- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
Csokibácsi #38301 üzenetére
A realtek progijában (Audio I/O / Back panel) kapcsold ki az előlapi jack aljzat érzékelés letiltása fület.
-
stigma
addikt
válasz
Csokibácsi #32650 üzenetére
nm sok sikert.amúgy ha olcsó és jót akarsz akkor CM HyperTX 2 vagy 212.
-
stigma
addikt
válasz
Csokibácsi #32639 üzenetére
Hátha tudok neked segíteni, megpróbálok, igaz már régen volt Giga lapom (DS3R) de mondok pár dolgot amit ha változtatsz talán több szerencsével tuningolsz.
Aminek mindenképpen kell feszt adnod ha alap helyett E8200on 3.8ghzre akarsz tuningolni.
PCI-E frekv =>Fixáld 100ra (asszem alapon ez van.)DDR2 overVoltage control - ezt 2.1V ra tedd, állítsd be, geilnek bírni kell elvileg
(G)MCH overvoltage control + 0.1V
CPU Voltage Control 1.3V ra elősre ha nem emgy akkro magasabb értékre
C1E és EIST- et kapcsold ki ha tunningolsz, nem fog ugrálni a szorzó 6 és 8 között.ha 3.8ghz-t akarsz (8x475) akkor elvileg alap feszen 1.3V on tudnia kell mert E8200ban van sok tartalék, ha nem akkor max 1.35V-ra emeld.
Ramokat 5-5-5-15 ös értékekre teheted, ha hibázik akkor valeszeg ramod nem bírja tunningot, próbálkozz kisebb értékeken, 8x450,8x425.
Ha a ramod nem hűtőbordás, akkor azért 2.2V-on ne nyomasd mert kinxírhatod.
Én a windows-os memtest-et ajánlom. -
_ak_
addikt
válasz
Bár szinte biztos, h említették, de a geil ramok szeretik a feszt és azt manuálisan kell nekik adagolni, de h mennyit, azt már nem tudom.
Plusz próbálkozhatsz, 1gb rammal is más-más slotban. Ajánlom figyelmedbe a memtest86+ progit.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Tuning?
-
japy
őstag
válasz
Alapon megy minden? Akkor próbáld meg 1 rammal utána tedd át a második foglalatba ! Szintén egyedül!
-
japy
őstag
válasz
Csokibácsi #32622 üzenetére
Szerintem nem! cmos reset ott van az alaplapi elem mellett! Gép lekapcsol áramtalanitás ( konektorból kihúz) utána az alaplapon az elem mellett lévő két érintkező csavarhúzóval ovatosan rövidre zár és kész! A kék halál álltalában memoria hiba!
-
japy
őstag
válasz
Csokibácsi #32619 üzenetére
A magas hőfok miatt nem hibázhat! Azt viszont nem írtad mennyin megy a proci!? Talán a MCH is kéne 1 kis kakaó +0.1!
-
japy
őstag
válasz
Csokibácsi #32610 üzenetére
Biztos hogy a proci hibázik?Nem a ram? Különben a bios jó nekem is az van fenn!!
-
japy
őstag
válasz
Csokibácsi #32579 üzenetére
Vagy olvasd el ezt !
-
cimbi186
aktív tag
válasz
Csa!
Miután eldöntötted,h milyen is a lapod:
Letöltöd a Giga oldaláról a neked kellő Bios fájl-t,majd letöltöd @Bios nevű progit betallózód a fájl-t amit leszedtél és a progi megcsinálja 10 másodperc alatt Windows alól.(én így csináltam és majd bek...kiltam félelmemben,de mire felucsudtam már kész is volt,pofon 1szerű)
A tuningal kapcsolatban a következő oldalon: [link] majdnem legalul 1 nagyon hasznos Bios MiT képernyőt találsz! Köszönjük Gorneck23 mesternek
-
japy
őstag
válasz
Az adatlapodon EP35 DS3 szerepel amit te linkeltél az P35 DS3 az nem lesz jó!
De szerintem ugysem engedi felrakni! EP35-DS3-hoz F3 az ujjabb bios! Én win alatt frissítettem! Van a telepítő lemezen progi hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest