- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apachee
csendes tag
Hello. Tuti nem frisítettél biost? Nekem ugyanez a lapom van, és az F4B bios frissítés után teljesen ugyanez a jelenség jött elő mint neked. Csak biosresettel kapcsolt be és akkor si csak 1x. Utána megint fekete képernyő, csak tápot tudtam kikapcsolni. Visszaraktam az F3-as biost, azóta jó.
-
Apachee
csendes tag
Sziasztok.
Próbálta már vki az új F3C biost a 770TA lapba? Én felraktam és úgy néz ki végre működik a QnC BE procinál ha állítom a szorzot felfelé. -
Apachee
csendes tag
válasz
mpierre #2816 üzenetére
Én is így jártam a lapommal (enyém 770TA) és a Hyper 212-vel. Bekapcsolákor nem pörgeti a ventit, sőt a coolink házventit sem (Az is pwm-es, és egy másik 4-tűs helyre van csatlakoztatva). Tök mind1 mire állítottam a biosban a venti vezérlést, auto, volt, pwm - bekapcsoláskor meg sem nyikkan a venti, csak sípol, hogy fan error. Mivel win7 töltés közben felélednek, én kilőttem biosban a fan error sípolást. Figyeltem, ezután már nem áll és, olyan 800 körül pörögnek idle-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest