- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blax
tag
A ramokat mindig Ősembertől veszem, így gondolom nem használt a cucc és nem is láttam az érintkezőkön csikarit (én sem most kezdtem, az ilyen apróságokra is mindig figyelek). Csupán érdekes volt számomra, hogy a gyári default értéken nem volt stabil a rendszer, ezért kapott az a ram 2.14V-ot, úgy hozta az értéket, 2.16V-tal ment feljebb is. Többet semmiképp sem, se CPU-nak, se másnak. Ész nélkül nem szabad tuningolni ez már megtanultam én is, meg amúgy is kinőttem már a "húzzunk szénné mindent" korszakomat.
Visszatérve az eredeti témára, kíváncsi lennék, hogy hogy viselkedik a fentebb említett lap a hozzá szánt rammal. Ismétlem, nem az a cél, hogy szénné legyen hajtva majd, mert nem játékra kell (de a performanciára is figyelni kell
).
Ez valszeg csak úgy fog eldőlni, ha megveszem a cuccot és vagy megy, vagy nem. A lehetőség még talán ott lesz, ha nem is hajtja ki a gyári frekvenciát, akkor alacsonyabb frekivel, de durvább időzítéssel.
-
-
Blax
tag
Affene
Nehéz dolog ez úgy látom. De van benne valami, hiszen amikor öcsém gépét raktam össze, akkor az OCZ-ben csalódtam. Csak kínkeservesen megy a natív értékén egy pici feszemeléssel.
-
Blax
tag
Én meg ASUS fan vagyok, úgyhogy ez egy teszt lenne, azért nem kellen rosszat választanom. :S
A kollégák 70%-a meg megrögzött GB-os, szal...
-
Blax
tag
Hali srácok!
Gépcsere előtt állok és szeretnék némi segítséget kérni ez ügyben.
Tervezett alkatrészek (már ami fontos):Táp: Enermax Modu-82 EMD525AWT-01
Alaplap: Gigabyte GA-MA790GPT-UD3H
CPU: AMD Phenom II 720 2.80Ghz AM3 BE
RAM: Mushkin - 996731 - XP3 Ascent [ Spec.: 2x2GB 2000MHz CL8-9-8-24 1.65v ]A kérdés arra irányulna, hogy mennyire pacsizik a Ram a deszkával? Van ezzel kapcsolatban valamiféle tapasztalat vagy esetleg dobjak mail-t a GB-nak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmgyűjtés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Android játékok topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest