- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
tal-garius #5360 üzenetére
Köszi a választ
! Szerintem akkor az lesz.
-
varga911
senior tag
válasz
tal-garius #5300 üzenetére
Letöltöd a biost, és rámásolod az .F<egy szám> kiterjesztésű fájlt (pl.: XY.F6) a pendrivera. Ezután újraindítod a gépet és belépsz a Q-Flashba, ki van írva mit kell nyomni hozzá.
Ott rákérdez hogy akarod-e, kitörli a régi biost, és beflasheli az újat. Utána restart, és kész is.
-
barnam_
nagyúr
válasz
tal-garius #3353 üzenetére
Ne hagyd auto-n, mert sok lesz neki a fesz. +0.1V, vagy +0.2V-vel, és tedd option1-re.
MCH-nak adtál feszt, és úgy nem volt stabil? -
barnam_
nagyúr
válasz
tal-garius #3337 üzenetére
Nekem és Gyuro!-nak megy ezekkel a beállításokkal.
Egy részletes leírást tudsz arról adni, hogy miket állítottál be a biosban?Erdekes h kingmax oldalan sincs fenn semmilyen adat a ramrol, h gyarilag h is kene mennie. De van, sőt ezt most találtam a Kingmax oldalán. Tehát az hogy te nem találsz valamit, nem jelenti azt hogy nem is létezik
Az h tulfeszt kelljen neki adni es h egy 1066os memoriat csak 800on kepes futtatni az azert vicc. Mutass egy olyan ramot, ami alapfeszen (1.8V) megy 1066Mhz-en CL5-ben...
-
Gyuro!
aktív tag
válasz
tal-garius #3337 üzenetére
Nekem kis feszemeléssel viszi az 1066-ot, gyárilag is ennyit kéne, de mind1!
Csak az 5-5-5-15-t nem szereti (igaz itt nem emeltem még plusszba semmilyen feszt, ha egyáltalán kellett volna), itt hibázott orthos alatt! De az 5-5-5-18-t viszi, asszem amúgy is ez a gyárija!Nekem csak annyi van módosítva, h 3.2 , option 2 , DDR2/DDR3 overvoltage +0,2V , MCH +0,1V , a többi mind normal beállítás, ja és nem turbo, hanem standard!
Így se jó? Esetleg option 1, de ha így sem, akkor sztem cseréltesd ki a ramod! -
barnam_
nagyúr
válasz
tal-garius #3316 üzenetére
Tehát a performance levelt turbo-ra tetted? Akkor nem csoda hogy nem megy.
Az a memória időzítésen változtat (tRD), ami nagy hatással van a memória teljesítményére, csak nem minden ram bírja. Ezért is van a piros felirat. -
Gorneck
legenda
válasz
tal-garius #3216 üzenetére
Pls dobj már egy képet a cpuz fücikről és everestről is...
Eist, C1E.
Ha kikapcsolod őket a biosba nem fog ugrálni...egyébként így sokkal kevesebbet fogyaszt (visszavett fesz és órajel miatt) a géped, ha meg kell az erő, akkor ad is kakaót...
-
barnam_
nagyúr
válasz
tal-garius #3206 üzenetére
Azért írja 800-nak mert az van SPD-ben. Az pedig azért, mert alapfeszen (1.8V) nem bírja az 1066MHz-et. Procid fsb-je 333 mhz, ehhez 3.2-es memória szorzó kell, hogy a ram 1066-on menjen. Ezeket állítsd be:
Időzítések: 5-5-5-18-Auto; Főmenüben nyomj CTRL+F1-et hogy tudj rajta állítani.
Ramnak adj +0.2V-t, MCH-nak +0.1V-t.
Performance level: Standard
High speed DRAM DLL setting: option2
Így elvileg menni fog 1066-on.További kérdéseid előtt légyszíves olvasd el a manualt, nem véletlenül van a dobozban.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
tal-garius #3216 üzenetére
Gorneck pls nezd meg ezt a hozzaszolast, koszi.
-
Gyuro!
aktív tag
válasz
Nekem is furcsaságokat ír a CPU-Z! Azt mondja, h 5-7-7-24 az időzítése, pedig bioszban van beállítva 5-5-5-18-ra! Frekije meg 533 itt, bioszban jól lett beállítva, meg 6400-asnak írja!
Everest még csak csak jó lenne! De ott ugrál az órajel kiírás 2666 és 2000 között, ja a CPU-Z-ben is ugrál!Én már elvesztettem a fonalat!
-
Gyuro!
aktív tag
válasz
tal-garius #3214 üzenetére
Lehet, h jó 3,2-n, mivel nekem csak alapon megy, nincs húzva!
De Gorneck-ék többet tudnak segíteni, mint én!
Sztem nézd meg az oldalát: http://gorneck23.extra.hu/P35tuning.html -
Gyuro!
aktív tag
válasz
Sztem 5-5-5-18!
Nekem is kingmax van 1066-os!
Mert nem auto-n kéne lennie! A ram feszt rakd +0,2-re! Az SPD 2.0-ra, az MHC-t +0,1-re!
Nekem is ezeken megy!Ez nem segít: http://gorneck23.extra.hu/P35tuning.html ??
-
Gorneck
legenda
válasz
tal-garius #3177 üzenetére
Jójaz..nekem is az van aszhem!
Pendrive?
-
Gorneck
legenda
válasz
tal-garius #3171 üzenetére
Mindenképp ajánlom a frissítést...nekem az F4 eddig nagyon bejött...
-
Csapi007
veterán
válasz
tal-garius #3171 üzenetére
Itt választ kaphatsz kérdéseidre.
A doboz oldalán van egy matrica amin a vonalkód meg a neve van, ott a rev is.
-
mazda626
addikt
válasz
tal-garius #1763 üzenetére
MB Intelligent Tweaker (M.I.T.) menüpont alatt System Memory Multipiler (SPD) értékét állítsd annyira, hogy az alatt levő Memory Frequency 1066-ot írjon ki.
-
mazda626
addikt
válasz
tal-garius #1761 üzenetére
Szia!
A memót manuálisan is be tudod állítani, a ventivel én is szívtam, kapcsold ki a smart fan conrolt biosban, utána egyből jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged