Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv! Nekem Kingmax 1333-asaim vannak, azokkal semmi gond, most megnézem majd MEMtest-el is, kíváncsi vagyok. Amúgy szerintem a BIOS-ban ha manuálisan állítod az osztót, akor vissza lehet venni a frekijét 1333Mhz alá is, hátha úgy stabilabb. Azt is hallottam, inkább az AMD proci nem szereti az 1600-as RAM-okat, ugyanis a DDR3 vezérlő AMD esetén a cpu-ban van, mondjuk akkor meg nem értem, miért van minden alaplapnak memory support listája

Amúgy a 2GB-os Kingmax sincs benne az UD3P lstájában, csak az 1GB-os, mégis megy szépen.
-
04ahgy
nagyúr
Memtest86+ 4.00, egyesével a modulokon. Ha lehet, másik rendszerben is. Órákat menjen egy modulon, ha nem hibázik.
Nem ez lesz az első RAM, ami out-of-box gyári hibás... Tehát lehet, hogy a gépeddel semmi baj, csak szimpla RAM hiba. Ezt mindenképp érdemes lenne meglépni, mielőtt elkezdesz pánikolni, hogy a géppel nem kompatibilis.
HGyu
-
vizirider
tag
add el a ramokat én is elpattintottam az ocz-met itt a hardveraprón. ez a legkisebb bukta. és hogy érezd jól magad a bőrödben: én már a 3.ik garnitúra rammal szopikálok és 1333-on sem megy a támogatottal sem bios frissítés ide feszvariálás oda................
szóval minden csak nézőpont kérdése.a hibátlan csx-ek nálam kb 2 percenként fagytak le, intelben meg remekeltek.marad a ramcsere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest