- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
sanyek2 #41998 üzenetére
"Mixed mode, populating DDR2 and DDR3 memory modules simultaneously
is not supported. Go to GIGABYTE's website for the latest memory
support list.)"
Nem működik a DDR2 és DDR3 egyszerre. DDR3-ból is csak olyat érdemes, amit biztosan kezel a lap. Giga oldalán csekkold a memória támogatásnál. Én kompromisszumosan 1600MHz-eseket vennék, azok általában SPD 1333MHz-esek, így valószínűleg gond nélkül elindulnak majd. Gyorsabbat nem érdemes, mert most úgysem tudod kihasználni, és később másik lapban az 1600MHz is elég lehet.
Nem kell majd újra telepíteni. -
ruti
Közösségépítő
-
pmheros
őstag
válasz
sanyek2 #41945 üzenetére
Manual 43.oldala
csak a sárgára vonatkozik:
SATA RAID/AHCI Mode [Enabled]
SATA Port0-3 Native Mode [Enabled] <- én erre gondoltam, hátha segítene
csak a lilára vonatkozik (jMicron Gigabyte):
Onboard SATA/IDE Device [Enabled]
Onboard SATA/IDE Ctrl Mode [AHCI]Ha minden beállítás így volt, és a sata kábeltől a win telepítőlemezen át, az intel Sata Preinstall driver -ig minden rendben volt, akkor nincs több ötletem.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
sanyek2 #41836 üzenetére
q6600 1.55Vnél nem kaphat többet, Neked meg azod van.
tehát biosban olyan 1.45 még bőven mehet neki, ha bírja az alaplapi VRM és meg bírod hűteni.
drop biztonsági dolog, azt ne piszkáld, a loadline calibrationhoz meg főleg ne nyúlj. jelen pillanatban tudod, hogy a biosban beállított feszt soha, semmilyen körülmények között nem fogja túllépni, bekapcsolt LLCvel meg a proci kaphat olyan tüskét, hogy degradálódik.
ja arra ügyelj, hogy load 1.40nél magasabb feszt légen a csúcshűtők tudnak ezzel a procival, azokkal még olyan 1.45-1.50ig el lehet menni (laptól függően). csúcshűtő itt a D14, a Silver Arrow, a TRUE revC, a Megahalems, a Phanteks meg a K2.
85foknál feljebb soha ne engedd, tesztre se. hosszú távú elfogadható max 72fok.
1.40 felett fokozottan ügyelj a lapra, ha sípol, akkor elérted a határait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest