- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Aktív témák
-
blancpain
csendes tag
Nem érdekel senkit egy ilyen jó kis alaplap?
Megalkuszunk... -
blancpain
csendes tag
válasz
busaattila #14 üzenetére
Küldtem e-mailt.
Sajna ''elbeszéltünk'' egymás mellett. Ha még érdekel okés a dolog. Csak hétfőn tudnám feladni. -
busaattila
csendes tag
válasz
blancpain #12 üzenetére
OK lenne az utánvét is.
De ez mit is jelent tulajdonképpen. Ez azt takarja, hogy elküldöd a motyót és a postásnak rögtön kifizetem az alaplap árát és a postaköltség felét vagy, hogy lehetséges ez?
Amúgy egyszerűbb lenne dumálnunk mail-ben: busaattila@freemail.hu.
A másik nagy probléma még az, hogy nekem már sajna csak jövőhét az okés, mert külföldön leszek csütörtöktől hétfőig. ha neked jó a jövőhét, akkor nekem is.
Írj vissza evvel az utánvétes dologgal kapcsolatban, mert síkhülye vagyok az ilyen postai tranzakciókkal kapcsolatban.
Köszi!
[Szerkesztve] -
blancpain
csendes tag
Nem gond. Nem bosszantottál fel.
Az új lap PCI expressz-es. A régi pedig 4x és 8x AGP-s. Nem lenne gond az átutalás, csak az a kérdés hogy te utalsz-e előbb, vagy én adjam postára. Ezért gondolnám az utánvétet. Utalásnál tiéd az utalás ktg-e, enyém a postaktg. Kb. 500-700 Ft lehet ha nem utánvétes. Így én ugyanott vagyok, mintha feleznénk az utánvétet és te is kb ugyanott vagy. Nekem mindegy ha utalsz előre akkor mehet a dolog. A héten még postára tudom adni ha kigondoluk valami közösen jó postázást. -
busaattila
csendes tag
válasz
blancpain #10 üzenetére
Szia!
Nem akartalak lehúzni egyáltalán, csak közöltem a nézeteimet. Amúgy, amit ajánlottál az nagyon-nagyon korrekt. Az is OK, hogy a szavadat adod, és ha a póstaköltséget komolyan gondoltad, hogy felezzük, akkor te vagy a legfasszább gyerek, akivel életemben összefutottam. Az is OK, hogy csak lecserélted a lapot és én sem akarlak megvágni. Ez tényleg egy fasza kis lap, de miért kellett a VGA miatt lecserélned? Nem 8X-os az AGP rajta? Még mindig érdekelne a cucc, mert nekem főként azért kell új lap, mert az VGA-m is 8X-os gyorsítású és a mostani lapom csak 4X-esen tolja.
A leírás alapján ez is 8X-os AGP foglalattal rendelkezik. Akkor miért kellett új lap a VGA miatt, csak nem azért, mert az új VGA PCI-EXPRESS-es?
A fizetés tőled mehetne banki átutalással, vagy hogyan szeretnéd?
Ha jók a feltételek neked írj!
Nekem OK lenne a 10k cakli-pakli mindennel együtt. {sajna ennyi pénzem van rá, mert a régit még el kell adnom}
U.I.: Nagyon korrekt voltál és sajnálom, ha valami szarságommal felbosszantottalak.
Üdv:Atesz -
blancpain
csendes tag
Nos tehát. A postaköltség utánvéttel kb 2eFt . Legkorektebb esetben is felezhetjük a postaköltséget, persze már így is nekem csak kb 9eFT jön vissza a lapból. Ennél lejjebb már nem tudok menni. Én még nettó 20eFT-ért vettem a lapot. Gondolom nem kell kommentálni. Nyilván én csak lecserélem a lapot nem nyerészkedek, tudom hogy kb. ennyiért lehet eladni. Garancia annyi van rá, hogy én adom a szavamat. Nálam gond nélkül ment amig nem bővítettem a gépet és nem kellett új lap a perifériák (VGA) miatt.
-
Printszkrín
senior tag
válasz
busaattila #8 üzenetére
Ez még elmegy levélpostai küldeményként.
Kb. 4-700- ft lenne a költsége. De ha tévedek, akkor is ki kell jönnie 1,5k -ból.
Ha megfelezitek, ugyan ott vagy.
Ha ilyen kevés plusz költség miatt lemondasz egy ilyen jó lapról, ami 18850-ft
boltban, akkor megérdemled. -
busaattila
csendes tag
Az a baj a pósta költséggel együtt 12k-ért meg eléggé sok nekem, mert majdnem egy új ára. Mennyi gari van rá. Ha póstán toljuk a bulit, akkor a lóvét átutalással csengessem?
Sajnos 12k nekem kicsit sok, szóval próbáld meg eladni pajti!
Ha nem megy, akkor még tárgyalhatunk, mert a fent említett októl függetlenül ez egy jó lapcska.
Üdv:Atesz -
blancpain
csendes tag
Ja és 10k ért is jó nekem. (postaktg?)
-
blancpain
csendes tag
válasz
busaattila #5 üzenetére
Én Sopronban vagyok, vagyis gondolom marad a posta. Ebben az esetbe a postaktg kérdéses még kb 1700Ft.
Én korábban használtam P4 cel 2.4 ghz procival egy 512 mb modullal és ment gond nélkül. -
busaattila
csendes tag
Szevasz!
Kösz szépen a linket!
Érdekelne a lap 10k-ért, mert csak annyi pénzem van.
Hogy tudnánk elintézni a tranzakciót?
Írj vissza mihamarább?
Hova valósi vagy?
Nekem Kecskemét vagy Szentes OK lenne, de az se baj, ha máshol vagy, mert akkor pósta.
U.I.: Én egy 2GHz-es Intel cerkát szeretnék belerakni, meg két 256-os DDR-t.
Szerinted menni fog?
[Szerkesztve] -
blancpain
csendes tag
http://www.gigabyte.com.tw/Motherboard/Products/Products_GA-8IPE1000%20(Rev%201.x).htm
Ez inkább olyan mint az enyém, mert csak 6ch hangja van. -
blancpain
csendes tag
Link:
http://www.gigabyte.com.tw/Motherboard/Products/Products_GA-8IPE1000%20(Rev%203.x).htm#
Itt találod meg a leírását. 4 DDR foglalat van rajta, 5 PCI. Ha még kérdés lenne írj. -
blancpain
csendes tag
Eladó egy Gigabyte IPE1000 alaplap Intel 865PE chipset, 478s, 8xAGP, sata, 6ch hang, dobozában, CD-vel, könyvvel együtt eladó. Irányár kb 11.000,-.
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest