- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz
Laraxior #16422 üzenetére
Én is így jártam a TX2-vel ...
Mert két műanyag pöcök állandóan kiugrott a helyéről (a beakasztó horonyból).
De ez gyárihiba (a műa. pöcök kissé kifelé hajlik), mivel a most fentlévő Intel-hűtőt eddig többször vettem le és raktam vissza és tökéletesen működik.Csak megjegyzem, hogy a műanyagokat, a hűtő berakásakor, nem szabad tekergetni, csak be kell nyomni a furatba. Eltekerni csak a kivételkor kell.
De ezt valszeg tudod. -
qw78er89
aktív tag
-
bim
veterán
-
-
scream24
senior tag
válasz
Laraxior #13840 üzenetére
Elvileg, ha nem zárlatos nagy galibát nem csinálhat. Nem kell semmit állitani a biosba, csak összemadzagolod, beröffented és vársz még az oprendszer rákeni a drivert és kész. Nekem is van a gépembe egy ilyen ratyi winyo.
bim Mi is pontosan?
Bazsi453 Szivesen. A trd piszka helyett inkább vágd turbora.
-
janos666
nagyúr
válasz
Laraxior #13696 üzenetére
Miután összeraktam és elkezdtem húzogatni a gépet kipróbáltam hogy tetszik a RAM-nak ha átrakom a 2-4-be és nem szerette (nem bírta ugyanazt a tuningot ami 1-3-ban stabil volt, pedig még nem is volt tökig kihajtva). Ez még F3 BIOS-al volt, újabbal nem próbáltam. DE ezért is félnék kipróbálni 4x1Gb RAM-ot.
-
bim
veterán
válasz
Laraxior #13036 üzenetére
én 6x525-ön használtam 24/7ben sokáig az e6400-am..simán birja a lap.
killipoly:probálj meg stabilizálni egy 8x450/1125mhz et turbon memo 1,95V (+0,15) trd.-t hagyd auton. a turbo elintéz minden beállitást.
bbandi: az hogy neked nem fagy le mert alapfeszen megy a procid 453-as fsb-t ez nem általnos.ha meg a procifeszed nem normalon van akkor mindig megkapja azt az értéket tehát tök felesleges a c.i.a. én is szarakodtam vele eleget.nagyon kényes dolog csak punyadt beállitások melett üzemel tökéletesen.pl. a memod ha közel van a végéhez akkor már nem igazán működik.igaz quadal még nem probáltam most igérem ráprobálok...
-
janos666
nagyúr
válasz
Laraxior #13051 üzenetére
Attól hogy kifogsz egy hibás RAM-ot ne írj ilyeneket. A VGA-m is szerencsétlen olyan hogy a feszültségemelés inkább árt neki (Vmem is, de Vgpu főleg) mint használ, mégse mondhatjuk hogy sose emeljünk feszültséget, csak azért mert én kifogtam egy szart. (nem is szériahiba, mert az előző 8800GTS-em irdatlan tuningos volt míg élt, csak ez a szar és a másik se tuning miatt ment gallyra)
-
Balu972
aktív tag
válasz
Laraxior #11929 üzenetére
Kollegám is egy ezer forintos hangkártyát javasolt megoldásnak.
Még próbálok hozzá drivert vadászni, mert tegnap a rev.2.1-es alaplapos drivert töltöttem le, és 2.0-s. De sztem ugyanaz a driver.
Egyébként ha valaki leopardot tesz fel, akkor állítólag ott semmi probléma nincs. A gond xp alatt van csak, kell az új telepítés után egy xp driver, ennek nyomozom a linkjét, s akkor jó.
-
janos666
nagyúr
válasz
Laraxior #11927 üzenetére
Pedig ha a hangcuccod jó (teszem fel hogy ha alaplapi hangkártyával nyomulsz nem dekóderchipes erősítőd van SPDIF kábelen, csak egy mélynyomóval egybedobozolt cuccod amit egyszerű sávonként végignézni egy MP3 lejátszóval) és nem ment gajjra az alaplapod (nekem egyszer elszált régen egy ASUS lapon az integrált audió és baszott nehéz vol rávenni a kiskeres eladót hogy ezzel gariztassa ki mert nem akarta elhinni hogy nem csak én kutyultam meg a drivereket, majd egy hétig ült rajta mire elvitte) akkor mégis driverhiba. Próbáld meg amit írtam (mindent lepucol és úgy rá a drivert)
-
janos666
nagyúr
válasz
Laraxior #11920 üzenetére
Valamit a Realtek baszhatott el, nemrég egy ismerősöm telepítette újra az XP-t az ASUS notiján és engem rángatott oda hogy csináljam már meg a hangkártyát, mert sehogy nem akar szólni.
Telepített programokból kitöröltem a drivercsomagot, Guru3D Driver Sweeperrel is leírtottam ami Realtek, eszközkezelőben kiszedtem, reboot, majd kicsomagoltam a hangkártyadrivert és kézileg frissítettem az ismeretlen hangeszköz driverét, rátelepítettem a control panelét és ment minden. -
-
Szatesz
őstag
-
bim
veterán
válasz
Laraxior #11505 üzenetére
nemrég pislantottam meg a 4 pines procicsatimat és tökéletes állapotban van mindkét végpontja.nem dugom rá a molexet mert semmit nem jelent tuningban....
minőségi tápot kell venn és nem ég el.
nekem ugy védekezik a tápom ez ellen hogy nem enged 1,47-nél többet adni a procinak.rácsap a kezemre.szerk:félreértettem a kérdésedet de mostmár mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jogász topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged