- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doxa
tag
sziasztok!
már vagy fél éve hajtok 770T-UD3P lapban egy sempron 140LE procc-t, 2 maggal alapfeszen 280FSB-n minden gondd nélkül. volt kis időm a hosszú hétvégén így felnéztem gigabyte oldalára és találtam jó pár új BIOSt (F4 volt eredetileg a lapomon nem is bántottam) nosza fel is tettem F11c-t, a legújabbat (igaz BETA)..... sőt F4 utáni összeset
azért az összeset mert F4 utáni biossal nem tudom életre kelteni a + magot, sőt a tuninghoz (1 maggal) is plussz fesz kell
valakinek volt ilyen F4 utáni BIOSsal? vagy ezeknél másképp kell elindítani a + magot?
F4-nél csak ACC: auto és ment
az újabbakban már van "CPU Core Control option" ezt is hiába kapcsolgattam nem indult 2 maggal -
doxa
tag
lapom 1,6 V-ot ad neki. 1,8 V-on tudja 6-6-6-18 1T-t.... nem nagyon néztem körül vásárlás előtt, enyémen nincs hűtőborda ezért jelenleg alapon használok mindent nincs kedvem gépet kinyitni, hogy melegszik vagy sem
a proc is még a gyári hűtőjével megy, régi hűtőmet nem tudtam sajnos felrakni
, újat még nem vettem (de fogok
)
-
doxa
tag
izé... buta kérdés, de beneveztem én is egy ilyen lapra
drivert az ember a gigabyte oldaláról szedeget, vagy jobb ha külön-külön keresgélem?szerk: "AMD SATA AHCI Driver" ez mi?
sata lemezeim + dvd-m van, kell ez nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest