- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
zoli58
tag
ja, még valami:
már csak azért is, mert ezeket a kiugrásokat semmiféle használatbeli eltérés nem okozza.
a procihűtő is hőérzékelős, az aljára van ragasztva egy kis szál, és a hűtő fel is pörög akkor, ha a gép magasabb kihasználtsággal megy: ez is azt látszik bizonyítani, hogy nem kell foglalkozni az érzékelők faxnijaival. -
zoli58
tag
párszor leellenőriztem, mennyire egyezik azzal, amit a BIOS mutat: persze van némi időeltérés, de valószínűleg nem változik az a hőmérséklet olyan gyorsan...
Azt tapasztaltam, hogy, a két érték egyezik, és azok a felfelé kiugrások nem igazak, tehát nem kell a hmonitor által közölt értékekből átlagot számolni, a kevesebb, az alapérték a jó (reméljük...) -
-cobra-
aktív tag
Hát ez elég égés a Gigabyte-tól. :( Azért is rossz, mert ha tuningolsz nem tudod pontosan, hogy mennyi a proci hőmérséklete, és az nem egy jó dolog.
-
Skica
őstag
Nekem is ugyanez az alaplapom van, nem dúrván de nállam is ugyanezt teszi.Már megszoktam.
-
klepto
addikt
Nekem sima 655FX lapom van, és én nem vettem észre a hibát :U
De olvasgass bele ebbe, hátha okosabb leszel :P [L]http://www.prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=34973&arc=f[/L] -
Gamespy™
tag
nem sok embernek lesz ilyen lapja de ha belsö(manapság már nem divat a proci hátulján mérni a höt hanem a belsö hőszenzort chekkelik a lapok) hőmérökröl van szo akkor a terhelésre akár hirtelen is reagálhatnak!
-
-cobra-
aktív tag
Nemrég vettem egy 655Fx Ultrás alaplapot és arra lettem figyelmes, hogy az alaplap hődiódái nagyon szórják az értékeket. Akár az aidában, sisoftban, motherboard monitorban nézem a hőmérséklet értékek iszonyatos intervallumokban változik. Egyedül az alaplapi cd-n lévő EasyTune program mutatja kb 3-4 fokos pontossággal. A bios frissítés sem segített. Nem tudom, hogy egyedi problémáról lehet szó, vagy mindegyik ilyen alaplapra ''jellemző''. Kérem akinek ilyen lapja van, az ossza meg velem a tapasztalatait.
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest