- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz
#98593280 #1557 üzenetére
Nem néz ki rosszul, csak az az 1.4V nem alapfesz, viszont úgyis elkell majd a tuninghoz, de azért inkább fixáld le kézzel. Hűtés rendben? HT freki jó lesz 2GHz-en, NB-t is tartsd annyin max, ameddig csak lehet, hogy ne kelljen azzal foglalkozni, hogy hátha amiatt instabil a rendszer. Majd ha megvan a proci vége, emelheted az NB-t is, ha gondolod, de az már más tészta. Nem tudod figyelni, milyen meleg, stb. RAM-oknál meg változó, hogy mennyit bírnak, alapbeállításokon maradj azokkal is, amíg megkeresed a proci végét.
A proci füstölni akkor fog, ha túlmelegszik. Ne tartsd 60 fok fölött huzamosabb ideig és akkor nem lesz baj (AMD szerint a max temp 73 fok egyébként, de ne centizd ki).Ez a módszer, amit leírtam, nem a leggyorsabb megoldás, de így kizársz minden hibalehetőséget, csak akkor borul majd meg a rendszer, ha a procinak sok lesz az órajel.
Egyébként gyári hűtővel próbálkozol? Mert úgy az 1.4V is meredek tud lenni hosszútávon egy gyengén szellőző házban.
Jaés legközelebb itt kérdezz ilyesmiről: [link]
Meg ne a képfeltöltés.hu-t használd, mert iszonyúan lassú. -
Blaze71
őstag
válasz
#98593280 #1541 üzenetére
Igen, le kell venni hozzá a hűtőt, mert csak a kupakon szerepel.
Az Aktiváláshoz semmi mást nem csináltam, mint az ACC menüt auto-ra állítottam és a lap a BIOS-ból kilépve kikapcsolt. Elindítottam, ránéztem Everesttel és ott figyelt a 6 MB L3. Tesztelgettem egy kicsit és nem fagyott, nem kékhalálozott, így szerintem jó is benne az L3, de majd az idő megmondja a tutit.
Tényleg! Ha nem jó mégsem az L3, miről veszem észre?
-
Blaze71
őstag
válasz
#98593280 #1531 üzenetére
Az szerintem úgy lehet, hogy a CPU-Z nem írta át. A CACYC azonosító DENEB magot rejt. Örültem is, amikor elhoztam a procit. Egyből tudtam, hogy fél áron kaptam, max nem tökéletes. De eddíg úgy tűnik, hogy mégis tökéletes. Le is kopogom gyorsan.
Se fagyás, se játékból kilépés.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
#98593280 #1516 üzenetére
Így van. Ha nem Denebből lett visszabutítva, akkor nem tudod a nem létező cache-t feloldani.
És a Denebeknél elég jó a kihozatal, meg Phenom II X4 8XX, X3 7XX és X2 5XX szériába. Tehát kicsi az esélye, hogy egy annyira rosszul sikerült Deneb legyen, hogy Athlon II-re butítják teljes L3 cache tiltással. De nem lehetetlen. Viszont ekkor meg lehet, hogy valóban hibás az az L3. Annak a legeslegkisebb az esélye, hogy semmi nem hibás a Deneb lapkán, mégis Athlon II-nek adják el. Hiszen a másik mag sokkal olcsóbban gyártható.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest