bios default" , vagy valami ehhez hasonló alapraállítás, majd újraindítás?
Mennie kellene annak a vga-nak. -
hülyegyerek
addikt
válasz
Dugd rá az alaplapra a monitort, aztán uefiben állítsd át pci-ra, majd dugd vissza a vga-ba a kábelt...egy próbát megér.
-
HSM
félisten
válasz
Márpedig ez a sípkód azt jelenti, hogy nem tud képet adni a rendszer.
Nem lehet, hogy rosszul van benn, vagy nem jól adtál neki áramot? Nekem a kistesó (U-nélküli) lapban szépen hasít az 5850...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest