- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
zannor
tag
Üdv!
Az UD3P esetében az lenne a problémám az alaplappal, hogy ha a pendrive rá van dugva a gépre akkor az nem jut el a boot után a windows betöltéséig. Hogy lehet ezt megoldani?
Másik probléma az, hogy az UD3P-re nem tudom rádugni az előlapi usb kivezetést. Sajnos a kábelen 3+1 dugó van az alaplapon meg sokkal több. Valami megoldás rá? -
-
zannor
tag
válasz
Sweet Lou 6 #146 üzenetére
Köszi szépen! Már csak az a kérdés, hogy elbírna a tápom egy UD4P-t egy 3-4 magos Phenommal és mondjuk egy Radeon 4850-el társítva vagy inkább tápcsere is kéne hozzá. Sajnos nem tudom, hogy ezek a régebbi Chieftec-ek hatásfoka hány százalék lehetett...
-
zannor
tag
válasz
Sweet Lou 6 #144 üzenetére
Még nem vettem lapot csak kíváncsi voltam, hogy úgy menni fog-e? Még annyi, ha rádugom akkor mindegy, hogy melyik 4 helyre dugjam, vagy az meg van adva?
-
zannor
tag
Üdv!
Egy korábbi 410 Wattos Chieftec tápom van és azon a processzor áramellátásáért felelős csatlakozó csak 4 tűs. Arra lennék kíváncsi, hogy megoldható-e, hogy az UD4P, UD5P alaplapokra rá lehessen csatlakoztatni ezt a tápot vagy csak új táp vételével lehet megoldani a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest