- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fdisk
őstag
válasz
Gorneck #6484 üzenetére
HDD rezgés csillapítás Én módra!
Szükségeltetik némi lágyforrasz anyag és 0.5-ös rozsdamentes acéllemez,ill pár centi polifoam.
sufnituning sokadikMod.:kösz a linket Gorni,majd leszótárazom,ill bevetem a webfordítás-t.
-
fdisk
őstag
válasz
Gorneck #6481 üzenetére
Érdekes dolgot produkált megin a vas.
Még mielőtt variálni kezdtem vna az időzítésekkel,vissza akartam állítani 5-5-5-10-re,mert így az f9-es bios nem resetel.Tehát vissza az 5 5 5 10. f10 restart.És láss csodát ua csuinálta mint az f9-el.Pedig az f6 van rajta.
Vissza az "eredeti" időzítés 4 4 4 10,ami ugye feszesebb mint a gyári.És elindul simán.
Ezt én nem értem. -
bim
veterán
válasz
Gorneck #6477 üzenetére
csodálatos eredményeket lehet elérni az F8 biossal ha a procim 1,35v-al vinné mondjuk a 3,6ghz-et.de nem viszi!csak tesztek erejéig.
ha meg csak 8x430-at tolok neki akkor ugyanott vagyok mint a 8x415 F5f-el.
a strapváltással szerintem rajtam kivül nem foglalkozik senki pedig igencsak fontos lenne, de itt mindenk csak a proci hertzeket kergeti.
a pci-e bug meg érthetetlen.a 965 DS4-en is csak nekem volt.még jó hogy abbol a gépemből már semmi nincs meg csak a vinyó meg a monitor.
szerk:a strapváltás meglett 460-nál.azért ez jó hir mert itt már szerintem nem érdekes.mondjuk egy 8x460 már szép eredmény.azt ne feledjük el hogy én 460-nál már hiába adtam az mch-nak max feszt csak pcie 2x sebességet tudtam elérni. -
bim
veterán
válasz
Gorneck #6466 üzenetére
ne feljtsük el megemliteni hogy az F5f-el 415fsbs eredményemet az F8 csak 430 körül éri utol ami nem csekély procifeszt igényel már nálam.
azért görcsölök alacsonyabb szorzoval és magasabb fsb-vel.
tehát azért nem fenékig tejfel az uj bios.és akkor nem is emlitem a pci-e 1-2x bugot. -
-
Peace
nagyúr
válasz
Gorneck #6430 üzenetére
Olvastam már ezt az oldalt. Nem láttam erre vonatkozó infot. Mondjuk most átraktam option2-re meg turbo-ról extremere, és kikapcsolt gép. Szal inkább hagyom defaulton csak menjen. Ilyen érzékeny masinát én még nem láttam.
Szerk.: ahammmm "main menu, press "CTRL-F1"" gondolom ez lesz az....
-
-
J.J. András
őstag
válasz
Gorneck #6378 üzenetére
baj hogy szeretek ismertelen dolgokrol megtudni valamit :???
ha nem kerdezek, akkor hogyan tudom meg :?????
nem fogok azert venni mondjuk egy vinyot, hogy radugjam es szetbarmoljam...erted :???
es a kislany is okos akar lenni, es szereti az infot magaba szivni, es ezert nem kell bantani... -
barnam_
nagyúr
válasz
Gorneck #6379 üzenetére
Én belevenném a JZ Electronic-ot is, szerintem sokkal átláthatóbb, mint a másik oldal (station-drivers.com).
-
bim
veterán
válasz
Gorneck #6334 üzenetére
sajnos a pci-e 1x dologga nem tudtam mit kezdeni hiába adtam feszt neki terhelés alatt leválltott vagy szénné fagyizott a gépem,...
szép eredményeket lehet produkálni de számomra használhatatlan.266-os fsb-től mindenhol pci-e 1x bug figyel normal mch feszen.
ami érdekes az egészben hogy visszatoltam az F5f-et és semmi gondom az eredeti beállitásaimmal...bár mióta szarakodok a 4 modullal vannak fagyásaim 2 modullal is.
tlac:everest rosszabb lett 200pont-
-
Fortissimus
őstag
válasz
Gorneck #6336 üzenetére
Igen igy nez ki csak az usb mouse-t es a keyboard-ot tettem enabledre, de probaltam disabled-en is.
Probaltam masik vinyot is, amelyik ebbe a gepemben van, leszedtem a wint es ugy is megfagyott 35 percnel.
Van egy ide-sata atalakitom, a dvdre ratudtam tenni es felismerte, de a vinyot nem ismerte fel a bios. -
J.J. András
őstag
válasz
Gorneck #6319 üzenetére
jo, köszi a valaszokat...
az eSATA -s dolgot meg majd megerdeklödöm valahonnet...
de a BIOSbol nem tudtam eldönteni, melyik a tuningbaratabb (FSB es RAM erdekel engem csak), mert most a legujabb F8/F7-es BIOSok mint ahogy itt feljebb is irtak nem adnak a PowerLed-re jelet
röhej
na, de azt hiszem a PowerLed nem idegesit, de felteszem az F7-es BIOSt (ez tamogatja teljeskörüen a 45nm CPUkat is mar....)
amugy megegyszer deszka: GA-P35-DS3R (tehat raidos)
amugy Gorneck, figyuzz, lehet en avgyok hülye, de E-SATA ügyben nem irtal semmit
a többi MCH, BORDA, HÜTES igy mar tiszta, tehat köszi...
majd remelem bekerülök a tabladbaegy jo linket talaltam a BIOSokrol: [link]
igaz nemet, de valakiknek talan nem lesz gond....üdv
-
-
zolee0307
őstag
-
prmcsk
addikt
-
Fortissimus
őstag
válasz
Gorneck #6228 üzenetére
nincs sata eszkozom, bar van ide-sata atalakitom, de amikor kiprobaltam nem ismerte fel a biosban, mondjuk nem is probalkoztam vele sokat.
masik ramot 2*512-es 667mhz-es tudnek esetleg meg belerakni
ja es ide modba volt allitva a biosban
lehet eroltetnem kellene azt az atalakitot? en nemnagyon bizok benne, mennie kellene ide kabelen is mindennek.
estleg vmi bios tipp? -
Laraxior
titán
válasz
Gorneck #6214 üzenetére
Jaaaa,igaz. A8N-Sli-ben tudtam változtatni,egy 100ast hozzáírhattál a memókezeléshez...kb ennyi a különbség
Hmmm..azé' nem olyan rossz memória ez, 900MHz-en 4-4-4-15 úgyfest elég stabil..., 5,34min-nél Stopped..mégsem
de hát azért a minimum 8xxx MB/s-t nem lenne rossz tartani... így csak 74xx
-
Laraxior
titán
válasz
Gorneck #6194 üzenetére
Látom Neked 2.4V-on mennek,a gyári spec mit ír? 2.1V-ot ír az enyémnek,hogy 800@4-4-4-12 (lehet egy kis plusz fesszel vinné a CL3at 800...) Én nem mertem neki 0.3-4-nél többet adni,de most látom a Te 0.6V pluszodat...
800-on 12 perc Orthos után semmi.kipróbálom a +0.1V MCH-t 960on....hátha
-
Laraxior
titán
válasz
Gorneck #6192 üzenetére
+0.4V-al 4 mp alatt meghalt Orthos alatt,utána meg kínlódott a gép..most :proci 3.2 mem:+0.2V 800MHz Orthos megy.Biztos a memó a gond,mert a Corsairral nem volt ilyen gond.
Ennyire nem bírná a strapát az OCZ?...csalódnom kell....asszem beruházok egy Crucialra vagy egy dominator Corsairra
-
Laraxior
titán
válasz
Gorneck #6150 üzenetére
Így elsőre... proci marad alapfesz 3.2GHz
memó: +0.3V lehetne szerintem adni neki vagy 0.4-t is....bár azért előtte rákérdek...
960MHz---->5-5-5-15----> 78xxMB/s a memóriaolvasás....
eddig a Corsair vezet
Annak ellenére hogy gyárilag 4-4-4-12...nem viszi a 960at
A corsair gyári értétek (5-5-5-12) alatt vitte (5-5-5-5) az 1GHz-et +0.2V fesszel.
De még kísérletezgetem -
Skynet258
veterán
-
D.Csaba
tag
válasz
Gorneck #5984 üzenetére
Attól félek megérettem egy csúfos kiröhögésre de nem tudom, melyik az az érték, amit néznem kellene
Mező Érték
Érzékelő tulajdonságai
Érzékelő típusa ITE IT8718F (ISA 290h)
Burkolatba behatolás történt IgenHőmérsékletek
Alaplap 26 °C (79 °F)
1. CPU / 1. mag 16 °C (61 °F)
1. CPU / 2. mag 18 °C (64 °F)
Aux 40 °C (104 °F)
SAMSUNG SP1213C 29 °C (84 °F)
SAMSUNG SP2504C 26 °C (79 °F)Hűtőventilátorok
CPU 1006 RPMFeszültség értékek
CPU mag 1.36 V
+2.5 V 2.00 V
+3.3 V 3.28 V
+5 V 4.87 V
+12 V 1.79 V
+5 V készenléti 5.21 V
VBAT telep 3.09 V -
bim
veterán
válasz
Gorneck #5976 üzenetére
nyilván.
de mikor megy a quadom 500-at.ha visszaemlékszel a 6400-at én is 6x525-ön használtam inkább mert valoban sokkal gyorsabb volt ugy és nem került semmibe.de itt a 4 magnál komoly korlátaim vannak és azon bellül kell mozognom.bááár ott is azért a 7x500/1200 gyorsabb volt mint 7x500/1000..majd előkotrok valami eredményt..
muréna:
te hogy állsz a quaddal?
-
bim
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest