- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
grimike #35780 üzenetére
OK. P35-DS3 Rev: 2.1 driver-ek
Én honlapjukról töltöttem le az összeset, a chipszett, lan és audio mindenképpen kell ugyebár, a raid csak akkor ha használod, de ezt nem hiszem.
Ezeken én nem nagyon állítgatok, mert nincs mit. Talán az audio-n van, de nem vagyok annyira vájtfülű hogy fontosnak érezzem.
Ha tuningolni nem akarsz akkor igazából nem kell semmit sem állítgatnod a gépen.
És az úgy lesz jó.
Minden más esetben baromi macera árán kell kitapasztalni a stabil működés beállításait.mod: meg vagyok áldva veletek, hát hogyan toljam így a stalkert
-
GrooveHero
addikt
válasz
grimike #35765 üzenetére
nem az xp telepítésre gondolok, hanem a Kmplayer feltelepítésére. miután feltetted a lejátszóprogit, és elindult, előjön egy varázsló menü, abban vannak ilyenek pölö, hogy mijen legyen a felirat, mijen hangszóród van...stb...na ott kérdi, hogy milyen teljesítményt választasz.
ajánlok ezenkívül egy spyware doctor nevű kémprogi írtót, pölö innen:
és egy jó vírusírtót, de ehhez sajna nincs linkem, mert még nekem se nem van fönn pölö nod32
de várom a 4.0. valahányad verziót crackel.
-
GrooveHero
addikt
válasz
grimike #35763 üzenetére
hajjaj komám....akadozik a hang? felraktad az ace codec megapaclot?
elképzelhető, hogy épp a prociterhelés miatt akadozik nem? bár nem szabadna neki, annyira nem rossza az az e5200...
szóval amint elindítod a HD filmet, vagy trailert, azonnal felugrik a proci 70%-ra? próbálkozz esetleg avival, vajon az is leterheli e ennyire, mert annak a divXnek nem szabadna, mert az HD minőséghez képes, főleg full HD-hoz képest egy rakat fos.
esetleg mikor feltelepítetted, nem volt a varázslóban ilyen, hogy teljesítmény? szóval 1 Ghz, vagy vmi ilyesmi szöveg, és ott alul oda van írva megjegyzésként, hogyha gondok adódnának hd filmek lejátszása közben, akkor válts erre.lehet ez a ludas. más így hirtelen nem jut az eszembe, de töröm a kobsakom, hátha eszembe jut vmi értelmes
-
GrooveHero
addikt
válasz
grimike #35756 üzenetére
hali. nos azzal kezdeném, hogy sztem ez a konfig nem olyan rossz, de én intel mellé nvidiát választottam. érdekes, hogy ilyen konfig nem visz le HD filmet, én is azt zúztam E6300-as(2006-os!!
), 2 giga 800-as rammal, MSI 8800GT OC-vel, egy ASUS P5E-vel, és tökéletesen mentek. ajánlanám elsősorban az ACE mega codec packot, nálam eleddig bevált. Hja igen, és videólejátszóból pedig The Kmplayer nevezetűt, sztem az a tuti, tud magyarul, betudod állítani telepítés varázslónál, hogy faszányosan vigye a HD-t.
A monitor élességet és egyebeket lövésem sincs mé nem lehet állítani, nekem Samu 226BW volt, szintén 1680X1050, tehát wide.
Ami pedig a d-sub DVI-t illeti, az okosok azt mondják, hogy nem túl szembetűnő a változás a DVI javára, annak ellenére, hogy ez már full digitális jelbemenet. -
GrooveHero
addikt
válasz
grimike #35743 üzenetére
felhasználói programoknak?
nálam már itt megbukott a mutatvány.tapasztalatom szerint azért nem jó, ha vinfossal együtt vannak, mert még azokat betölti. a legjobb ha másik vinyón vannak, de elég a másik partíció is.
szerintem legalábbis, nekem így van.
c-win
d-progik, meg már tele volt a 750-es(tegnap szart be, csak 500 gigányi cuccnak lett game over)
szal mivel azon SEM volt már hely, ezért a 120-as samsung sata2-es vinyó, amiből felismer kb 111-et, szal 10 a win, 101 meg progik, és az említett helyproblémák miatt HD és DVD filmekmagyar nyelvű kézikönyv? még nem találkoztam vele, de mondjuk van angol középfokú nyelvvizsgám, szal azért vágom naggyából
biossal bajlódni? elvileg ha nem akarsz tuningolni, akkor nem kell, megy majd minden faszán de lazán.
a RAID-et énse vágom igazából, nem volt és sztem nem is lesz, szkippelném
mondd nyugodtan, ha nem vágsz vmit angolból, amire szükséged lenne, és megpróbálok segíteni
-
GrooveHero
addikt
válasz
grimike #35741 üzenetére
nos, akkor szép sorjába menjünk végig.
1. elméletileg ennek akkor veszed hasznát, ha van vmi olyan hifi cuccod, ami rendelkezik digitális audio ki/bemenettel, nemtom pontosan. ez egyébként vmi optikai cuuc, nem vágom pontosan, tőlem le is hagyhatták volna róla, nem használom, és nem is fogom sztem.
2.az IEEE1394 csatit lövésem sincs hova kell dugni, én megint csak nem használom, általában ipodokhoz van ilyen. asus lapomba tudom, hogy vhova oda kellett dugni, ahova az usb-ket, tehát ahogy van veled szemben a lap, proci fölül, memória sinek jobb oldalt, ezek az usb-k pedig alul találhatók, van egymás mellett vagy 4. de elvileg ezekre nem kötheted, mert nem lesz jó.
3.a COMA vagy COM azaz soros port már nagyon elavult teknológia, nem sok helyen használják, nem kell sztem csinánod vele semmit. Az LPT pedig szintén régi féle-fajta nyomtató port, szintén elavult, mamár az usb dívik.
4. elvileg sztem az ac97 lesz a nyerő, ez közelebb áll a Realtek alaplapi hangkaihoz, de igaz, hogy az is hd audio. sztem ez próba cseresznye lesz, előbb egyik, majd másik.
ha sata-s a vinyód, akkor nem kell jumper. haj és még vmi. én a te helyedben nem félbepartícionálnám. értsd: 50-50%
hanem hagynék max 20 gigát xp-nek, de ez pistának is elegendő, a többi pedig maradhat játék, film, zene...miegymás.
remélem tudtam segíteni. írj, ha vmi nem stimmel.
Hali!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motoros topic
- Autós topik
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 RAM modulok
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged